PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروش ویژه وی پی اس



ZabihiMohsen
2010/09/29, 08:01 PM
سلام
دوستان سرور جدیدمون رو هم گرفتیم و سرورهامون به 4 تا رسید برا همین یه آفر ویژه دادم البته فقط تو این سایت ،جای دیگه ندادم!
سرور داخل آلمان هست به وارز حساس نیست مگر با اسپم!
آپتایم 99% تظمینی هست
سرور ها با esxi مجازی شده اند
پورت 100مگابیت و به دلیل اینکه سرور جدیده شاید فعلا سرعت دانلود به 10مگ هم برسه!
plane1:
ram:128
hard:20gig
bw:150gig
ip:1
price:9000toman/month

plane2:
ram:256
hard:40gig
bw:320gig
ip:1
price:12500toman/month

plane3:
ram:384
hard:65gig
bw:450gig
ip:1
price:15500toman/month

plane4:
ram:512
hard:80gig
bw:700gig
ip:1
price:18500toman/month

plane5:
ram:1024
hard:160gig
bw:1T
ip:2
price:33000toman/month

plane6:
ram:2048
hard:320gig
bw:2T
ip:3
price:60000toman/month

هزینه ارتقا هارد: 1gig=1450toman/month
هزینه ارتقا پهنای باند: 100gig=3500toman/month


برای سفارش پ.خ کنید! آفر ها داخل سایت نیست

VBIran
2010/09/30, 06:52 AM
واقعاً قیمت ها عالیه .

ZabihiMohsen
2010/09/30, 12:54 PM
هزینه ip اضافه:1500

mehdi_p
2010/09/30, 01:40 PM
قیمت ها خوبه . حتما" یکی میخرم

Rezix
2010/09/30, 02:46 PM
ببخشید من چون تا حالا از این مدل نداشتم ، تفاوت رم خیلی محسوسه؟

mehdi_p
2010/09/30, 03:52 PM
ببخشید من چون تا حالا از این مدل نداشتم ، تفاوت رم خیلی محسوسه؟
تفاوت رم خیلی محسوس نیست . چون من خودم یه بار با رم 1 گیگ گرفتم سرعتش افتضاح بود اما یه بار با رم 256 گرفتم توووپ بود . بستگی به سرویسی که میدن داره:54:

ZabihiMohsen
2010/09/30, 04:39 PM
تفاوت رم خیلی محسوس نیست . چون من خودم یه بار با رم 1 گیگ گرفتم سرعتش افتضاح بود اما یه بار با رم 256 گرفتم توووپ بود . بستگی به سرویسی که میدن داره:54:

دلیلش اینه که سرویس دهنده از نرم افزاری استفاده میکنه که میتونه با رم 2گیگ سرور 20 تا 256 بده ولی ما بیشتر از حد نمیتونیم بدیم الان رم سرور 8 هست و ما روش حداکثر 3 تا رم 2 میدیم بیشتر از اون سرور بعدی خریداری میشه!

ZabihiMohsen
2010/09/30, 04:39 PM
قیمت ها خوبه . حتما" یکی میخرم

در خدمتیم

ZabihiMohsen
2010/09/30, 04:40 PM
ببخشید من چون تا حالا از این مدل نداشتم ، تفاوت رم خیلی محسوسه؟

منظورتون رو متوجه نمیشم!
عین رم کامپیوتر هست فرقی نداره برا چه کاری میخاید راهنمایی کنم!؟

Kingsdl
2010/09/30, 05:10 PM
سلام
ادرس سایتتون؟
:54:

ZabihiMohsen
2010/09/30, 05:30 PM
میتونید از امضام استفاده کنید ولی این افر ها داخل سایت نیست

302
2010/09/30, 08:13 PM
ایا میکروتیک یا لیچ میشه نصب کرد ؟

ZabihiMohsen
2010/09/30, 08:36 PM
مشکلی نداریم!

