PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اسکریپت فارسی آپلود سنتر Mihalism Multi Host v5.0.3 بهمراه قالب Eshterakha



Famo
2012/09/30, 12:38 PM
http://cdn.vbiran.ir/images/imported/2012/09/MihalismMultiHostv503themeEshterakha-1.jpg


Mihalism Multi Host v5.0.3 سیستم قرتمند برای راه اندازی آپلودسنتر عکس میباشد که به صورت رایگان و متن باز ارائه شده است. شما می توانید با استفاده از این اسکریپت یک سایت آپلودسنتر راه اندازی کنید. این اسکریپت ورژن جدید می باشد و به همراه قالب سایت اشترک ها می باشد که توسط تیم طراحی فامو (http://www.famo.ir) طراحی شده است و هم اکنون بازنشر می شود.

برخی از ویژگی ها :

- آپلود همزمان چند فایل
- آپلود از URL
- عضوگیری
- گالری
- تصویر تصادفی
- کادر آجاگس تبلیغات
- کادر آجاکس اطلاعات
- و …



http://cdn.vbiran.ir/images/imported/2012/09/Server2-1.png دانلود فايل با لينک کمکی (http://hipfile.com/cv2a2pixzfxv/Mihalism.Multi.Host.v5.0.3.theme.Eshterakha__5BFam o.ir_5D.zip.html) | لینک کمکی دو (http://www.mediafire.com/?z13h4b7wxsjg946) | لینک کمکی سه (http://www.4shared.com/zip/8Fw2Z6Ao/MihalismMultiHostv503themeEsht.html)
http://cdn.vbiran.ir/images/imported/2012/09/sazande-1.gif سازنده : تیم طراحی فامو (http://design.famo.ir)

ms313
2012/09/30, 12:47 PM
عالي هستش.

P4NiSh3R
2012/09/30, 12:51 PM
عالي هستش.
http://up.vbiran.ir/images/h3fk7u9h7oe6pn683flg.png
2.6 در تاپیک ها ، اگر سوال يا نظر خاصي نداريد لطفا فقط از دکمه می پسندم استفاده کنيد. نظراتي مانند مرسی ، خوب بود ، ممنون و... شامل اسپم هستند و باعث کاهش کيفيت پست ها ميشوند.

Mr.Mostafa
2012/09/30, 12:52 PM
واقعا زیباست البته اگه بخش انتخاب تصاویر هم میتونستید مثل آپلود سنتر وی بی ایران بسازید قالب خیلی زیبا تر میشد واجب شد یه فکری با نصبش بکنیم :دی
با ذکر منبع در پارس نشان اگر اجازه بدید میزاریمش ! رخصت ؟
:x

Famo
2012/09/30, 02:12 PM
واقعا زیباست البته اگه بخش انتخاب تصاویر هم میتونستید مثل آپلود سنتر وی بی ایران بسازید قالب خیلی زیبا تر میشد واجب شد یه فکری با نصبش بکنیم :دی
با ذکر منبع در پارس نشان اگر اجازه بدید میزاریمش ! رخصت ؟
:x

بله میتونید در سایت خود بصورت اختصاصی پخش کنید
موفق و پیروز باشید

P30ByTe
2012/10/20, 05:19 PM
درود

در این آپلود سنتر پاپ آپ رو از کدوم قسمت بر دارم خیلی رو اعصابه

ممنون :x

ممنون پیداش کردم (ads.js)

a30redel
2012/10/29, 01:49 PM
با سلام دوستان من یه سوال در مورد این اسکریپ داشتم ، این اسکریپ بصورت پیش فرض عکسها رو تو این مسیر آپلود میکنه Page Not Found - 404 Error Page (www.MySite.com/images/ggsc0z8t40wzmspf70d.jpg) میخوام عکسها تو پوشه images اپلود نشه ؛ مثلا یه پوشه به اسم y درست کنم و اونجا اپلود بشه این تغییر مسیر رو کجا باید ادیت کنم با تشکر

shadow194
2012/10/31, 06:01 PM
با سلام دوستان من یه سوال در مورد این اسکریپ داشتم ، این اسکریپ بصورت پیش فرض عکسها رو تو این مسیر آپلود میکنه Page Not Found - 404 Error Page (http://www.MySite.com/images/ggsc0z8t40wzmspf70d.jpg) میخوام عکسها تو پوشه images اپلود نشه ؛ مثلا یه پوشه به اسم y درست کنم و اونجا اپلود بشه این تغییر مسیر رو کجا باید ادیت کنم با تشکر

منم دقیقا همین مشکل را دارم.از کسانی که اطلاع دارند لطفا راهنمایی کنند.با تشکر.

