PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مقدمه آموزش CSS



VBIran
2011/10/05, 12:01 AM
درود.

در این تاپیک پیش از آغاز آموزش سی اس اس قصد داریم تا اندازه ای شما را با CSS آشنا کنیم .


قبل از شروع سی اس اس باید چه معلوماتی داشته باشید :

HTML

سی اس اس (CSS) چیست ؟

سی اس اس یک سری جلوه برای المنت های اچ تی ام ال است .


المنت چیست ؟

به قسمت های مختلف HTML المنت گفته می شود .

مثل :

<div>
<span>
<p>
<body>
...
برای مثال شما یک div تعریف میکنید و به این div یک سری خواص میدید . مثلاً تعریف میکنید که بصورت معمولی عکس نارنجی باشد و به هنگام رفتن روی div رنگ آن تغییر کند و ..

یکی از معروف ترین و پر کاربرد ترین المنت های HTML المنت div است که بخش ها را در یک HTML مشخص میکند و میتوان آن را به عنوان یک کادر نامرئی دانست که با دادن ویژگی به آن مرئی و قابل دید میشود که در فصل های مختلف سعی میکنیم بصورت کامل آموزش دهیم .


طراحان وب به چه علت به سی اس اس علاقه مند هستند ؟

طراحان وب پیش از سی اس اس باید برای هر قسمت از سایت از تگ های اچ تی ام ال مثل <font> و color و .. استفاده میکردند ولی وقتی سی اس اس آمد با استفاده از سی اس اس یک Class تعریف می کنند و برای تمام بخش های مورد نظرشان سی اس اس را اعمال میکنند .


کلس چیست آن را باید چگونه نوشت ؟ چگونه باید یک سی اس اس را در صفحه قرار داد .

کلس به هر یکی از ویژگی های سی اس اس گفته میشود .

اول باید به شما عرض کنم که سی اس اس را به دو صورت میتوان در سایت قرار داد :

1. بصورت اکسترنال ( یعنی خارج از سایت ) ، به این صورت که شما یک فایل در هاست درست میکنید و با استفاده از یک کد آن را در سایت فراخوانی میکنید .


<link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.vbiran.ir/test.css"><link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.vbiran.ir/test.css">

2. به صورت اینترنتال ( درون سایت ) ، به این صورت که شما به این صورت کد را قبل از تگ در صفحه میزنید :

<style type="text/css">
اینجا کلس ها قرار میگیرند
</style>
<style type="text/css">
اینجا کلس ها قرار میگیرند
</style>

برای نوشتن کلس باید بصورت زیر عمل کنید :


.class1 {
property:value;
}

قسمت بالا یک شکل کلی برای سی اس اس است . class1 نام ویژگی ما هست . پس ما میتوانیم class2 class3 و .. را هم بسازیم ( لازم نیست حتماً اول آن کلس باشد هر اسمی که دوست دارید میتوانید به آن بدهید ) .

قسمت property ویژگی ای است که ما قصد داریم بدهیم و value مقدار ویژگی که در قسمت بعدی بیشتر با آن آشنا میشوید . یک کلس سی اس اس با } آغاز و به { ختم میشود . ( ممکن است چون وی بی ایران RTL است این کد ها برای شما برعکس نمایش داده شود )

مثلاً شما میخواهید یک ویژگی جدید برای سایتتان بنویسید که در آن نوشته را سفید کنید ، به کادر سایه بدهید و یک بک گراند قرمز انتخاب کنید !

.vijegi {
text-color:red;
box-shadow:#b2b2b2 0 0 7px;
-moz-box-shadow:#b2b2b2 0 0 7px;
-webkit-box-shadow:#b2b2b2 0 0 7px;
background:red;
}

که ما در واقع قرار هست همین ویژگی ها را به شما آموزش دهیم مثلاً Property هایی مثل moz box shadow یا background و ..


