PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل آپلود فایل های با کمی بالا



sheymes
2015/04/23, 03:05 AM
با سلام.

من دقیقا مشکی که توی این تاپیک هست رو دارم : مشکل آپلود نشدن فایل ها با حجم بالا در کلیجا (http://www.vbiran.ir/thread83863.html)
!
یعنی فایل های apk ام رو با حجم های کم میتونم آپلود کنم ولی وقتی فایل های حجم بالا مثل 50 یا 30 Mb رو آپلود نمیکنه ! یعنی پس از طی مدت زمانی به صفحه اول برمیگرده بدون اینکه هیچ خطایی بده! @p30web (http://www.vbiran.ir/member.php?u=23269)

حداکثر حجم رو هم روی 100 Mb گذاشتم

p30web
2015/04/23, 09:50 AM
باسلام

به مسیر زیر بروید و مشخصات موجود در بخش دیگر اطلاعات کلیجا را در تاپیک قرار بدید

کنترل پنل کلیجا => دیگر اطلاعات

sheymes
2015/04/23, 04:12 PM
http://cdn.vbiran.ir/images/imported/2015/04/sadsadsad-1.png

الان متوجه
upload_max_filesize: 32M شدم !! اینو چجوری باید تغییر داد؟؟

memory_limit: 128M رو هم چجوری باید تغییر بدم؟

sheymes
2015/04/23, 09:05 PM
آپ

p30web
2015/04/23, 11:50 PM
درود

این کد را در فایل .htaccess محل نصب کلیجا قرار دهید و مجدد بررسی کنید



php_value upload_max_filesize 100M
php_value post_max_size 1020M
php_value memory_limit 1060M

همچنین میتوانید از این کد در فایل php.ini استفاده کنید




upload_max_filesize = 100M
post_max_size = 1020M
memory_limit = 1060M
در صورت عدم افزایش میتوانید این درخواست را برای هاستینگ تون هم ارسال بفرمایید

برای افزایش بیشتر و ایجاد کد نیز میتوانید به ادرس زیر مراجعه کنید

http://www.kleeja.com/support/htc/

موق باشید

OmidX
2015/04/24, 12:00 AM
http://cdn.vbiran.ir/images/imported/2015/04/sadsadsad-1.png

الان متوجه
upload_max_filesize: 32M شدم !! اینو چجوری باید تغییر داد؟؟

memory_limit: 128M رو هم چجوری باید تغییر بدم؟



این مقادیر رو باید با ویرایش فایل php.ini سرور تغییر بدید...

در ضمن بهتره mysql رو ب نسخه 5.5 ارتقا بدید ... نسخه ای ک دارید استفاده میکنید مشکلات زیاد داره .

sheymes
2015/04/24, 08:08 PM
این مقادیر رو باید با ویرایش فایل php.ini سرور تغییر بدید...

در ضمن بهتره mysql رو ب نسخه 5.5 ارتقا بدید ... نسخه ای ک دارید استفاده میکنید مشکلات زیاد داره .

چجوری باید فایل php.ini سرور رو تغییر بدم؟

FoX FuN
2015/04/24, 11:34 PM
چجوری باید فایل php.ini سرور رو تغییر بدم؟

دوستان این فایل php.ini کجای هاست هستش؟؟ (http://www.vbiran.ir/thread12056.html)

mammad99
2015/06/19, 06:31 AM
سلام دوستان
من هم همین مشکل رو دارم
داخل روت هیچ کدوم از فایل های php.ini و .htaccess نبود ولی تو پوشه uploads بود که اونا رو تغییر دادم ولی اتفاقی نیوفتاد حالا باید چی کنم
البته تو روت هم فایل ها رو ساختم ولی اتفاقی نیوفتاد

aligoli
2015/06/19, 09:56 AM
تغییر آن توسط مدیر سرور امکان پذیر است اما طبق آموزشی که دوست عزیزمون بالاتر دادند هر هاست هم می تواند با آن فایل تغییراتی خود یوزر انجام دهد.