PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در ثبت دامنه



parsa messi
2011/01/25, 11:50 AM
سلام به همه.من دامنه co.cc دارم.اما نمی دونم چطوری هاستش را هم درست کنم.لطفا راهنمایی کنید.:37:

AdminWeb
2011/01/25, 11:53 AM
درود
به کنترل پنل دامنه رفته و در قسمت dnsها، dnsهای هاست خود را وارد کنید.

parsa messi
2011/01/25, 12:00 PM
درود
به کنترل پنل دامنه رفته و در قسمت dnsها، dnsهای هاست خود را وارد کنید.

وارد کردم.هیچی نشد.بیشتر راهنمایی کنید.

AdminWeb
2011/01/25, 12:02 PM
دوست عزیز ست شدن دامنه و هاست در صورتی که درست مراحل را انجام داده باشید، حداقل 12ساعت طول خواهد کشید
پیروز باشید

parsa messi
2011/01/25, 12:05 PM
دوست عزیز ست شدن دامنه و هاست در صورتی که درست مراحل را انجام داده باشید، حداقل 12ساعت طول خواهد کشید
پیروز باشید

من که برات مشخصات دامنه را فرستادم.ببین مشکل از کجاست؟حلش کن.من از dns سپیدفا استفاده می کنم.
http://sepidfa.com

AdminWeb
2011/01/25, 12:09 PM
چک کردم. درست انجام دادید و تا چندساعت دیگه قابل استفاده هست

parsa messi
2011/01/25, 12:17 PM
چک کردم. درست انجام دادید و تا چندساعت دیگه قابل استفاده هست

من 1 هفته است.این کار را انجام دادم.اون وقت شما می گید 12 ساعت دیگه.می خوام به آرزوم برسم.

AdminWeb
2011/01/25, 12:23 PM
موقع ثبت هاست چه دامنه ای رو وارد کردید؟
یا باید این دامنه را تعریف میکردید.
یا اگر اینکارو نکردید، باید از قسمت parked domains دامنه رو پارک کنید

VBIran
2011/01/25, 01:22 PM
توی سی پنل اسم دومین در حال حاضر چی هست ؟
یا addon domain کن از سی پنل یا park domain

توی سی پنل اسم دومین در حال حاضر چی هست ؟
یا addon domain کن از سی پنل یا park domain