Kingsdl
2010/09/30, 10:56 PM
اگه سروراتون المان پس وارزه

سایت دانلود هم پشتیبانی میکنین؟

پنل رایگان چی دارین؟

سی پنل چنده؟

ZabihiMohsen
2010/10/01, 09:13 AM
سایت دانلود ؟
ما با نوع سایت کاری نداریم شما اگه این پهنای باند کفایت میکنه براتون مسئله ای نیست ! هر سایتی دوست دارید بزنید ولی اول ببینید کدوم پلان به کارتون میاد
cpanel ماهانه 15$ هست که البته روی plane 5 و plane 6 به ترتیب میشه 13.5$ و 10$ دلار
کنترل پنل رایگان هم kloxoهم میدیم webmin هم میدیم

Kingsdl
2010/10/01, 10:28 AM
من تقریبا روزانه 10 گیگ و بعضی روزا 5 گیگ مصرف میشه

البته تازه فعلا اومدم روی یه هاست قبلا وی پی اس خریده بودم اما سرعت،پشتیبانی همه چی افتضاح بود و گرون نمی صرفید

اما سرویس های شما قیمت هاش مناسبه و به احتمال زیاد با کیفیته

یه مدت صبر می کنم ولی به محض اینکه لازم شد از شما می خرم

شما ای دی یاهو هم دارین؟
:34:

ZabihiMohsen
2010/10/01, 10:55 AM
پ.خ شد

ZabihiMohsen
2010/10/01, 10:59 AM
اگه اشتباه نکنم الان روی hetzenter هستی دامین هم به نام شرکت گذرگاه جهانی هست!

Kingsdl
2010/10/01, 01:56 PM
بله اینم مشخصات هاست من http://geotool.flagfox.net/?ip=178.63.89.241&host=www.forum.kingsdl.com

تازه اومدم شرکت گذرگاه البته دامینم از همون اول مال گذرگاه جهانی هست ولی سرور قبلی مال گذرگاه نبود الان یه هاست خریدم از گذرگاه رو سرورشم

Kingsdl
2010/10/01, 01:58 PM
اسپانسر هم میشین؟

مثلا نصف پول نصف اسپانسر

چه اماری برای اسپانسر شدن

_____________________________________________
بنظر شما تا چند ماه دیگه هاست نامحدود سایتمو پشتیبانی می کنه؟

البته تا الان که ازش راضیم

از حالا به فکر اینده ام اگه نکشه هاست یریع برم وی پی اس

:10:

ZabihiMohsen
2010/10/01, 02:46 PM
امارتون بستگی داره بهتون 25%تخفیف میدم اگه بنر بذارید (با این اماری که دارید)
امار+1000: 25%تخفیف
امار+2000: 30%تخفیف
امار+3000: اسپانسری تا سقف پلان 3

Kingsdl
2010/10/01, 03:03 PM
امارمون فعلا 1500 تا هست البته تابستون بعضی روزا بالای 2 هزار هم رسید

تا عید می خوام امار رو به بالای 10 هزار برسونم

این قیمتاتون ثابته؟

ZabihiMohsen
2010/10/01, 03:06 PM
خیر با هر سرور جدید بالا و پایین میبره بین 5% تا 15% اختلاف داره!

Kingsdl
2010/10/01, 04:24 PM
یعنی چند ماه دیگه 5-15 درصد افزایش پیدا می کنه!!!!!:12::8:

ZabihiMohsen
2010/10/01, 05:48 PM
این فروش ویژه هستش نرخ اصلی الان برا plane 1 10 تومن هست بقیه خودتون حساب کنید

mehdi_p
2010/10/04, 03:15 PM
داداش سرویس دهیتون چطوره ؟ همینطور پاسخ گوییتون ؟:34:

armintanha
2010/10/04, 03:32 PM
شرمنده که پاپتی میام تو بحث تون
zabihimohsen جان برای تبلیقات انجمن زیری خیلی بکارت میاد
http://www.webhostingtalk.ir
---------------------------------
من یک زمانی هم کارت بودم ... ولی چون دیگه حوصله اینجور کار ها رو ندارم سرور رو دادم دست دوستام
رو این دامنه اپلود سنتر نصب کردم www.rozserver.com ....
ایران سرور شاید اسمش به گوشت خورده باشه اون مال عمومه...
سرور قبلیم ram 2 . lan 200mb . cpu 5.000E .H.D.D 500GB .
دیتاسنتر کانادا......

