PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خطا در هنگام آپلود



mh_nox
2019/08/25, 11:34 PM
این ارور تووی آپلود سنترم اومده و نمیذاره عکسی آپلود بشه
کسی از دوستان میتونه کمک کنه ؟

اسم فایل WTS - 1001 - PRICE.jpg هست
هر نوع اسمی رو امتحان کردم
انگلیسی
فارسی
فقط عدد
فقط حروف
بازم جواب نمیده
در ضمن اسکریپتش میهالیسمه


50288

Inna
2019/08/26, 12:01 AM
سلام
وارد phpmyadmin در هاست تون بشید
بعدش تب variables
بعد اون جا sql mode رو سرچ کنید و مقداری که مقابلش نوشته شده رو بگید. بگید که روبروش چیزی نوشته شده یا خالی هست.

mh_nox
2019/08/26, 08:05 AM
سلام
وارد phpmyadmin در هاست تون بشید
بعدش تب variables
بعد اون جا sql mode رو سرچ کنید و مقداری که مقابلش نوشته شده رو بگید. بگید که روبروش چیزی نوشته شده یا خالی هست.

ممنون از توجهتون

این نوشته شده :


ONLY_FULL_GROUP_BY,STRICT_TRANS_TABLES,NO_ZERO_IN_ DATE,NO_ZERO_DATE,ERROR_FOR_DIVISION_BY_ZERO,NO_AU TO_CREATE_USER,NO_ENGINE_SUBSTITUTION



50289


.........................................



الان تووی هاست نگاه کردم ، فایل ها به پوشه مربوطه منتقل شده ( آپلود شده )
اما مشکل ارور همچنان پابرجاست

Inna
2019/08/26, 09:20 PM
سلام
به میزبان تون بگید مقدار sql mode رو در دیتابیس null کنند
احتمالا ورژن دیتابیس آپدیت شده که خب امر عادی هست اما اسکریپت شما با نسخه جدید سازگار نیست و باید تغییراتی روی دیتابیس ایجاد بشه

mh_nox
2019/10/03, 09:51 PM
سلام

درست شده بود مشکل

اما باز هم بوجود اومد !!!!!!!!!!!!

Inna
2019/10/04, 10:42 AM
سلام
پاسخ های قبلی من رو یک بار دیگه چک کنید لطفا

mh_nox
2019/10/04, 05:28 PM
سلام
پاسخ های قبلی من رو یک بار دیگه چک کنید لطفا


دقیقا با فرمایش شما درست شده بود
الان که دوباره مشکل پیش اومده ، به هاستینگ تیکت دادم . میگه تغییری اعمال نشده

در ضمن راهنمایی قبلی شما تنها جواب در سطح وب هست که این مشکل رو برطرف میکنه ، واقعا جای قدردانی داره

Inna
2019/10/04, 06:35 PM
خواهش می‌کنم.

منظورم این بوده که دوباره اون مقدار رو ابتدا چک کنید ببینید مقدار داره یا خالی هست.

اگه هنوز مشکل هست، دسترسی اسکریپت و هاست رو در خصوصی یا تلگرام ارسال کنید بررسی کنم

mh_nox
2019/10/04, 09:45 PM
خواهش می‌کنم.

منظورم این بوده که دوباره اون مقدار رو ابتدا چک کنید ببینید مقدار داره یا خالی هست.

اگه هنوز مشکل هست، دسترسی اسکریپت و هاست رو در خصوصی یا تلگرام ارسال کنید بررسی کنم

پشتیبان هاست میگه که تغییری نکرده

دسترسی رو خدمتتون پیغام خصوصی میکنم

Inna
2019/10/04, 10:14 PM
سلام
چک شد و همون مقدار قبلی بوده که بالاتر هم گفته بودم چک کنید.

منتظر پاسخ هاستینگ باشید