چگونه یک سی اس اس را به یک تگ اچ تی ام ال نسبت دهیم ؟

برای نسبت دادن یک سی اس اس به یک تگ اچ تی ام ال کافی هست به المنت مورد نظر class را اضافه کنید مثلاً :

<div>

-->

<div class="vijegi">

متن ما یا عکس ما و ..



امیدوارم این مقدمه ، مقدمه مناسبی برای آموزش CSS باشد همچنین باید عرض کنم یادگیری این مقدمه برای سی اس اس بسیار مهم است و اگر تاکنون با HTML سر و کار نداشته اید سعی کنید هر چه سریعتر یک نرم افزار ویرایشگر مثل Sharepoint Designer دانلود کنید تا کار های خود را مستقیماً با آن چک کنید و زودتر با CSS و HTML آشنا شوید .

موفق باشید .

منبع : وی بی ایران

VBIran
2011/10/05, 12:03 AM
این هم یک نمونه دیگر سی اس اس :

<br><br><br>

<style type="text/css">


#vb


{

font-family:Calibri;


width:73px;


height:74px;


background:#56d6e5;


color:#ffffff;


position:relative;


font-weight:bold;


font-size:20px;


animation:vb 5s infinite;


-moz-animation:vb 5s infinite;


-webkit-animation:vb 5s infinite;


border-radius:20px;


-webkit-border-radius:20px;

float:right;


}





@keyframes vb


{


0% {transform: rotate(-0deg);right:0px;padding:0px;}

10% {transform: rotate(-0deg);right:0px;padding:20px;}


25% {transform: rotate(20deg);right:0px;padding:40px;}


50% {transform: rotate(0deg);right:90%;}


55% {transform: rotate(0deg);right:90%;padding:50px;}


70% {transform: rotate(0deg);right:90%;background:#6ccbdc;padding: 0px;}


90% {transform: rotate(0deg);right:0px;}


}





@-webkit-keyframes vb


{


0% {-webkit-transform: rotate(-0deg);right:0px;padding:0px;}

10% {transform: rotate(-0deg);right:0px;padding:20px;}


25% {-webkit-transform: rotate(20deg);right:0pxpadding:40px;;}


50% {-webkit-transform: rotate(0deg);right:90%;}


55% {-webkit-transform: rotate(0deg);right:90%;padding:50px;}


70% {-webkit-transform: rotate(0deg);right:90%;background:#6ccbdc;padding: 0px;}


90% {-webkit-transform: rotate(0deg);right:0px;}


}





@-moz-keyframes vb


{


0% {-moz-transform: rotate(-0deg);right:0px;padding:0px;}

10% {transform: rotate(-0deg);right:0px;padding:20px;}


25% {-moz-transform: rotate(20deg);right:0px;padding:40px;}


50% {-moz-transform: rotate(0deg);right:90%;}


55% {-moz-transform: rotate(0deg);right:90%;padding:50px;}


70% {-moz-transform: rotate(0deg);right:90%;background:#6ccbdc;padding: 0px;}


90% {-moz-transform: rotate(0deg);right:0px;}

}


</style>













<div id="vb"><img src="http://up.vbiran.ir/images/yib6incsq34hz34cmx7h.png"><br /><span>VBIran</span><br /><br /></div>

Mr.FranK
2011/10/05, 12:17 AM
مرسی علی خوندم خیلی عالی توضیح دادی
همه چیز رو کامل گرفتم(البته زیاد هم پرت نبودم از اولش)

masuod
2011/10/05, 12:21 AM
كد نويس وردپرس هم تو همين حوزه هست ديگه ؟
راستي من يه سوال پرسيدم يه نگاه بندازيد : http://www.vbiran.ir/thread17010.html#post128544

Mr.FranK
2011/10/05, 12:22 AM
بله HTML,CSS,PHP

Light
2011/10/05, 12:33 AM
كد نويس وردپرس هم تو همين حوزه هست ديگه ؟
راستي من يه سوال پرسيدم يه نگاه بندازيد : http://www.vbiran.ir/thread17010.html#post128544

یه div تعریف کنید با یه کلس جدید ، یا از یکی از کلس های نوشته شده استفاده کنید.