a30redel
2012/10/31, 11:46 PM
دوستان به طرز وحشتناکی برای رفع این مشکل نیاز به راهنمایی دارم ؛ ممنون میشم اگه اطلاعاتی دارید به اشتراک بزارید چون تو کدها هر چی سرچ زدی چیزی به اسم images پیدا نکردم
سپاس

onlinesoheil
2012/10/31, 11:50 PM
من میهالیسم قبلا نصبیدم ... البت نه این ورژونو

الان اینو بنصبم میشه یکار کرد روش واتر مارک بزنه اوتومات ؟

ینی هرکی اومد عکس آپ کرد ; خود جوش :)) آدرس سایت بخوره زیر عکس ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

onlinesoheil
2012/11/01, 10:45 AM
up

2012/11/01, 11:01 AM
خیلی زیبا و متفاوت هست:-bd

ʏᴏᴜɴɢ─ʙᴏʏ
2012/11/01, 11:39 AM
واقعاَ حال کردم وای

tooti
2012/11/01, 01:26 PM
1.ببخشید من تو ads.js نتونستم وردارم پاپ اپو میشه قشنگ یکی توضیح بده چجوری پاپ اپو بردارم؟؟!!


2.در ضمن این قالب اپلودسنتر مال اشتراک هاست و من میخوام کلمه هایی که مخصوص اشتراکها است رو به سایت خودم تغییر بدم همینطور تیتر صفحه(هدر تیتل)و تبلیغات متنی و...
هرچی هم گشتم فایلی پیدا نکردم مبنی بر این که متنها رو بتونم تغییر بدم.
ممنون میشم کمکم کنید شدیدا نیاز دارم به این اپ سنتر.

P30ByTe
2012/11/01, 01:44 PM
1.ببخشید من تو ads.js نتونستم وردارم پاپ اپو میشه قشنگ یکی توضیح بده چجوری پاپ اپو بردارم؟؟!!


2.در ضمن این قالب اپلودسنتر مال اشتراک هاست و من میخوام کلمه هایی که مخصوص اشتراکها است رو به سایت خودم تغییر بدم همینطور تیتر صفحه(هدر تیتل)و تبلیغات متنی و...
هرچی هم گشتم فایلی پیدا نکردم مبنی بر این که متنها رو بتونم تغییر بدم.
ممنون میشم کمکم کنید شدیدا نیاز دارم به این اپ سنتر.

ads.js این فایل مربوط به پاپ آپ هست میتونید تغییر نام بدینش که دیگه اجرا نشه و یا حذفش کنید

در پوشه source یک پوشه هست به نام public_html فایل های contact و home و page_footer و page_header و info فایل های اصلی هستند که باید ویرایش کنید

abasaqa
2012/11/01, 01:50 PM
چرا دمو رو نمیاره؟;;)

P30ByTe
2012/11/01, 01:56 PM
این تاپیک یوخده قدیمیه احتمالا لینک دمو عوض شده یا حالا هر چی :))

دمو رو زیر امضا خودم میتونید تموشا کنید :دی

tooti
2012/11/01, 02:28 PM
تو رو خدا کمک کنید انجمنم چرا اینجوری شد ارور میده واردش نمیشه!!!!

ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــ


مشکل حل شد دلیل مشکل حذف لینک مولتی هاست از فوتر اپ سنتر بود که خود به خود حالت ساسپندی پیدا کرده بود انجمن پس اون لینکو حذف نفرمایید.

VBIran
2012/11/01, 02:49 PM
@shadow

http://up.vbiran.ir/images/txm8ksf4equtr0axfu2.png (http://up.vbiran.ir/)


UPDATE `vbup`.`mmh_site_settings` SET `config_value` = 'images/' WHERE CONVERT( `mmh_site_settings`.`config_key` USING utf8 ) = 'upload_path' LIMIT 1

از این query هم میتونید استفاده کنید فقط بجای vbup اسم کامل دیتابیستون رو بزنید .

Hadi110
2012/11/01, 02:57 PM
سَلام دوستان , طریقه ساختشو هم میگید , منی که استفاده نکردم چجوری آپلودسنتر رایگان درست کنم با این فایلها ؟

tooti
2012/11/01, 03:03 PM
داداش من طریقه ساخت نداره شما باید بری پست اول که نویسنده اصلی گذاشته بعد در قسمت دانلود ها و ...
یه قسمت هستش به نام:
ورود به تاپيک آموزش اين مطلب (http://forum.famo.ir/thread482.html)
میتونی از این قسمت بری اموزش کاملش رو بخونی!!
منم تا به حال تو عمرم اپ سنتر نصب نکرده بودم اینو خوندم یاد گرفتم نصب کردم!!!

