PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هاست فریبکار



siamak19sa
2015/07/07, 01:46 PM
من یه هاست با هزینه ماهیانه 16.500 تومان از هاست پایتخت گرفتم اولش خوب بود تا این که دیدم هزینه تمدید ماه بعد ناگهان شده 34800 تومان ---------------دلیلش رو که جویا شدم گفتند شما از منابع زیاد استفاده می کنید در صورتی که تمام تست های من نشون میده من از 60% رم ادعایی هاست هم استفاده نکردم و میزان ترافیک من زیر 3% ترافیک هاست بوده

واقعا خنده دار هست که می خواهند این طوری پول دربیارند برای اثبات این موضوع تصویر تاپیک کارمند این شرکت رو براتون قرار دادم تا شکی براتون باقی نمونه که قیمت های خوب این هاست دون پاشی هست تا در اولین فرصت شما را بچاپند...


43453

night-server
2015/07/11, 03:02 PM
من یه هاست با هزینه ماهیانه 16.500 تومان از هاست پایتخت گرفتم اولش خوب بود تا این که دیدم هزینه تمدید ماه بعد ناگهان شده 34800 تومان ---------------دلیلش رو که جویا شدم گفتند شما از منابع زیاد استفاده می کنید در صورتی که تمام تست های من نشون میده من از 60% رم ادعایی هاست هم استفاده نکردم و میزان ترافیک من زیر 3% ترافیک هاست بوده

واقعا خنده دار هست که می خواهند این طوری پول دربیارند برای اثبات این موضوع تصویر تاپیک کارمند این شرکت رو براتون قرار دادم تا شکی براتون باقی نمونه که قیمت های خوب این هاست دون پاشی هست تا در اولین فرصت شما را بچاپند...


43453

سلام و درود

واقعا متاسفم برای این هاستینگ هایی که به این صورت کار میکنن .

واقعا ک . . .

taninserver
2015/07/11, 11:20 PM
من یه هاست با هزینه ماهیانه 16.500 تومان از هاست پایتخت گرفتم اولش خوب بود تا این که دیدم هزینه تمدید ماه بعد ناگهان شده 34800 تومان ---------------دلیلش رو که جویا شدم گفتند شما از منابع زیاد استفاده می کنید در صورتی که تمام تست های من نشون میده من از 60% رم ادعایی هاست هم استفاده نکردم و میزان ترافیک من زیر 3% ترافیک هاست بوده

واقعا خنده دار هست که می خواهند این طوری پول دربیارند برای اثبات این موضوع تصویر تاپیک کارمند این شرکت رو براتون قرار دادم تا شکی براتون باقی نمونه که قیمت های خوب این هاست دون پاشی هست تا در اولین فرصت شما را بچاپند...


43453

والا نمیشه زود قضاوت کرد
اما سیستم تعیین هزینه خودکار بنده در هیچ جایی ندیدم
سیستم دیرکرد در پرداخت داریم امام چنین چیزی رو ندیدم و نشنیدم
احتمالا با دیدن این که منابع مصرفی زیاد هستش دستی تغییر دادند