PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارور هنگام نصب net framework روی ویندوز سون 64بیتی



irani1995
2012/06/23, 01:30 AM
سلام من ورژن 4 نت فریم ورک ( dotNetFx40_Full_x86_x64.exe ) رو دانلود کردم ولی وقتی نصبش میکنم با این ارور مواجه میشم:
(تصویر در پیوست میباشد)

لطفا راهمایی کنید
my OS:64-bit
genuine

Reza
2012/06/23, 01:33 AM
log file رو محتوياتشو بديد ببينيم چيه

irani1995
2012/06/23, 09:31 AM
بفرمایید:
OS Version = 6.1.7600, Platform 2
OS Description = Windows 7 - x64 Ultimate Edition
CommandLine = E:\d352726494d660a79b56c130\\Setup.exe /x86 /x64
TimeZone = Iran Daylight Time
Initial LCID = 1065
Using Simultaneous Download and Install mechanism
Operation: Installing
Package Name = Microsoft .NET Framework 4 Setup
Package Version = 4.0.30319
User Experience Data Collection Policy: Disabled
Number of applicable items: 11
Exe (E:\d352726494d660a79b56c130\SetupUtility.exe) succeeded.
Exe Log File: dd_SetupUtility.txt
ServiceControl operation succeeded!
ServiceControl operation succeeded!
Exe (E:\d352726494d660a79b56c130\Windows6.1-KB958488-v6001-x64.msu) failed with 0xc8000222 - (null).
Final Result: Installation failed with error code: (0xC8000222) (Elapsed time: 0 00:02:26).

irani1995
2012/06/24, 12:42 AM
همچنان انتظار

VBIran
2012/06/24, 02:18 AM
.NET Framework رو از این لینک دانلود کنید :

http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=17718

مطمئن بشید که آنتی ویروس شما هنگام نصب این غیر فعال هست .

اگر Windows آپدیت در حال اجرا هست یا ردش کنید یا بگذارید تا انتها بره قبل از نصب .

داخل ران ( Run ) بزنید : %temp% هر چیزی که داخلش هست رو خالی کنید .

برای نصب کردنش روی فایل نصب کلیک راست کنید و run as administrator بزنید .

Coderx
2012/06/24, 07:18 AM
cmd رو اجرا کن و توش این دستور رو بزن ( cmd رو بعدش نبند !):

net stop WuAuServ
حالا برو تو پوشه ویندوز (یا برای سرعت بیشتر توی run بزن %windir% )
پوشه SoftwareDistribution رو پیدا کن و به SDold تغییر نامش بده
دوباره تو cmd این دستور رو بزن :

net start WuAuServ
حالا سعی کن دات نت فریم ورکت رو نصب کنی نباید مشکلی باشه .
منبع : forum.ustmb.ir (http://forum.ustmb.ir/thread1743.html#post4986)

irani1995
2012/06/24, 10:24 AM
سلام .. ممنون از دوستان راستش به این ترتیب عمل کردم و درست شد:
اول:

UOTE]cmd رو اجرا کن و توش این دستور رو بزن ( cmd رو بعدش نبند !):
کد:

net stop WuAuServ
حالا برو تو پوشه ویندوز (یا برای سرعت بیشتر توی run بزن %windir% )
پوشه SoftwareDistribution رو پیدا کن و به SDold تغییر نامش بده
دوباره تو cmd این دستور رو بزن :
کد:

net start WuAuServ
حالا سعی کن دات نت فریم ورکت رو نصب کنی نباید مشکلی باشه .
منبع : forum.ustmb.ir (http://forum.ustmb.ir/thread1743.html#post4986)[/QUOTE]
بازم نصب نشد اما بعدش این کارا کردم و حل شد:
دوم:

برای نصب کردنش روی فایل نصب کلیک راست کنید و run as administrator بزنید .

راستی میشه فلسفه این دوتا رو بگید ؟ آخه خیلی شنیدم اما دلیلش رو نمیدونم:

داخل ران ( Run ) بزنید : %temp% هر چیزی که داخلش هست رو خالی کنید .

برای نصب کردنش روی فایل نصب کلیک راست کنید و run as administrator بزنید .

Coderx
2012/06/24, 11:15 AM
سلام .. ممنون از دوستان راستش به این ترتیب عمل کردم و درست شد:
اول:

بازم نصب نشد اما بعدش این کارا کردم و حل شد:
دوم:

راستی میشه فلسفه این دوتا رو بگید ؟ آخه خیلی شنیدم اما دلیلش رو نمیدونم:[/QUOTE]

پاک کردن محتویات پوشه temp همیشه ضروری نیست . منتها در زمان هایی که برنامه ها قبل از نصب شدن فایلهای نصبشون رو توی پوشه تمپ کپی میکنن ( در اصل از حالت فشرده خارج میکنن و تنظیماتی که لازم هست روشون انجام میدن برای عملیات نصب ) - شما با پاک کردن این فایلها اطمینان حاصل میکنی که فایلهای جدید اونجا قرار میگیرن و اگه فایلی اونجا مورد دار شده باشه بعد از اکسترکت کردن برای بار جدید جایگزین بشه . - البته احتمال اینکه این اتفاق بیوفته شاید 0.01 درصد هم نباشه چون اکثر نرم افزارها و برنامه ها خصوصا نرم افزارهای سیستمی در هر بار اجرا اگه قرار بر کپی کردن فایلی جهت نصب باشه میان و فایلها رو دوباره کپی میکنن .
مشکل شما هم احتمالا از تمپ نبوده بلکه run as admin نمیکردین . تو ویندوز سون هر وقتی که برنامه ای در سطح سیستمی میاد و تغییراتی رو میخواد اعمال کنه باید دسترسی ادمینی داشته باشه تا اینطور هر ویروس و برنامه مخربی نتونه سیستم رو دچار مشکل کنه . برای همین اینجور برای اینجور برنامه ها ران از ادمین میکنن .