VBIran
2011/10/05, 12:47 AM
به هنگام آموزش یک سری تگ ها بخاطر روشن بودن HTML حذف شده بود که تصحیح شد..

Zirmizi
2011/10/05, 03:03 AM
منبع : وی بی ایران درود علی آقا من از آموزشی که دادی استفاده کردم خوب بود. ولی اینو چه جور انجام بدیم؟ منبع: وی بی ایران تو یه کادر زرد هست و سبز میشه!! ممنون

**نکته: وردپرس هست

AliBother
2011/10/05, 08:54 AM
یه نمونه: با حرکت موس به آرومی بکگراندش از آبی کمرنگ به سبز تبدیل میشه.البته دورش افکت محو شدگی هم داره.رنگ متن هم با قرار گیری موس عوض میشه و...

css:


.ali {
background: none repeat scroll 0% 0% rgb(209, 229, 240);
border: 10px 10px 10px 10px;
-webkit-border-radius: 5px;
-moz-border-radius: 5px;
border-radius: 5px;
padding: 5px 0pt;
margin: 0pt 20px;
-webkit-box-shadow: 0px 0px 5px 3px #CCCCCC !important;
-moz-box-shadow: 0px 0px 5px 3px #CCCCCC !important;
box-shadow: 0px 0px 5px 3px #CCCCCC !important;
}
.ali {
padding:4px 0;
text-align:right;
}


.ali {
-webkit-transition: background-color 700ms ease-in;
-moz-transition: background-color 700ms ease-in;
transition: background-color 700ms ease-in;
}

.ali:hover {
color: #cc0033;
}
.ali:hover {
background-color: #33ff00;
}


http://up.vbiran.ir/images/x6uhla3e5uf5bvtqtc7x.jpg
http://up.vbiran.ir/images/2dz6wgslqdolikipgw6.jpg
http://up.vbiran.ir/images/tpi3cjinkqb1f71slzd0.jpg
http://up.vbiran.ir/images/gwr7tpeprx0kb9f6m4ma.jpg

tooptarinha
2011/10/05, 11:41 AM
ممنون . ببخشيد من دوتا سوال داشتم . اول اينكه شما گفتيد كلاس به ويژگي هاي سي اس اس ميگن و طبيعتا اين ويژگي ها اسم هاي خاصي دارن اما چرا شما وقتي ميخوايد يه كلاس تعريف كنيد ب نام دلخواه تعيريف مكيند ؟ مگه نبيد به همون اسم property ها باشه ؟

سوال دومم اينه كه اول اسم هر كلاس و نوشتن يه كلاس يه نقطه ( .) گذاشتيد . آيا واجبه اين نقطه كه بزاريم ؟

AliBother
2011/10/05, 11:56 AM
ممنون . ببخشيد من دوتا سوال داشتم . اول اينكه شما گفتيد كلاس به ويژگي هاي سي اس اس ميگن و طبيعتا اين ويژگي ها اسم هاي خاصي دارن اما چرا شما وقتي ميخوايد يه كلاس تعريف كنيد ب نام دلخواه تعيريف مكيند ؟ مگه نبيد به همون اسم property ها باشه ؟

سوال دومم اينه كه اول اسم هر كلاس و نوشتن يه كلاس يه نقطه ( .) گذاشتيد . آيا واجبه اين نقطه كه بزاريم ؟

فعلا استاد حقوق نگرفته نیومده!:دی

علی الحساب من جواب میدم.