onlinesoheil
2012/11/01, 03:12 PM
کسی بلد نیست چیکار کنیم واتر مارک بندازه خودجوش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

tooti
2012/11/01, 03:14 PM
اگه کسی بلده بگه منم تو فاز واترمارکش هستم!!!!!!!!!:دی

onlinesoheil
2012/11/01, 03:15 PM
بخدا خیلی چیزه ردیفیه !!!! یکی اگه یاد بهمون یه عمر دعاش میکنیم !:-bd.... ما منتظریم!

refaghat
2012/11/01, 03:25 PM
من ورژن 5.0.2 رو نصب کردم قبلا

باگی چیزی که نداره؟

لزومی به اپگریدش نیست؟

اگه باید آپگرید کنم لطفا نحوه آپگرید رو هم بفرمایید چون بلد نیستم :دی

ممنون

P30ByTe
2012/11/01, 03:35 PM
درود

می تونید از این دو تا آموزش استفاده کنید:

آموزش افزودن واترمارک خودکار به آپلودسنتر mihalism (برای نخستین بار در وی بی ایران) (http://www.vbiran.ir/thread30130.html)

انداختن واترمارک ( کپی رایت ) روی عکس ها آلبوم و پیوست (http://www.vbiran.ir/thread8669.html)

onlinesoheil
2012/11/01, 03:37 PM
روش اولو من انجام دادم ! نشد که نشد !

Hadi110
2012/11/01, 03:37 PM
دوست عزیز من این قسمت رو ندونستم یعنی کجا و چیکار کنم ؟


2 - حالا آدرس نصب اسکریپت رو اجرا کنید.

P30ByTe
2012/11/01, 03:42 PM
دوست عزیز من این قسمت رو ندونستم یعنی کجا و چیکار کنم ؟

بعد از اینکه فایل ها رو ریختید تو هاست

آدرس نصب اسکریپت رو باید در مرورگر وارد کنید به انی صورت:


www.esm sitetun.com/install.php

ئر واقع باید فایل install.php رو فراخوانی کنید :x

Hadi110
2012/11/01, 03:58 PM
فایلها درروت آپلود شدن , پوشه جدا ؛
حالا چجوری فایل اینیستال رو فراخوانی کنم ؟

این دو تا قسمت رو باید چیکار کنم اسم سایت هاست دهنده رو بنویسم ؟



:MySQL هاست
گر مطمئن نیستید که هاست شما از MySQL استفاده میکند، قبل از ادامه، با بخش پشتیبانی هاست خود تماس بگیرید




:MySQL نام پایگاه داده
در اینجا باید نام پایگاه داده ای را وارد نمائید که از قبل موجود باشد؛ زیرا تمام اطلاعات سایت شما در جداول آن ذخیره میگردد




برای اتصال به سرور پایگاه داده MySQL انجام نشد.
لطفا اطلاعات را چک کرده و دوباره سعی کنید.

P30ByTe
2012/11/01, 04:39 PM
در مراحل نصب

یه جا از شما : دیتا بیس ، یوزر دیتا بیس ، پسورد دیتا بیس ، یوزر ادمین آپلود سنتر ، پسورد و ایمیل میخواد

شما باید تو هاستتون دیتا بیس بسازید و اینجا اطلاعات رو وارد کنید

اگر هاست دانلود خریداری کردید ازشون بپرسید آیا واستون دیتا بیس میسازن یا خیر؟ چون هاست دانلود مخصوص دانلود و آپلود هست و دیتا بیسی بهش تعلق نمیگیره ولی بعضی شرکت ها میسازن دیتابیس واسه مشتری ها از جمله : هاست دی ال و 98 میزبان

Hadi110
2012/11/01, 05:12 PM
دیتا بیس ساختم وارد میکنم بازم ارور میده ؟
میشه با عکس بهم توضیح بدید خودتون چیکار کردین ؟
ممنون میشم .:x

P30ByTe
2012/11/01, 05:17 PM
صبر کن فایل ها رو تا هاستم دوباره آپلود کنم 5 دقیقه دیگه شات می زارم ;)

قسمت اول

http://up.vbiran.ir/images/q8r9254zdf4ks7b4yebd.png

قسمت دوم

http://up.vbiran.ir/images/dx4c7wox3pypc6jpozyl.png

refaghat
2012/11/01, 05:41 PM
سوال من جواب نداشت؟ :-"

P30ByTe
2012/11/01, 05:49 PM
سوال من جواب نداشت؟ :-"

همیشه وقتی یه ورژن جدید آپ میشه حتما یا :
تغییراتی رخ داده
امکانات جدید
فیکس کردن محاسبات اشتباه
و یا فیکس کردن باگی چیزی صورت گرفته :x

Hadi110
2012/11/01, 06:07 PM
همه کارا رو انجام میدم ولی بازم ارور میده ××××××

برای اتصال به سرور پایگاه داده MySQL انجام نشد.
لطفا اطلاعات را چک کرده و دوباره سعی کنید.

