PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بکاپ



downloadbarf
2011/12/07, 06:19 PM
سلام چجوری باید از هاست بکاپ بگیرم و در مواقع لازم ازش استفاده کنم و ریستور کنم؟

فروم - پاسارگاد
2011/12/07, 06:55 PM
اگه کنترل پنلتون سی پنله (cpanel) هست برید file/backup

بله. از راه زیر فول بک آپ میتوانید بگیرید
10646

M2011
2011/12/07, 07:00 PM
چند تا میخواید تایپک باز کنید؟؟؟؟؟؟
http://www.vbiran.ir/thread14781-3.html#post156775
یا حق.

Dataargham
2011/12/10, 06:06 PM
شرکت دیتاارقام در صورتیکه هاست داشته باشید این کار را به صورت روزانه برای مشتریان خود انجام میدهیم