PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چطور ميتونم بك آپ انجمن را به هاست ديگه ببرم؟



alfrd1000
2011/09/19, 02:06 AM
دوستان سلام

من ميخام بك آپ انجمن را كه حدود 7 گيگ هست را انتقال بدم به سرور ديگه ميدونم كه اين كار با نرم افزارهاي مثل coreftp ,falshfxp شدني هست اما متاسفانه هر دو اين نرم افزارهاي ارور مربوط به پورت را ميدن اين پيام را: 500 Illegal PORT command
دوستان دليل اين ارور چيه؟
راه حل چيه براي اين ارور؟
روش ديگه اي كه اين كار را ميشه انجام داد وجود داره؟ البته رايگان باشه!

اين را هم در مورد اين نرم افزارها بگم كه هر دو از پورت 21 استفاده ميكنن ، امكان داره كه مشكل از بستن اين پورت در ايران باشه؟

روش دانلود و آپلود هم مسلما با وضعيت نت ايران براي اين حجم ممكن نيست.
به هرحال بسيار ممنون ميشم اگه يه كمكي كنيد .

AliBother
2011/09/19, 02:17 AM
درود

این ارور یعنی اینکه سرور مربوطه پورت مورد نظر رو بسته.شما با سرور تماس بگیر و از اونا راهنمایی بخواه.برای اطلاعات بیشتر میتونی اینجا رو مطالعه کنی:

http://www.smartftp.com/support/kb/500-illegal-port-command-f21.html

saeedtj
2011/11/01, 06:03 PM
سلام دوستان
آقا نگین با جست و جو پیش نرفت ها!!!

میخواستم بپرسم من از سایت خودم که ویبلتین خالص بوده و توی فولدری مثل فروم قرار نگرفته بکاپ گرفتم (حدود 17 مگ)

حالا میخوام تو یه اهست دیگه که روش وردپرس نصبه این بکاپ انجمن رو توفولدری به نام فروم پیاده کنم.
آیا امکانش هست یا نه؟

ashiyoone
2011/11/01, 06:18 PM
درود
اره. دانلودش کن بعد ببر تو اون هاست آپ کن . vps داشته باشی کارت تو 10 ثانیه انجام میگیره :دی

LOVE Is LiE
2011/11/01, 06:19 PM
میشه واضح تر بگی
این بک آپ هیچ ربطی به پوشه فروم و وردپرس شما نداره
باید یه دیتابیس مثل قدیمش سازی و این یکی رو بر روش ایمپورت کنی
خیلی هم اسون و راحته

saeedtj
2011/11/01, 08:13 PM
داداش دمت گرم بیشتر توضیح بده
چطوری باید ایمپورتش کنم

(بسیار مشتاق آموختن گشتیم)

سلام دوستان
من الآن انجمنی که از بکاپ انجمن رو از هاست قبلی دانلود کردم و در یه فلدر به نام forum آپلود کردم
حالا لطف کنین و بگین بقیه اش رو باید چیکار کنم

ممنون و یاحق

LOVE Is LiE
2011/11/02, 12:04 AM
داداش دمت گرم بیشتر توضیح بده
چطوری باید ایمپورتش کنم

(بسیار مشتاق آموختن گشتیم)

سلام دوستان
من الآن انجمنی که از بکاپ انجمن رو از هاست قبلی دانلود کردم و در یه فلدر به نام forum آپلود کردم
حالا لطف کنین و بگین بقیه اش رو باید چیکار کنم

ممنون و یاحق
عزیز برادر
من اینگونه موتوجه شما شده ام
شما در هاست قبلی انجمن داشتی بدون ورد پرس و یک بک آپ گرفتی که 17 مگ است
حالا
حالا هم یک هاست دیگه دارید
و تو این هاست جدید
یک انجمن
و یک رودپرس دارید
وردپرس صفحه اصلی اصلی است
و انجمن و در پوشه فروم ریختید
و حالا نیخواهید این بک آپ 17 مگ رو بیاری اینجا و ایمپروت کنی
مثل خودم
ایناش
www.daneshju-sar.ir
www.forum.daneshju-sar.ir
درست متوجه شدم
بگید تا که راهنمایی کنم
موفق باشید

saeedtj
2011/11/02, 09:26 AM
عزیز برادر
من اینگونه موتوجه شما شده ام
شما در هاست قبلی انجمن داشتی بدون ورد پرس و یک بک آپ گرفتی که 17 مگ است
حالا
حالا هم یک هاست دیگه دارید
و تو این هاست جدید
یک انجمن
و یک رودپرس دارید
وردپرس صفحه اصلی اصلی است
و انجمن و در پوشه فروم ریختید
و حالا نیخواهید این بک آپ 17 مگ رو بیاری اینجا و ایمپروت کنی
مثل خودم
ایناش
www.daneshju-sar.ir (http://www.daneshju-sar.ir)
www.forum.daneshju-sar.ir (http://www.forum.daneshju-sar.ir)
درست متوجه شدم
بگید تا که راهنمایی کنم
موفق باشید

آفرین آفرین

دقیقا همینو میخوام

ایول شما درست فرمودین و درست منظور منو متوجه شدین

منتظر راهنماییتون هستم.

یاحق

PreSideNt
2011/11/02, 09:30 AM
پ.ن:

ساده ترین روش:
فایل 17 مگی رو تو تیکت زمینه کن! به هاستینگ بده! خودش انجام میده!

saeedtj
2011/11/02, 10:01 AM
پ.ن:

ساده ترین روش:
فایل 17 مگی رو تو تیکت زمینه کن! به هاستینگ بده! خودش انجام میده!

فکر نمیکنم هاستینگ رایگان (کلا غیر وارز) اینکارو برای ویبولتین نال انجام بده.

کم کم دارم به این نتیجه میرسم که ویبولتین رو دوباره (از نو) درهاست جدید نصب کنم.

البته تا سنگین نشده.

H0sseiN
2011/11/02, 12:12 PM
با mysqldumper بک آپ بگیرید و با همون در هاست جدید ایمپورت کنید

saeedtj
2011/11/02, 01:53 PM
بله درسته
با این راهنمایی های مستقیمی که شما میکنین تصمیم گرفتم از نو یه انجمن بزنم.

H0sseiN
2011/11/02, 02:03 PM
بله درسته
با این راهنمایی های مستقیمی که شما میکنین تصمیم گرفتم از نو یه انجمن بزنم.

راهنمایی جامع و مانع بود. برای اطلاعات بیشتر باید از جستجو استفاده کنید.
موفق باشید.

یاحق

بسته شد. :N