P30ByTe
2012/11/01, 06:20 PM
ببینید نام دیتابیسی که هنگام ساختن مینویسید رو وارد کنید ناقصه ها !!!!!!!!!

مثلا اگر یوزر هاستتون اینه: piciranir و دیتا بیس sobasa رو ساخته باشید دیتا بیس نهایی میشه: piciranir_sobasa

یوزر هم به همین صورت

البته همینطوری گفتم ها محض مهکم کاری :x

از کجا هاست خریدید؟

refaghat
2012/11/01, 07:47 PM
همیشه وقتی یه ورژن جدید آپ میشه حتما یا :
تغییراتی رخ داده
امکانات جدید
فیکس کردن محاسبات اشتباه
و یا فیکس کردن باگی چیزی صورت گرفته :x

ممنون

نحوه آپگریدش به چه صورت هست؟8-|

dady11
2012/11/01, 07:56 PM
من نصب کردم این هم آدرس
صفحه ی پارسی,آپلود,آپلود عكس,آپلود سنتر,آپلود فايل,آپلود دائمي (www.parsipage.ir/up)

Hadi110
2012/11/01, 08:29 PM
مرسی دوست عزیز , بابت راهنمایی :
الان من اینجوری ساختم چجوری وارد کنــم ؟!
پسوردی که برا یوزر ثبت کردم بزارم تو سایتش ؟

دوستان اسکرین شات گذاشتم چیکار کنم , ؟
چه نوشته های رو تو چه قسمت های بزارم برام ارور میده ..

onlinesoheil
2012/11/02, 11:00 AM
واتر مارکه چیشد پس؟؟؟؟؟؟؟:P

P30ByTe
2012/11/02, 02:14 PM
مرسی دوست عزیز , بابت راهنمایی :
الان من اینجوری ساختم چجوری وارد کنــم ؟!
پسوردی که برا یوزر ثبت کردم بزارم تو سایتش ؟

دوستان اسکرین شات گذاشتم چیکار کنم , ؟
چه نوشته های رو تو چه قسمت های بزارم برام ارور میده ..




ولی دوست عزیز اینقدر اطلاعاتتون رو راحت نزارید در دید عموم :341:

از کجا هاست گرفتید ؟ اگر از هاست دی ال میتونید تیکت بدید واستون نصب میکنن میهن وب هاست هم همچنین

Hadi110
2012/11/02, 05:49 PM
مرسی دوست عزیز درسـتش کردم ,
ممنون از اینکه جوابگو سوال هام بودی ..
به روی چشم دیگه اطلاعات رو جایی نمیدم .

Hadi110
2012/11/03, 02:01 AM
دوستان چجوری تنظیم کنیم که آپلود سنتر تقریبـا 500 مگابایت استفاده کنه از هاست ؟
بیشتر از این دیگه اجازه آپلود نکنه , نمیخوام حجم هاستم زود تموم شه .

P30ByTe
2012/11/03, 03:18 AM
نمیشه دوست عزیز

مگر اینکه حواستون باشه وقتی پوشه مربوط به آپلود سنتر حجمش رسید به 500 مگ یا اطاعات گذشته رو پاک کنید فضا باز شه و یا کلا آپلود سنتر تخته

a30redel
2012/11/25, 10:21 AM
سلام و ممنون از ادمین ؛ مشکل ذخیره سازی عکسها تو پوشه دلخواه حل شد ؛ واقعا ممنون
یه مشکلی دیگه هست بای من
من این ماه حدود 130 گیگ پهنای باند مصرف داشتم ، در حالی که اپلود عکس فقط و فقط برای چند مدیر فعال هست ؛ یعنی پابلیک نکردم
این حجم واقعا زیاده و داره منو اذیت میکنه
به نظرتون مشکل تو چی میتونه باشه
و یه سوال
چجوری میتونم دسترسی همه موتورهای جستجو رو به سایت قطع کنم ؟؟

ali-baba
2012/11/25, 10:35 AM
بسیار عالی
دوست عزیز دمو برای بنده باز نمیشه !!؟

UP-IMG
2012/12/18, 10:21 AM
دوستان کسی میدونه که چطور میشه این اسکریپت رو آپگرید کرد به نسخه جدید ؟
یه سری توضیحات توی یه فایل pdf همراه خود اسکریپت هست که میگه اگه ورژنی که استفاده می کنید 5.0.3 به بالاس توی کنترل پنل ادمین هر وقت که نسخه بالاتر ارائه داده بشه یه گزینه برای آپدیت کردن ظاهر میشه ولی من چیزی پیدا نکردم !

