PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد اسکریپ کلیجا



bivafadl
2016/05/13, 12:14 AM
من اسکریپ کلیجا اپلود سنتر ساختمحجم فایلام 13 گیگ و دیتابیس تقریبا 2 مگابایت الان راهی هست اینا رو از هم جدا کنم چون هاست های عادی بهم نمیدن یکی گفت یه هاست عادی بگیر با دانلود بعد در کانفینگ اسکریپ به جای لوکال هاست ای پی هاست دانلود بزن فایلا اونجا اپلود بشن ؟ همچین چیزی میشه ؟ این فایلایی که تا الان اپلود شدن چی اونا رو هم میشه اینجوری کرد ؟ لینکا پیشفرضه و فقط تصاویر مستقیمن

bivafadl
2016/05/13, 12:53 PM
:'(کسی نبود:o

Leberman
2016/05/13, 09:27 PM
امکانش وجود داره اما باید اون curl ش کدنویسی بشه.
با MHAbedinpour (http://www.vbiran.ir/member.php?13951-MHAbedinpour) در ارتباط باشید.

p30web
2016/05/17, 03:52 PM
سلام

قبلا انتقال دهنده ftp کلیجا رو دیده بودم ، میتونید فایل هاتون رو دستی به هاست دانلود منتقل کنید و برای فایل های جدید از انتقال دهنده ftp استفاده کنید