mehdi_p
2010/10/04, 04:17 PM
پورتی که ارائه میدین چقدره ؟

ZabihiMohsen
2010/10/06, 05:55 PM
25mb dedicated/1gig/s shared

ZabihiMohsen
2010/10/06, 05:57 PM
شرمنده که پاپتی میام تو بحث تون
zabihimohsen جان برای تبلیقات انجمن زیری خیلی بکارت میاد
http://www.webhostingtalk.ir
---------------------------------
من یک زمانی هم کارت بودم ... ولی چون دیگه حوصله اینجور کار ها رو ندارم سرور رو دادم دست دوستام
رو این دامنه اپلود سنتر نصب کردم www.rozserver.com ....
ایران سرور شاید اسمش به گوشت خورده باشه اون مال عمومه...
سرور قبلیم ram 2 . lan 200mb . cpu 5.000E .H.D.D 500GB .
دیتاسنتر کانادا......

اره خودم هم اعصابم خورده همش همکارا تخریب میکنن !اونجا هم فعالم خواستم تبلیغ بدم ولی دیدم جوش برا تبلیغ یه جوراییه

ZabihiMohsen
2010/10/06, 05:58 PM
داداش سرویس دهیتون چطوره ؟ همینطور پاسخ گوییتون ؟:34:

سرویس هارو که دارین میبینید عالیه ÷اسخ دهی هم من بیشتر موقع ها آنم ولی به نوبت جواب میدم !

lvlehrad
2010/10/06, 06:26 PM
سرویس دهی منظورش این هست که چند ساعت در روز پشتیبانی میدید و از این حرفا

موفق باشید تو کارتون:36: چون خودمم یکی از این تاپیک ها میخوام بزنم سوالی نمیپرسم :d

Kingsdl
2010/10/06, 08:21 PM
سلام داداش

من یه سرویس می خوام فقط برای ریموت که دانلود اپلود کنم(فقط رمش بالا باشه هارد فکر کنم 20 گیگ هم کافی باشه

همین پلان دو مییشه هاردشو بیاری پایین بجاش رمو ببری بالا و امارمم فعلا بالا 1500 بنرتم می ذارم همون تخفیفی که گفتی هم

ZabihiMohsen
2010/10/07, 05:44 PM
plane:
ram:512
hard:30gig
bw:400gig
ip:1
price:15000toman/month
اینو بدون تخفیف گفتم خودتون لطفا نسبت به امار تخفیف رو هم محاسبه کنید

Bestboy999
2010/10/07, 06:08 PM
شما سرور مجازی میکرو تیک هم ارائه میدید؟

Kingsdl
2010/10/07, 06:18 PM
سلام
11 هزار تومان میشه
اون هزار تومان هم لطف کنید و تخفیف بدین :3:

خب چجوری سفارش بدیم؟

Kingsdl
2010/10/07, 06:23 PM
ویندوزه؟

کد بنرتونو لطفا بدین

پرداخت انلاین هم دارین؟

ZabihiMohsen
2010/10/08, 08:04 PM
هم ویندوز داریم هم لینوکس پرداخت انلاین هم تو سایت هست شماره حساب خواستید پ. خ کنید

VBIran
2010/10/08, 09:49 PM
محسن جان میکروتیک هم ارائه میدید ؟:1:

mehdi_p
2010/10/08, 09:55 PM
میکروتیک چیه ؟؟؟؟؟؟؟:49:

Bestboy999
2010/10/09, 01:20 AM
میکروتیک چیه ؟؟؟؟؟؟؟:49:

میکروتیک سیستم عامل هست. مثل ویندوز و لینوکس.

برای مقاصد شوم دشمن گونه بیشتر استفاده می شه :دی

mehdi_p
2010/10/09, 12:41 PM
برای مقاصد شوم دشمن گونه بیشتر استفاده می شه :دی
فرقش با vps چیه ؟

منظورتون از این جمله چی بود ؟:48:

lvlehrad
2010/10/09, 12:59 PM
استاد میگه یه سیستم عامل هست مثل ویندوز و لینوکس ! یعنی چی فرقش با وی پی اس چیه !؟وی پی اس یه سرور مجازیه که با هر کدوم از این سیستم عامل ها میشه باهاش کار کرد ...