SaeeD
2012/06/24, 11:22 AM
عزیز شما سعی کنید از طریق ویندوز آپدیت عملیات نصب رو انجام بدید بهتره.اگر مشکلی پیش بیاد تو نصب خودش بهت میگه مشکل چیه.

soorgi
2015/02/08, 09:42 PM
بازم نصب نشد اما بعدش این کارا کردم و حل شد:
دوم:

راستی میشه فلسفه این دوتا رو بگید ؟ آخه خیلی شنیدم اما دلیلش رو نمیدونم:

پاک کردن محتویات پوشه temp همیشه ضروری نیست . منتها در زمان هایی که برنامه ها قبل از نصب شدن فایلهای نصبشون رو توی پوشه تمپ کپی میکنن ( در اصل از حالت فشرده خارج میکنن و تنظیماتی که لازم هست روشون انجام میدن برای عملیات نصب ) - شما با پاک کردن این فایلها اطمینان حاصل میکنی که فایلهای جدید اونجا قرار میگیرن و اگه فایلی اونجا مورد دار شده باشه بعد از اکسترکت کردن برای بار جدید جایگزین بشه . - البته احتمال اینکه این اتفاق بیوفته شاید 0.01 درصد هم نباشه چون اکثر نرم افزارها و برنامه ها خصوصا نرم افزارهای سیستمی در هر بار اجرا اگه قرار بر کپی کردن فایلی جهت نصب باشه میان و فایلها رو دوباره کپی میکنن .
مشکل شما هم احتمالا از تمپ نبوده بلکه run as admin نمیکردین . تو ویندوز سون هر وقتی که برنامه ای در سطح سیستمی میاد و تغییراتی رو میخواد اعمال کنه باید دسترسی ادمینی داشته باشه تا اینطور هر ویروس و برنامه مخربی نتونه سیستم رو دچار مشکل کنه . برای همین اینجور برای اینجور برنامه ها ران از ادمین میکنن .[/QUOTE]


(:راهنمایی تون خیلی عالی بود. من دقیقا به پاسخ مشکلم رسیدم.

game_iran
2015/02/08, 10:05 PM
2012/06/24, 11:22
:o

alnt
2016/06/13, 04:43 PM
با سلام دوست عزیز من ورژن net framework 4.5در سیستمم نصب کردم و الان که قصد دارم فرژن به 4.61ارتقا بدم این ارور رو به من میده
در ضمن ویندوز من 7 32بیت ultimateهست ممنون میشم راهنماییم کنید
البته بهم گفتن باید ویندوز رو به 7 سرویس پک1 نصب کنم
45119 (http://www.vbiran.ir/thread33664-2.html)

H0sseiN
2016/06/13, 06:45 PM
با سلام دوست عزیز من ورژن net framework 4.5در سیستمم نصب کردم و الان که قصد دارم فرژن به 4.61ارتقا بدم این ارور رو به من میده
در ضمن ویندوز من 7 32بیت ultimateهست ممنون میشم راهنماییم کنید
البته بهم گفتن باید ویندوز رو به 7 سرویس پک1 نصب کنم
45119 (http://www.vbiran.ir/thread33664-2.html)

نسخه ۴.۶ روی سون نصب نمیشه. باید از ویندوز ۱۰ استفاده کنید.

mbtdanial
2017/04/03, 11:34 PM
من ویندوزم 10....چه با فایلی که تو سایتای ایرانی هست چه از install featursی که خود ویندوز میده میزنم همیشه این ارورو میگیرم...ازسایت مایکروسافتم ک فایلودانلود میکنم میگه توسیستمت هست و نیازی ب نصبنیس..اما نرم افزارا بازم هم ارور دت فریم ورک رو دارند

این عکس از روندی ک فایل نصبی رو میخوام نصب کنم..همین شماره ارور تو روند خود ویندوزم هست
49479

kuma
2017/04/04, 03:39 AM
من ویندوزم 10....چه با فایلی که تو سایتای ایرانی هست چه از install featursی که خود ویندوز میده میزنم همیشه این ارورو میگیرم...ازسایت مایکروسافتم ک فایلودانلود میکنم میگه توسیستمت هست و نیازی ب نصبنیس..اما نرم افزارا بازم هم ارور دت فریم ورک رو دارند

این عکس از روندی ک فایل نصبی رو میخوام نصب کنم..همین شماره ارور تو روند خود ویندوزم هست
49479

تو ویندوز 8 و 8.1 و 10 باید .NET Framework 3.5 رو نصب کنی.این برنامه رو دانلود کن.برای نصبش هم دی وی دی ویندوز و یا فلش مموری حاوی بوت ویندوز لازم و باید مسیرشو بهش بدی
Microsoft .NET Framework 3.5 Offline Installer 2.3 نصب آفلاین در ویندوز 10 و 8.1 (https://soft98.ir/software/16294-microsoft-net-framework-offline-installer-windows-8.html)