PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خرید هاستینگ



امیر رضا
2012/01/08, 10:18 AM
سلام من قصد خرید هاست برای دامنه خودم دارم الان فضام 1 گیگ سی پنل هست می خواهم اگه بشه فضای بالای 10 گیگ خریداری کنم یا فضای نامحدود دوستانی که تجربه شرکتهای هاستینگ دارن ممنون می شوم کمکم کنند بگن کدام شرکت برای هاست بهتر هست و پنلش هم سی پنل هست

Special_One
2012/01/08, 10:57 AM
سرچ کنید.

تاپیک های زیادی در این مورد زده شده..

Reza
2012/01/08, 10:58 AM
http://CyberHost.Ir

تست کنید ، بعد بخرید.

(آپتایم 100% ، بکاپ روزانه ، هفتگی ، ماهانه)

Zirmizi
2012/01/08, 11:56 AM
اگه مشكلتون پول نيست.
هاست دي ال خوبه.
ايران ديتا هاست هم خوبه.

---------- ارسال شده در 11:58 AM ---------- ارسال قبلی در 11:56 AM ----------

http://irandatahost.net/

www.hostdl.com

:x

mehrshad.ho
2012/01/08, 12:13 PM
با سلام
از مهر رایانه در خدمتیم
شروع قیمت از سالیانه 5000 تومان
سرور "هتزنر آنلاین" آلمان (پینگ عالی)
تضمین پشتیبانی و آپ تایم
پهنای باند و کلیه امکانات نا محدود
دارای Cpanel
و . . .

www.mehrpc.com (http://www.mehrpc.com)

امیر رضا
2012/01/09, 06:22 PM
با تشکر از شما چند تا نکته برای من مهم هست یک بک اب گیری روزانه باشه و پشتیبانی هم کامل باشه الان به یک شرکت زنگ زدم می گم بک ریستور کن می گه بک اب گیری بر عهده مشترک هست و در نهایت یک تلفن ثابت داشته باشه و شرکت باشه

mehrshad.ho
2012/01/09, 06:49 PM
بک آپ گیری ما روزانه و هفتگی در سرور جداگانه می باشد
فول بک آپ شما هم رایگان ریستور می شود

Special_One
2012/01/09, 06:50 PM
عزیزم ؛

1. هاست دی ال

2. پارس وی پی اس

همه این چیزایی که میگی رو کامل داره. چرا فکر میکنی هر کی اینجا معرفی کنه خودش رو بهترینه. :)

Reza
2012/01/09, 06:54 PM
پارس وی پی اس:x

هاست دی ال هم خوبه ها اما این چند روزه داره بازی در میاره

a1000a
2012/01/09, 06:54 PM
http://www.keyhanhost.com/
در خدمتتون هستیم
میتونید نحوه پشتیبانیه ما هم از :
PreSideNt
بپرسید (:

par
2012/01/09, 07:18 PM
درود.
آرتین هاست در خدمت شما
بکاپ گیری روزانه
کیفیت بسیار عالی
0.1% ممکنه هک بشید!
هاستینگ ما از لحاظ امنیتی بسیار عالی هست
کیفیت مهم تر از قیمته!

امیر رضا
2012/01/09, 07:47 PM
کسی با ایران سرور کار کرده در موردش نظرتا ن چی هست

hostine
2012/01/09, 07:52 PM
سلام هاستینه !

امیر رضا
2012/01/09, 07:54 PM
نه می خواهم هاست بخرم می خواهم بدانم کسی با این شرکت ایران سرور کار کرده
نظری داره در مورد این هاستینگ

Dark Knight
2012/01/09, 08:16 PM
HostDL.com

Hyrcanweb.ir

امیر رضا
2012/01/09, 08:47 PM
خود علی جان نظرش چی هست من واقعا مدیون ایشان هستم و به هم ثابت شده که واقعا ادم مثبت و دور اندیشی هست

Mehdi13
2012/01/09, 08:53 PM
دو نفر از دوستان که من تجربه کار باهاشون را دارم و کارشون خیلی درسته

پارس وی پی اس

هاستینه

البته دوستان دیگه هم هستند ولی من تجربه ای در موردشون نداشتم که نظر بدم

salar74_a
2012/01/09, 08:58 PM
www.generalhost.ir
تضمین کیفیت قیمت مطلوب
موفق باشید

PreSideNt
2012/02/27, 04:34 PM
www.generalhost.ir (http://www.generalhost.ir)
تضمین کیفیت قیمت مطلوب
موفق باشید


نمی خوام نونتون رو آجر کنم
ولی شرط اول جلب مشتری صداقت هستش که شما متاسفانه تو هیچی نداری

---------- ارسال شده در 04:36 PM ---------- ارسال قبلی در 04:34 PM ----------


index.html (http://www.keyhanhost.com/)
در خدمتتون هستیم
میتونید نحوه پشتیبانیه ما هم از :
PreSideNt
بپرسید (:

کیهان هاست به شدت تایید میشه
بنده یه 500 مگ هاست اسپانسری از ایشون دارم
یعنی تو همه چیز عالین
سرعت کیفیت

و از همه مهم تر اینکه حداکثر زمان پاسخ گویی به تیکت در هر ساعت روز دیگه فوقش 10 دقیقه هستش

عالین

---------- ارسال شده در 04:38 PM ---------- ارسال قبلی در 04:34 PM ----------


www.generalhost.ir (http://www.generalhost.ir)
تضمین کیفیت قیمت مطلوب
موفق باشید

مشخصات سرورتون رو خاستید میگم

Amir Lord
2012/02/27, 04:49 PM
www.generalhost.ir (http://www.generalhost.ir)
تضمین کیفیت قیمت مطلوب
موفق باشید