منظور ایشون هم فکر کنم برای ساختن اکانت های وی پی *ن هست

Kingsdl
2010/10/09, 05:46 PM
خب نگفتید چجوری سفارش بدیم؟:34:

mehdi_p
2010/10/09, 05:56 PM
منظور ایشون هم فکر کنم برای ساختن اکانت های وی پی *ن هست
یعنی چجوری میشه اکانت ساخت ؟ تو خود سیستم عاملش میشه ساخت ؟ بدون محدودیت ؟

lvlehrad
2010/10/09, 05:59 PM
شما هنوز نمیدونی سیستم عامل چیه بعد میپرسی چجوری چیز پی ان بسازی ؟بیخیال بابا اسکل کردی مارو ؟:))

mehdi_p
2010/10/09, 06:21 PM
شما هنوز نمیدونی سیستم عامل چیه بعد میپرسی چجوری چیز پی ان بسازی ؟بیخیال بابا اسکل کردی مارو ؟:))
بهتره حرف دهنت رو بفهمی ................

در اندازه ای نیستی که بخوام اسکلت کنم مردک ............

وقتی نمیدونم چیه میپرسم .... شما رو هم مجبور نکردن که بیای جواب بدی

ZabihiMohsen
2010/10/09, 09:47 PM
اره میدیم

Bestboy999
2010/10/09, 10:33 PM
یعنی چجوری میشه اکانت ساخت ؟ تو خود سیستم عاملش میشه ساخت ؟ بدون محدودیت ؟
vps یک سرور مجازی هست که میتونی روش شبیه سازی انجام بدی.
شبیه کامپیوتر شما ولی به صورت مجازی

می تونه سیستم عامل های مختلفی داشته باشه. مثل ویندوز، لینوکس

یک نوع سیستم عامل دیگه اسمش میکروتیک هست. به دلیل امکانات و سرعتی که داره میشه روش براحتی چیز پی ان راه انداخت.

بهتره اول راجع به اینا تحقیق کنی بعد بری سر چیز پی ان



اره میدیم

آفرهاتون چیه؟

mehdi_p
2010/10/09, 10:41 PM
vps یک سرور مجازی هست که میتونی روش شبیه سازی انجام بدی.
شبیه کامپیوتر شما ولی به صورت مجازی

می تونه سیستم عامل های مختلفی داشته باشه. مثل ویندوز، لینوکس

یک نوع سیستم عامل دیگه اسمش میکروتیک هست. به دلیل امکانات و سرعتی که داره میشه روش براحتی چیز پی ان راه انداخت.

بهتره اول راجع به اینا تحقیق کنی بعد بری سر چیز پی ان




آفرهاتون چیه؟
مرسی عزیزم . خودم vps دارم و مشکلی از بابت دونستون vps ندارم . فقط خواستم بدونم کار میکروتیک هم مثل vps هه یا نه ؟ که جوابم رو گرفتم .

ممنون:1:

Kingsdl
2010/10/10, 05:31 PM
یکی نبود به ما بگه پلنی که معرفی کردین با تخفیفی که حساب کردیم رو چجوری سفارش بدم :54: :12:

ZabihiMohsen
2010/10/10, 08:01 PM
vps یک سرور مجازی هست که میتونی روش شبیه سازی انجام بدی.
شبیه کامپیوتر شما ولی به صورت مجازی

می تونه سیستم عامل های مختلفی داشته باشه. مثل ویندوز، لینوکس

یک نوع سیستم عامل دیگه اسمش میکروتیک هست. به دلیل امکانات و سرعتی که داره میشه روش براحتی چیز پی ان راه انداخت.

بهتره اول راجع به اینا تحقیق کنی بعد بری سر چیز پی ان




آفرهاتون چیه؟
همونایی که تو پست اول موجوده با عوض شدن سیستم فرقی نمیکنه!

ZabihiMohsen
2010/10/10, 08:02 PM
داخل سایت سفارش بدید !کاری نداره که نتونستید بگید شماره حساب بدم بریزید و تحویل بگیرید!همین

afshiin
2010/12/28, 06:33 PM
agha 1 siti emaili chizi...
lotfan 1 email be man bezan: ###[email protected]
vps mikham bekharam azat

®mR.Rian
2010/12/28, 06:36 PM
1.فارسی بنویسید
2بفرمایید http://www.mofthost.com/

afshiin
2010/12/28, 06:40 PM
اینجا که رم 256 نداره!
آی دی دارین؟