PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با نصب office 2010



irani1995
2012/07/28, 10:45 PM
سلام من office2010 مجموعه lord2012 رو میخوام نصب کنم اما با ارور زیر مواجه میشم
چیکار باید بکنم؟

http://up.vbiran.ir/images/ecdl5rg669zawtedj5fv.jpg

وقتی هم میخوام ته مونده های office قبلی ام رو uninstall کنم با این ارور مواجه میشم:



http://up.vbiran.ir/images/kuav48cgb9asic2r466.jpg
لطفا راهنمایی کنین

98patogh
2012/07/28, 11:34 PM
از شروع نصب تا زمان اتمام نصب ارتباطتون رو با اینترنت قطع کنید

و اینکه اگر بازم مشکل داشت و می تونید حدود 1 گیگ دانلود کنید بگید لینک بدم سرویس پک 1 با آخرین آپگرید ها رو دانلود کنید

irani1995
2012/07/28, 11:54 PM
از شروع نصب تا زمان اتمام نصب ارتباطتون رو با اینترنت قطع کنید
امتحان کردم اما افاقه نکرد


و اینکه اگر بازم مشکل داشت و می تونید حدود 1 گیگ دانلود کنید بگید لینک بدم سرویس پک 1 با آخرین آپگرید ها رو دانلود کنید




عزیز ربطی به نسخش نداره هر چی هست از ویندوز منه چون حتی یه نسخه 2010 دیگه و نسخه 2007 رو هم ارور میده
البته یه ارور دیگه!

2012/07/29, 12:14 AM
سلام

ابتدا افیس 2003 نصب کن بعد از نصب دوباره نصب کن بعد افیس 2010 رو نصب کن

irani1995
2012/07/29, 12:16 AM
بعد از نصب دوباره نصب
ینی چی؟

2012/07/29, 12:27 AM
معذرت میخوام یکبار 2003نصب کن دوباره حذفش کن
بعد 2010 نصب کن

irani1995
2012/07/29, 12:33 AM
امتحان کردم
دوباره همون ارورو داد

H0sseiN
2012/07/29, 12:43 AM
آفیس قبلی را از رجیستری حذف کنید.

2012/07/29, 12:45 AM
همون ورژن قبلی که نصب کردی (اولین افیس که نصب کردی) همون رو نصب کن

sorathost
2012/07/29, 12:48 AM
زبان آفیستو کامپیوترت ساپورت نمی کنه ارور مال زبان هست
من بودم برای پاک کردنش از نرم افزار TuneUp استفاده می کردم که یه جورایی دکتر کامپیوترته ! به قدری سرعتتو افزایش می ده و سبک می کنه سیستم رو و حتی یه جاهایی از تنظیمات سیستم رو هم بهت میگه که برای پیدا کردنش وقتتو می گیره ! این نرم افزار پاک هم می کنه ، یکی از بهترین قالبلیت های کاربردی این نرم افزار برای من ریستور کردنشه من یه فیلم بسیار مهمی رو که دوست داشتم رو اشتباهی پاکش کرده بودم 1 گیگ هم بود با هیچ نرم افزاری بر نگشت ! با این نرم افزار به راحتی بر گشت جالبه که در عرض 5 دقیقه ریستور کرد !
حتما استفاده کنید

irani1995
2012/07/29, 01:11 AM
همون ورژن قبلی که نصب کردی (اولین افیس که نصب کردی) همون رو نصب کن
نشد ارور میده
البته یه ارور دیگه


آفیس قبلی را از رجیستری حذف کنید.




چجوری؟


زبان آفیستو کامپیوترت ساپورت نمی کنه ارور مال زبان هست
این ینی چی؟


من بودم برای پاک کردنش از نرم افزار TuneUp استفاده می کردم که یه جورایی دکتر کامپیوترته ! به غیر از restore دیگه چجوری میتونم با tune up پاکش کنم؟



با tuneup یه بار PC ام رو maintance کردم اما بازم جواب نداد
از tuneup uninstaller هم استفاده کردم ولی باز همین ارور رو داد:
http://up.vbiran.ir/images/kuav48cgb9asic2r466.jpg

irani1995
2012/07/29, 01:03 PM
آفیس قبلی را از رجیستری حذف کنید.




راهنمایی کنید
یک روش غیر نرم افزاری از طریق خود ویندوز 7 بگید لطفا

kkakaei
2015/03/07, 04:04 PM
شاید مشکل از تفاوت بیت ویندوز با نرم افزار باشه

nafasdl
2015/10/19, 12:13 AM
بهتره با ابزارهای مدیریت حذف برنامه کامل این برنامه را از روی سیستمت پاک کنی تا اثری از کلیدهای ریجستری هم باقی نمونه ؟
و بعد هم از یک فایل نصب دیگه استفاده کنه

ebrahimv
2015/11/22, 04:14 PM
منم بعد از نصب ازم سریال خواست هرچی هم کرک کردم درست نشد که نشد

chaleshtor
2015/11/22, 05:12 PM
نشد ارور میده
البته یه ارور دیگه
چجوری؟


این ینی چی؟

به غیر از restore دیگه چجوری میتونم با tune up پاکش کنم؟



با tuneup یه بار PC ام رو maintance کردم اما بازم جواب نداد
از tuneup uninstaller هم استفاده کردم ولی باز همین ارور رو داد:
http://up.vbiran.ir/images/kuav48cgb9asic2r466.jpg

زبان رایانه رو باید به زبان آفیس تغییر بدید