کلاس = ویژگی های سی اس اس

بنابراین من وقتی یک سی اس اس رو با نام ali تعریف میکنم برای اجرای این ویژگی ها باید از همین نام استفاده کنم.
اگر قرار باشه ما کلاسها رو همنام پروپرتی ها بگیریم که هدف سی اس اس زیر سوال میره.هدف سی اس اس اختصار در کدهاست!بنابر این ما یه مجموعه پروپرتی رو در یک کلاس جمع میکنیم که لازم نباشه تک تک این ویژگی ها مثلا رو در خود قالب استفاده کنیم.بنابراین قرار نیست که کلاس با پروپرتی ها همنام باشه بلکه مال جمع پروپرتی ها رو یک کلاس مینامیم.

در مورد نقطه بله لازمه.هر کلاس سی اس اس از یک نقطه شروع میشه و به یک{ ختم میشه.

Zirmizi
2011/10/05, 02:05 PM
یه نمونه: با حرکت موس به آرومی بکگراندش از آبی کمرنگ به سبز تبدیل میشه.البته دورش افکت محو شدگی هم داره.رنگ متن هم با قرار گیری موس عوض میشه و... css:
.ali { background: none repeat scroll 0% 0% rgb(209, 229, 240); border: 10px 10px 10px 10px; -webkit-border-radius: 5px; -moz-border-radius: 5px; border-radius: 5px; padding: 5px 0pt; margin: 0pt 20px; -webkit-box-shadow: 0px 0px 5px 3px #CCCCCC !important; -moz-box-shadow: 0px 0px 5px 3px #CCCCCC !important; box-shadow: 0px 0px 5px 3px #CCCCCC !important; } .ali { padding:4px 0; text-align:right; } .ali { -webkit-transition: background-color 700ms ease-in; -moz-transition: background-color 700ms ease-in; transition: background-color 700ms ease-in; } .ali:hover { color: #cc0033; } .ali:hover { background-color: #33ff00; } http://up.vbiran.ir/images/x6uhla3e5uf5bvtqtc7x.jpg http://up.vbiran.ir/images/2dz6wgslqdolikipgw6.jpg http://up.vbiran.ir/images/tpi3cjinkqb1f71slzd0.jpg http://up.vbiran.ir/images/gwr7tpeprx0kb9f6m4ma.jpg

درود
متنش رو از کدوم قسمت عوض کنیم؟

AliBother
2011/10/05, 02:10 PM
درود
متنش رو از کدوم قسمت عوض کنیم؟

دورد
کدوم متن؟
منبع: وی بی ایران؟
اینکه گفتم داخل سی اس اس نیست. در به کارگیری کلاس ایجاد شدست.

به این صورت کد:



<div class="ali"> منبع:زیرمیزی </div>

Zirmizi
2011/10/05, 03:46 PM
درود
ببخشید علی بوتر می تونی کد رو بدی و اونجایی مه متن میخاد رو بنویسی محل قرار گرفتن متن؟
تمام کد رو بده و جای متن رو مشخص کن.
موفق باشید.

AliBother
2011/10/05, 03:54 PM
زیرمیزی جان متوجه قضیه شدی اصلا؟

ببین این یک سی اس اس هست که باید در additional.css اضافه کنی به تهش:



.ali { background: none repeat scroll 0% 0% rgb(209, 229, 240); border: 10px 10px 10px 10px; -webkit-border-radius: 5px; -moz-border-radius: 5px; border-radius: 5px; padding: 5px 0pt; margin: 0pt 20px; -webkit-box-shadow: 0px 0px 5px 3px #CCCCCC !important; -moz-box-shadow: 0px 0px 5px 3px #CCCCCC !important; box-shadow: 0px 0px 5px 3px #CCCCCC !important; } .ali { padding:4px 0; text-align:right; } .ali { -webkit-transition: background-color 700ms ease-in; -moz-transition: background-color 700ms ease-in; transition: background-color 700ms ease-in; } .ali:hover { color: #cc0033; } .ali:hover { background-color: #33ff00; }





خوب حالا میتونی از سی اس اس ali هر جایی که بخوای استفاده کنی مثلا در پستت اگه html فعال باشه. یا در جاهای مختلف قالب و ...