تا جایی که بنده اطلاع دارم ، جنرال هاست روی vps هست : )

hostdl.com
serveriran.net

از دو سایت بالا بگیر خیالت هم جمع (:

PreSideNt
2012/02/27, 05:04 PM
تا جایی که بنده اطلاع دارم ، جنرال هاست روی vps هست : )

hostdl.com
serveriran.net

از دو سایت بالا بگیر خیالت هم جمع (:
بله امیر جان
رو وی پی اس با رم 3 گیگ از فرانتوورک هستن
والا نمیدونم 16 گیگ رم رو از کجا آورده http://cdn.vbiran.ir/images/smilies/yeah.gif

Reza
2012/02/27, 05:11 PM
فرانتورک و سرورایران پیشنهاد میشه

G A L A X Y
2012/02/27, 05:14 PM
سلام دوست عزیز . از هاستهای حرفه ای پارس وی پی اس استفاده کن خیالت راحت راحت هم باشه. انجمن بنده بعد از انتقال از هاست دی ال اومده روی پارس وی پی اس و حدود 6 ماه هست بدون مشکل روی سرور حرفه ای اون هستم. تعداد سایتهای میزبانی روی اون هم محدود و کمه.از نظر پشتیبانی هم خدایی هیچی کم نمی ذارن اکثر دوستان تو همین انجمن هم این هاست و مدیرشون رو که آقای زمانی هستند تایید میکنند.

forex2nice
2012/02/27, 05:53 PM
پارس وی پی اس رو چک کردم . خوبه خدمات و امکاناتشون اما کاش به خورده قیمتا رو پایینتر میزدن ;;)

AVA
2012/02/27, 06:07 PM
شیراز هاست (http://shiraz-host.com/)
هم 10 گیگ داریم
هم نامحدود

Mojtaba.T
2012/02/27, 08:02 PM
جالبه علی آقا اینجا خوب جواب میده ... اما ما بهش پیام میدیم جواب نمیده ..
مدیر شیراز هاست رو عرض کردم ..
خیلی قشنگ میشود جواب همرو میدادی

salar74_a
2012/02/27, 09:05 PM
PreSideNt (http://www.vbiran.ir/members/president/)وAm!R (http://www.vbiran.ir/members/am!r/) :


با تشکر حسن نظر شما
اصلا لازم نیست که ژنرال هاست برای کسی دروغ بگوید
VPS نه
VDS به دلیل اینکه ما مشتریان خاص خودمون رو داریم نیاز نیست که یک سرور اختصاصی با رم 24 رو که اصلا استفاده ای نیست به کار ببریم و با این قیمت دلار لایسنس سیپنل بخریم ماهیانه 60 تومان
و من اصلا وظیفه ای هم ندارم که برای شما بخوام توضیحی بدم
ولی دوستانی که حالا نمیدونم هستند اینجا یا خیر از ما سرویس دارند ما در همه حال سعی کردیم که رضایتشون رو جلب کنیم
بودند هاستینگ های مثلا پرقدرتی که بعضی از مدیران کاملا تاییدشون کردند و بعدا معلوم شده کلاهبردار هستند
صداقت ما تو عمل ما هست و سرویس دهیمون

البته بازم نیاز به توضیح نبود :دی

موفق باشید

PreSideNt
2012/02/27, 09:18 PM
آره عزیز صداقت شما تو آفر زدن و نوشتن 24 گیگ رم جای 3 گیگ رم هستش
این مشتریان خاص شما سر جمع 100 نفر میشن؟
دلیلی نبود توضیح بدید پس کار اشتباهی کردید که جواب دادید
صداقت اینه؟ الان حدود 300 مگ از رمتونم استفاده نمیکنید چرا میگیر سرور جدید خریداری شد با 16 گیگ رم؟

salar74_a
2012/02/27, 09:28 PM
آره عزیز صداقت شما تو آفر زدن و نوشتن 24 گیگ رم جای 3 گیگ رم هستش
این مشتریان خاص شما سر جمع 100 نفر میشن؟
دلیلی نبود توضیح بدید پس کار اشتباهی کردید که جواب دادید
صداقت اینه؟ الان حدود 300 مگ از رمتونم استفاده نمیکنید چرا میگیر سرور جدید خریداری شد با 16 گیگ رم؟
...........................
من متشکر میشم آفر هایی که برای 24 گیگ رم بوده بدهید البته سروری بود برای هتزنر اوایل داشتیم که 24 گیگ رم بود
(افتخار ما به خاص بودنمونه)
نه مشتری های ما 2 نفر یکی سایت خودم یکی سایت دوستم :دی
نه الان فک کنم حدود 50 مگابایت از رم داره استفاده میشه که اگه بشه 51 مگابایت سایت پر مصرف که ماله دوستمه رو ساسپندد میکنم:دی
و اما سرور خریداری شده با 16 گیگ رم
(اینو خریدیم واسه کسانی که دوست دارند بسوزند ازش استفاده کنند برای سوختن) مثلا دیداس ای پی که ما رو دیداس کنه و خیلی کارهای دیگه که بازم لازم نیست توضیح بدم
من به شما یک توصیه میکنم به جای تخریب دیگران قدرت سرویس دهی خودتون رو بالا ببرید برای جذب مشتری
البته برای شما که 13 هزار تا مشتری دارید دقیقا حالا نمیدونم نیاز نیست که بخواهید سایت کوچکی مثل ژنرال هاست که 2 تا سایت رو میزبانی میکنه زیر سوال ببرید

ولی با همه این توضیح و تفاسیر لااقل از جایی مثل پردیس هاستینگ ریسلر نداریم:دی


قصد توهین نداشتم:دی شد دیگه

موفق باشید