UP-IMG
2012/12/21, 07:24 AM
سوال ما جواب نداشت ؟
نسخه v5.0.4 اومده و میخوام آپگرید کنم ... کسی پولی انجام نمیده این آپگرید رو ؟

hot30t
2012/12/26, 08:27 PM
من اطلاعات دیتا بیس رو به درستی وارد میکنم ولی باپزم میگه اشتباهه
اخطار عمومی
برای اتصال به سرور پایگاه داده MySQL انجام نشد.
لطفا اطلاعات را چک کرده و دوباره سعی کنید.

بازگشت به صفحه قبل

hot30t
2012/12/27, 01:33 PM
up

S0H3IL
2012/12/27, 01:49 PM
عالیه

hot30t
2012/12/27, 01:58 PM
من اطلاعات دیتا بیس رو به درستی وارد میکنم ولی باپزم میگه اشتباهه
اخطار عمومی

برای اتصال به سرور پایگاه داده MySQL انجام نشد.
لطفا اطلاعات را چک کرده و دوباره سعی کنید.

بازگشت به صفحه قبل

S0H3IL
2012/12/27, 02:02 PM
چطوری تبلیغاتش رو بردارم؟؟؟

H0sseiN
2012/12/27, 02:08 PM
چطوری تبلیغاتش رو بردارم؟؟؟

از home.tpl

hot30t
2012/12/27, 02:10 PM
من اطلاعات دیتا بیس رو به درستی وارد میکنم ولی باپزم میگه اشتباهه
اخطار عمومی

برای اتصال به سرور پایگاه داده MySQL انجام نشد.
لطفا اطلاعات را چک کرده و دوباره سعی کنید.

بازگشت به صفحه قبل
up

S0H3IL
2012/12/27, 02:12 PM
کجا قرار داره home-tpl?

همه تبلیغاش میره تو لینک همین سایته

الووووووووووووووووووووووو و

hot30t
2012/12/27, 04:10 PM
من وقتی نصب میکنم یکی از دو ارور زیر را میده
MySQL Driver Error
The requested page could not be loaded because a fatal error has occurred.
Sometimes this error is temporary and will go away when you refresh the page.

You can try to refresh the page by clicking here.

If this error page continues to appear after refreshing, then try
contacting the server administrator at: [email protected]




ویا این ارور



من اطلاعات دیتا بیس رو به درستی وارد میکنم ولی باپزم میگه اشتباهه
اخطار عمومی

برای اتصال به سرور پایگاه داده MySQL انجام نشد.
لطفا اطلاعات را چک کرده و دوباره سعی کنید.

بازگشت به صفحه قبل

Prince of Dreams
2013/01/15, 10:26 PM
سلام میخواستم بدونم چطوری میتونم ادرس اپلودسنترمو از

up.site.ir/index.php

به
up.site.ir تبدیل کنم؟

Nimaking
2013/01/15, 10:28 PM
سلام میخواستم بدونم چطوری میتونم ادرس اپلودسنترمو از

up.site.ir/index.php

به
up.site.ir تبدیل کنم؟

لینک سایت رو بدین b-)

Prince of Dreams
2013/01/15, 10:49 PM
سایتم هنوز افتتاح نشده و نمیخواک کسی ببینش!:)

S_N
2013/02/01, 07:09 PM
دوستان بزرگواران یه سوال داشتم.

این آپلودسنتر چرا فرمت های دیگرو آپلود نمیکنه ؟ فقط عکس رو آپلود میکنه؟ مثلا فرمت MP3 اپلود میکنیم پیام میده این فایل عکس شناسایی نشده !

بدی این ورژن فقط همینه جز عکس فرمت دیگرو ساپورت نمیکنه. هرچیم اضافه میکنیم فرمت رو باز اپلود نمیکنه

کسی راهی برای اینکه هر فرمتی دادیم اپلود کنه نداره ؟

2013/02/01, 09:26 PM
خوب این که مشخصه . باید از تنظیمات بهش فرمت جدید بدید . تو قسمت تنظیمات سایت یه قسمت داره که باید فرمت هارو وارد کنید . مثلا اینطوری (با کاما جدا کنید)


jpeg,jpg,gif,png,ico,psd,zip,rar

S_N
2013/02/04, 11:24 PM
دوستان بزرگواران یه سوال داشتم.

این آپلودسنتر چرا فرمت های دیگرو آپلود نمیکنه ؟ فقط عکس رو آپلود میکنه؟ مثلا فرمت MP3 اپلود میکنیم پیام میده این فایل عکس شناسایی نشده !