نحوه استفاده از این css هم اینگونست:


<div class"ali"> متن مورد نظر شما </div>

تمام.
به جای متن مورد نظر شما میتونی هر چیزی بنویسی .منبع و ...

Zirmizi
2011/10/05, 04:05 PM
زیرمیزی جان متوجه قضیه شدی اصلا؟

ببین این یک سی اس اس هست که باید در additional.css اضافه کنی به تهش:



.ali { background: none repeat scroll 0% 0% rgb(209, 229, 240); border: 10px 10px 10px 10px; -webkit-border-radius: 5px; -moz-border-radius: 5px; border-radius: 5px; padding: 5px 0pt; margin: 0pt 20px; -webkit-box-shadow: 0px 0px 5px 3px #CCCCCC !important; -moz-box-shadow: 0px 0px 5px 3px #CCCCCC !important; box-shadow: 0px 0px 5px 3px #CCCCCC !important; } .ali { padding:4px 0; text-align:right; } .ali { -webkit-transition: background-color 700ms ease-in; -moz-transition: background-color 700ms ease-in; transition: background-color 700ms ease-in; } .ali:hover { color: #cc0033; } .ali:hover { background-color: #33ff00; }





خوب حالا میتونی از سی اس اس ali هر جایی که بخوای استفاده کنی مثلا در پستت اگه html فعال باشه. یا در جاهای مختلف قالب و ...

نحوه استفاده از این css هم اینگونست:


متن مورد نظر شما

تمام.
به جای متن مورد نظر شما میتونی هر چیزی بنویسی .منبع و ...

ببخشید چون من اینو additional.css ندارم.فک کنم تو (style.css) (http://www.zirmizi.com/wp-admin/theme-editor.php?file=%2Fthemes%2FZirmizi%2Fstyle.css&theme=Zirmizi.com&dir=style) اضاف کنم نه؟



این کد هم این طور میشه؟:



.

<div class"ali"> متن مورد نظر شما </div></pre> { background: none repeat scroll 0% 0% rgb(209, 229, 240); border: 10px 10px 10px 10px; -webkit-border-radius: 5px; -moz-border-radius: 5px; border-radius: 5px; padding: 5px 0pt; margin: 0pt 20px; -webkit-box-shadow: 0px 0px 5px 3px #CCCCCC !important; -moz-box-shadow: 0px 0px 5px 3px #CCCCCC !important; box-shadow: 0px 0px 5px 3px #CCCCCC !important; } .ali { padding:4px 0; text-align:right; } .ali { -webkit-transition: background-color 700ms ease-in; -moz-transition: background-color 700ms ease-in; transition: background-color 700ms ease-in; } .ali:hover { color: #cc0033; } .ali:hover { background-color: #33ff00; }

</pre>

AliBother
2011/10/05, 04:31 PM
ببخشید چون من اینو additional.css ندارم.فک کنم تو (style.css) (http://www.zirmizi.com/wp-admin/theme-editor.php?file=%2Fthemes%2FZirmizi%2Fstyle.css&theme=Zirmizi.com&dir=style) اضاف کنم نه؟



این کد هم این طور میشه؟:


از وردپرس زیاد اطلاعی ندارم ولی فک نمیکنم فرقی بکنه.تو همون style.css اضافه کن



از نظر استفاده از کلاس هم که فکر نمیکنم فرقی بکنه.به همون صورت که گفتم استفاده کن از متنه.

یعنی هر جا خواستی باشه این کد رو بزار:
<div class"ali"> متن مورد نظر </div>

Zirmizi
2011/10/05, 06:55 PM
از وردپرس زیاد اطلاعی ندارم ولی فک نمیکنم فرقی بکنه.تو همون style.css اضافه کن از نظر استفاده از کلاس هم که فکر نمیکنم فرقی بکنه.به همون صورت که گفتم استفاده کن از متنه. یعنی هر جا خواستی باشه این کد رو بزار:
متن مورد نظر ببخشید. علی مثل اینکه متوجه نشدم. لطفا این جمله رو مثل همون کادر (منبع:وی بی ایران ) کن که وقتی میری روش تغییر رنگ بده. (به مرکز پاتوق سرگرمی و تفریحی زیرمیزی خوش آمدید.) اینو کد کاملش رو بده تا بزارم. مرسی

