PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پارک دامنه روی ساب دامین



espad2
2011/08/15, 11:54 AM
سلام
چطوری باید یک دامنه جدید رو روی ساب دامین پارک کنم ؟آخه در قسمت پارک دامنه فقط میشه روی دامنه اصلی پارک کرد.
مثلا
sub.domain.ir بشه sub.ir

Dark Knight
2011/08/15, 02:36 PM
خب روی ساب دامین ریدایرکت کنید.

espad2
2011/08/15, 05:43 PM
ممنونم خودم از
Addon Domains درستش کردم .