بدی این ورژن فقط همینه جز عکس فرمت دیگرو ساپورت نمیکنه. هرچیم اضافه میکنیم فرمت رو باز اپلود نمیکنه

کسی راهی برای اینکه هر فرمتی دادیم اپلود کنه نداره ؟

جناب بالا نوشتم جز عکس هیچ فرمت دیگرو ساپورت نمیکنه! مبتدی نیستم فرمت های دیگرو اضافه کردم.../:)

Famo
2013/02/21, 04:20 PM
جناب بالا نوشتم جز عکس هیچ فرمت دیگرو ساپورت نمیکنه! مبتدی نیستم فرمت های دیگرو اضافه کردم.../:)

خوب شما بهتره از ورژن mihalism 5.0.2 استفاده کنید

دریافت با قالب اشتراک ها : صفحه مورد نظر شما یافت نشد ، Script %d8%a7%d8%b3%da%a9%d8%b1%db%8c%d9%be%d8%aa-%d9%81%d8%a7%d8%b1%d8%b3%db%8c-%d8%a2%d9%be%d9%84%d9%88%d8%af-%d8%b3%d9%86%d8%aa%d8%b1-mihalism-multi-host-v5-0-2-%d8%a8%d9%87%d9%85%d8%b1%d8%a7%d9%87-%d9%82 #more-7230 (http://www.famo.ir/script/%d8%a7%d8%b3%da%a9%d8%b1%db%8c%d9%be%d8%aa-%d9%81%d8%a7%d8%b1%d8%b3%db%8c-%d8%a2%d9%be%d9%84%d9%88%d8%af-%d8%b3%d9%86%d8%aa%d8%b1-mihalism-multi-host-v5-0-2-%d8%a8%d9%87%d9%85%d8%b1%d8%a7%d9%87-%d9%82/#more-7230)

S_N
2013/02/22, 03:31 PM
اون ورژن بستن عضویت
بستن کلی اپلودسنتر
بستن اپلود برای مهمان نداره ، همچنین ممکنه به نسبت ورژن بالاترش باگ داشته باشه!

kashkol
2013/04/23, 06:31 AM
لینک دانلود مشکل داره ، نمیتونم دانلود کنم

S_N
2013/06/11, 12:38 AM
@shadow

http://up.vbiran.ir/images/txm8ksf4equtr0axfu2.png (http://up.vbiran.ir/)


UPDATE `vbup`.`mmh_site_settings` SET `config_value` = 'images/' WHERE CONVERT( `mmh_site_settings`.`config_key` USING utf8 ) = 'upload_path' LIMIT 1

از این query هم میتونید استفاده کنید فقط بجای vbup اسم کامل دیتابیستون رو بزنید .

ازین آموزش رفتیم
دوتا فایلی هم که تو images بود تو up1 ریختیم
درست آپلود میشند اما تو پنل مدیریت فایل های قبلی ارور 404 اومدن جاشون
البته اونا با لینک اصلی قابله نمایشن اما بحرحال پیش نمایش داده نمیشند قبلیا چطور میشه اینو رفع کرد؟

S_N
2013/06/11, 11:55 PM
خواهش میکنم جواب رو نمیدونین یا راه حلی برای این مشکل ما نیست بگین نیست که چشم انتظار پاسخ نمونیم.
فکر نکنم سخت باشه نوشتم یه کلمه : راه حلی نیست برای مشکل ما
اگرم هست بزرگواری کنید پاسخ بدید خسته شدیم همیشه 1 ماه منتظر دریافت پاسخ موندیم ، پاسخ دادن مدیران سلیقه ایی شده و بزرگواری رو برای همه خرج نمیکنند.

S_N
2013/06/20, 12:07 AM
2013/06/11 اخرین ارسال
هم اکنون 2013/06/20 ... بیش از یک هفته گذشت :|:|

wolfgraphic
2013/06/20, 03:00 PM
ممنون من ازش تو سایتم استفاده میکنم

amin_jalali90
2013/06/21, 09:30 PM
آقا لینک خرابه :| لینک دانلود .

الـــو لینک دانلود و درست کنید./:)

McSaturday
2013/06/25, 07:27 PM
اساتید چطوری باید هدر رو عوض کرد؟
تو هیچکدوم از کدها پیداش نکردم!

p30web
2013/06/25, 07:33 PM
ساده ترین راه حل تصویر هدر دلخواهتون رو جایگزین تصویر فعلی در هاست کنید

McSaturday
2013/06/25, 07:46 PM
ساده ترین راه حل تصویر هدر دلخواهتون رو جایگزین تصویر فعلی در هاست کنید
این رو میدونم عزیز!
کجاست تصویر؟

p30web
2013/06/25, 07:50 PM
ادرس سایتتون

2013/06/25, 07:51 PM
این رو میدونم عزیز!
کجاست تصویر؟

از :

css/Style2/images

head-bg.png

+ بنر رو از امضا حذف کنید خلاف قوانین هست

فایل به پست اول اضافه شد که اگر بقیه لینک ها مشکل براشون پیش اومد ....