AliBother
2011/10/05, 08:29 PM
ببین متن چیز مهمی نیست.متن داخل سی اس اس نیست بزرگوار.متن داخل کدیه که دستی باید بنویسی .یه div باز میکنی توش این کلاس رو میدی و متنتم هر چی دوس داشتی مینویسی.الان شما هر متنی میخوای جای اون متن بزار.فرقی نمیکنه . بازم تغییر رنگ میده.شما اول یه امتحان کن تو وردپرس ببین جواب میده یا خیر





<div class"ali"> به مرکز پاتوق سرگرمی و تفریحی زیرمیزی خوش آمدید. </div>

Zirmizi
2011/10/05, 09:27 PM
ببین متن چیز مهمی نیست.متن داخل سی اس اس نیست بزرگوار.متن داخل کدیه که دستی باید بنویسی .یه div باز میکنی توش این کلاس رو میدی و متنتم هر چی دوس داشتی مینویسی.الان شما هر متنی میخوای جای اون متن بزار.فرقی نمیکنه . بازم تغییر رنگ میده.شما اول یه امتحان کن تو وردپرس ببین جواب میده یا خیر





به مرکز پاتوق سرگرمی و تفریحی زیرمیزی خوش آمدید.

شما هم متوجه منظورم من نشدید.!!!!!
یعنی من فقط این کد رو به تنهایی بزارم؟


<div class"ali"> به مرکز پاتوق سرگرمی و تفریحی زیرمیزی خوش آمدید. </div></pre>

گفتم که کد کاملو بدید.مثلا من میخام همین متن به نمایش در بیاد همین کد رو بزارم یعنی به نمایش در میاد !!!!!

Zirmizi
2011/10/06, 06:14 AM
درود.

موفق باشید .

منبع : وی بی ایران

درود
ببخشید علی آقا.
من میخوام تو ورد پرس این شکلی در بیاد.(کادر بالا)
لطفا کدش رو آماده کن و متنش این باشه:
به مرکز پاتوق سرگرمی و تفریحی زیرمیزی خوش آمدید.
که وقتی موس بره روش تغییر رنگ بده.
کد کاملش رو بده. و بگو کجای قالب بزارم.
تقاضا از علی مدیر
متشکرم

Light
2011/10/06, 12:34 PM
2 صفحه است دارید درخواست این کد رو میدید :o
این تاپیک آموزشی و رفع اشکال css اه نه درخواست.

فایل پیوست رو دانلود کنید.

plus2
2011/10/07, 11:40 AM
ad

Mr.Ramin
2011/10/20, 11:49 PM
این هم یک نمونه دیگر سی اس اس :






<style type="text/css">


#vb


{

font-family:Calibri;


width:73px;


height:74px;


background:#56d6e5;


color:#ffffff;


position:relative;


font-weight:bold;


font-size:20px;


animation:vb 5s infinite;


-moz-animation:vb 5s infinite;


-webkit-animation:vb 5s infinite;


border-radius:20px;


-webkit-border-radius:20px;

float:right;


}





@keyframes vb


{


0% {transform: rotate(-0deg);right:0px;padding:0px;}

10% {transform: rotate(-0deg);right:0px;padding:20px;}


25% {transform: rotate(20deg);right:0px;padding:40px;}


50% {transform: rotate(0deg);right:90%;}


55% {transform: rotate(0deg);right:90%;padding:50px;}


70% {transform: rotate(0deg);right:90%;background:#6ccbdc;padding: 0px;}


90% {transform: rotate(0deg);right:0px;}


}





@-webkit-keyframes vb


{


0% {-webkit-transform: rotate(-0deg);right:0px;padding:0px;}

10% {transform: rotate(-0deg);right:0px;padding:20px;}


25% {-webkit-transform: rotate(20deg);right:0pxpadding:40px;;}


50% {-webkit-transform: rotate(0deg);right:90%;}


55% {-webkit-transform: rotate(0deg);right:90%;padding:50px;}


70% {-webkit-transform: rotate(0deg);right:90%;background:#6ccbdc;padding: 0px;}


90% {-webkit-transform: rotate(0deg);right:0px;}


}





@-moz-keyframes vb


{


0% {-moz-transform: rotate(-0deg);right:0px;padding:0px;}

10% {transform: rotate(-0deg);right:0px;padding:20px;}


25% {-moz-transform: rotate(20deg);right:0px;padding:40px;}


50% {-moz-transform: rotate(0deg);right:90%;}


55% {-moz-transform: rotate(0deg);right:90%;padding:50px;}


70% {-moz-transform: rotate(0deg);right:90%;background:#6ccbdc;padding: 0px;}


90% {-moz-transform: rotate(0deg);right:0px;}

}


</style>













http://up.vbiran.ir/images/yib6incsq34hz34cmx7h.png
VBIran



این با کروم حرکت میکنه ولی با فایرفاکس سابت میمونه :دی

tooptarinha
2012/01/11, 10:21 PM
دیگه آموزش نمیدی علی آقا ؟ :(

---------- ارسال شده در 11:04 PM ---------- ارسال قبلی در 10:21 PM ----------

آقا من یه سول داشتم من الان توی کدهای اچ تی ام ال که همون با فرمت چ تی م ل سی اس اس و کلاس اونو به کار میبرم کار نمیکنه . میشه کمک کنید ؟

---------- ارسال شده در 11:06 PM ---------- ارسال قبلی در 10:21 PM ----------

کسی کمک نمیکنه ؟

---------- ارسال شده در 11:07 PM ---------- ارسال قبلی در 10:21 PM ----------

:(

---------- ارسال شده در 11:12 PM ---------- ارسال قبلی در 10:21 PM ----------

:(

---------- ارسال شده 2012/01/12 در 12:10 AM ---------- ارسال قبلی 2012/01/11 در 10:21 PM ----------

:(

Nodije
2012/01/21, 01:12 PM
ممنون 1

من از کدی که AliBother (http://www.vbiran.ir/members/alibother/) داده بود استفاده کردم ولی تو انجمنم HTML فعال نیست چیکار کنم بدون فعال کردن بتوم از این کد تو پست ها استفاده کنم؟

eMo
2012/01/21, 08:55 PM
چجوری html رو فعال کنیم؟

Nodije
2012/01/22, 10:15 AM
اگه اچ تی ام ال رو فعال کنی برا همه فعال میشه من میخوام یه کاری کنم که فقط خودم بتونم اینارو تو پستهام بذارم!

par
2012/01/22, 10:20 AM
درود.
من زیاد وارد نیستم اما فکر می کنم توی پست ها بدون هیچ تگی و هیچی به این صورت باشه خودش نمایش بده
<style>
محل کد
<style/>
به این صورت فکر می کنم بشه!

---------- ارسال شده در 10:22 AM ---------- ارسال قبلی در 10:20 AM ----------

من یه تگ استایل گذاشتم نی دونم چرا کل تاپیک خراب شد!

Nodije
2012/01/22, 10:23 AM
درود !

خب برای این کار باید اچ تی ام ال فعال باشه که ریسکش بالا ست

من میخوام بدون فعال کردن اچ تی ام ال این کارو انجام بدم

AliBother
2012/01/28, 02:17 AM
درود !

خب برای این کار باید اچ تی ام ال فعال باشه که ریسکش بالا ست

من میخوام بدون فعال کردن اچ تی ام ال این کارو انجام بدم

به شکل بی بی کد باید استفاده کنید.

Overlord
2012/02/03, 12:04 AM
ادلمه ندارد؟:دی