McSaturday
2013/06/25, 07:55 PM
ادرس سایتتون
منظور بنده این بود که
تصویر هدر کنونی کجای هاست قرار داره؟ تو چه فولدری؟ تو چه کدی؟ ممنون می‌شم دقیق بفرمائید.
تشکر


از :

css/Style2/images

head-bg.png

+ بنر رو از امضا حذف کنید خلاف قوانین هست

فایل به پست اول اضافه شد که اگر بقیه لینک ها مشکل براشون پیش اومد ....
خیلی خیلی متشکرم.
از اون بابت هم عذر میخوام. آخرین باری که پست دادم ممنوع نبود!

McSaturday
2013/06/26, 01:17 AM
سلام دوباره خدمت عزیزان!
بعد از اینکه فرآیند آپلود طی می‌شه، با صفحه زیر مواجه می‌شم!
http://www.delkash.net/up/images/55078645381063865970.png
این مشکل هم فقط در مورد فایل هایی غیر از عکس (موسیقی، کلیپ و...) صدق میکنه! لطفاً راهنمایی کنید!

MAH230
2013/06/29, 01:44 AM
عالی بود

amin_jalali90
2013/06/29, 07:48 AM
الو :z: ## نیست لینک رو درست کنه!

لینک دانلودش! :sad:

MAH230
2013/06/29, 10:25 PM
این انجمن ظاهرا غیر فعاله

shamstalk
2013/07/21, 05:03 PM
با سلام
دوستان من نصب کردم کار هم میکنه ولی یه مشکلی اساسی که دارم
jpeg,jpg,gif,png,bmp,ico,tif,tiff,psd,eps,asl,abr, ttf,csh,grd,pat,woff,eot,fon,zip,rar,7z,sql,tar,gz ,7zip,iso,ape,bin,cab,mp3,ogg,wma,midi,amr,wav,tta ,mp4,avi,mkv,wmv,3gp,vob,srt,ts,ifo,mov,mpeg,mpg,b ik,dat,flv,SWF,BIK,bat,bgl,cmd,cpl,cur,db,dll,frm, gls,hlp,hta,icl,inf,ini,ocx,reg,scr,bin,exe,msi,js ,css,xml,ppt,pdf,txt,rtf,doc,docx,xls,xlsx,acs,bas ,cls,mdb,prj,sis,jar,jad,apk,ipa
این هارو برای کاربران تایین کردم ولی نمیشه بجز تصاویر چیزیهای وپسوندهای دیگه رو اپ کنم
دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید
جالی اینجاست که هیچ اروری هم داده نمیشه وبعد از لودش صفحه بجای اینکه لینکه بیده سفید میشه
مثل نمونه زیر
http://cdn.vbiran.ir/images/imported/2013/07/21968540368454199206-1.jpg

باتشکر

Famo
2013/08/15, 06:36 PM
این فقط برای عکس هست برای فایل باید از ورژن 4.0.2 استفاده کنید

mihalism.ir میتونید از اینجا دریافت نمایید.

lilolil
2013/08/25, 02:57 PM
این فقط برای عکس هست برای فایل باید از ورژن 4.0.2 استفاده کنید

mihalism.ir میتونید از اینجا دریافت نمایید.
یعنی میتونیم اسکریپت رو از سایت mihalism.ir بگیریم و این قالب رو روش نصب کنیم که فایل های rar , zip ,,,, قابل آپلود شدن باشه؟
من این فایل رو دانلود کردم ولی نمیدونم قالب در کدوم پوشه هست فقط قالب رو میخوام من
ممنون

p30web
2013/08/25, 03:46 PM
یعنی میتونیم اسکریپت رو از سایت mihalism.ir بگیریم و این قالب رو روش نصب کنیم که فایل های rar , zip ,,,, قابل آپلود شدن باشه؟
من این فایل رو دانلود کردم ولی نمیدونم قالب در کدوم پوشه هست فقط قالب رو میخوام من
ممنون
در میهالیسم قالب به صورت یکپارچه تعریف شده است . باید قالب رو در اسکریپت از حالت فشرده خارج کنید .

Famo
2013/09/09, 04:57 PM
در میهالیسم قالب به صورت یکپارچه تعریف شده است . باید قالب رو در اسکریپت از حالت فشرده خارج کنید .

ممنون ایل های قالب پوشه css و plublic_html هستند

p30web
2013/09/09, 05:02 PM
البته به نظر من بهتر تمامی فایل ها به جز پوشه images جایگزین شوند . چون گاهی باعث بروز اختلال میشود .

mahdiazarnia
2013/09/09, 05:12 PM
بدون تغییر اسم فایل هاست ؟

p30web
2013/09/09, 05:13 PM
بله .

raihani
2013/09/10, 10:46 AM
سلام

این ارور مربطو به چیه ؟

To use reCAPTCHA you must get an API key from Not Found (http://recaptcha.net/api/getkey)

فقط در صفحه : 20share ,آپلود,آپلود عكس,آپلود سنتر,آپلود فايل,آپلود دائمي (http://www.20share.ir/contact.php?act=file_report) این ارور میاد مابقی صفحات مشکلی ندارد


ممنون میشم راهنمایی کنین
تشکر

p30web
2013/09/10, 11:43 AM
درود چه زمانی با این ارور مواجه میشوید .
همچنین درحال حاظر اپلود سنتر شما نصب نشده است

Famo
2013/09/10, 11:59 AM
بدون تغییر اسم فایل هاست ؟

ماژول تغییر نام فایل آپلود شده برای ورژن 5.0.2 مبلغ 30 هزار تومان با نصب و راه اندازی می باشد

raihani
2013/09/10, 12:09 PM
سلام
این مشکل با نصب مجدد بر طرف شد
ولی یه مشکل دیگه اینکه من حجم فایل ها رو روی 20 MB تنظیم کردم

وقتی فایل بیش از 2 مگ رو آپلود میکنم یه صفحه سفید میاد و آپلود نمیشه
و در ضمن بیش از یک فایل هم قبو ل نمیکنه ومیگه بیش از یک فابل انتخاب شده
و فایلی به جز عکس اپلود نمیشه ؟!!

شما چک میکنین ببین مشکل چیه؟

alirezafashen70
2013/12/05, 03:27 AM
من رفته بودم توی تنظیماتش دیگه نمیدونم چکارش کردم . حالا هرچی میخوام عکس آپلود کنم نمیشه . خطا میده
میگه که
اخطار عمومی
لطفا به عقب برگشته و حداقل یک فایل برای آپلود انتخاب نمایید. :'(


آدرس
آپلود عکس | آپلود رایگان عکس (http://up70.ir/)

p30web
2013/12/05, 07:57 AM
مشکلی وجود ندارد . مجدد بررسی کنید .

alirezafashen70
2013/12/05, 11:16 AM
بله
بصورت میهمان که وارد میشم آپلود میکنه ولی وقتی با عنوان مدیر میخوام عکسی رو آپلود کنم اخطار میده
نمیدونم توی تنظیماتش چکاری انجام دادمه :(

p30web
2013/12/05, 12:18 PM
بله
بصورت میهمان که وارد میشم آپلود میکنه ولی وقتی با عنوان مدیر میخوام عکسی رو آپلود کنم اخطار میده
نمیدونم توی تنظیماتش چکاری انجام دادمه :(
یک شات از بخش تنطیماتتون برام .پ.خ کنید .

Mr.BaBaK
2014/01/18, 01:27 AM
سلام دوست عزی لطفا یک بار اموزش بدین !

MySQL Driver Error
The requested page could not be loaded because a fatal error has occurred.
Sometimes this error is temporary and will go away when you refresh the page.

You can try to refresh the page by clicking here.

If this error page continues to appear after refreshing, then try
contacting the server administrator at: [email protected]

این ارور مال چی هست

کسی نبود !

p30web
2014/01/18, 05:20 AM
سلام دوست عزی لطفا یک بار اموزش بدین !

MySQL Driver Error


The requested page could not be loaded because a fatal error has occurred.
Sometimes this error is temporary and will go away when you refresh the page.

You can try to refresh the page by clicking here.

If this error page continues to appear after refreshing, then try
contacting the server administrator at: [email protected]

این ارور مال چی هست


برای رفع این مشکل install.php رو باز کنید.
تمام عبارات Type=MyIsam رو به Engine=MyIsam تغییر بدید.
از replace all استفاده کنید.

Mr.BaBaK
2014/01/18, 08:06 AM
خیلی ممنون از راهنمایی خوبتون !

دوستان من همه چیشو اوکی کردم نصب شد !

الان ادمین زدم نام کاربردیو و پسورد هم : *********** زدم

ولی نمیشه !

مشکل از کجاست !


حساب کاربری مطابق با اطلاعات ارائه نشد. لطفا دوباره سعی کنید.

بازگشت به صفحه قبل

مشکل از کجاست دوباره !