PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آدرس دیتابیس سپید فا



rahmni
2011/01/29, 03:22 PM
سلام یه سوال داشتم این داخل گیگفا sql111.gigfa.com آدرس لوگین پیج دیتابیسه داخل هاست سپید فا چیه این آدرس؟
ممنون می شم بهم بگید
با تشکر

Sattarforum
2011/01/29, 03:25 PM
دوست عزیز
انجمن پشتیبانی سپیدفا (http://www.forum.sepidfa.com)میتونید تشریف ببرید و همه سوالاتتون سریعا پاسخ داده میشه
شما توی هاستهایی که از سی پنل و یا دایرکت ادمین استفاده میکنند. نیازی به درج سرور SQL ندارید و همون Localhost کافیست

rahmni
2011/01/29, 03:28 PM
یعنی اون نوشته ی لوکال هاست وتغیر ندم؟

Sattarforum
2011/01/29, 03:30 PM
یعنی اون نوشته ی لوکال هاست وتغیر ندم؟
دقیقا:h:

rahmni
2011/01/29, 03:37 PM
ممنونم:riz513:

می شه یه آموزش در مورد این که Vb رو روی cpanel نصب کنیم بدید و قسمت های مورد نیاز رو آموزش بدید؟

Sattarforum
2011/01/29, 07:01 PM
نونم

می شه یه آموزش در مورد این که Vb رو روی cpanel نصب کنیم بدید و قسمت های مورد نیاز رو آموزش بدید؟


توی انجمن اگه بگردید پیدا می کنید
به عنوان نمونه
http://www.vbiran.ir/thread902.html

rahmni
2011/01/29, 08:38 PM
ببخشید من همه ی دستورات رو مو به مو انجام می دم ولی Step 2) Connect to the database Attempting to attach to database Error description: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'forumpol_baces'@'localhost' (using password: YES) /home/forumpol/public_html/pl/includes/class_core.php on line 311 The database has failed to connect because you do not have permission to connect to the server. Please confirm the values entered in the 'includes/config.php' file. توی لوکال هاست مشکل پیدا می کنه باید چیکار کنم؟ آدرس لوکال هاست یا همین دیتبایس سپید فا رو نمی دونم

Sattarforum
2011/01/29, 08:43 PM
پیام خصوصی کن
مشخصات سی پنل
و پنام کاربری و پسورد ؟
تا برات نصب کنم

rahmni
2011/01/29, 08:54 PM
فرستادم

VBIran
2011/01/30, 07:48 PM
سلام یه سوال داشتم این داخل گیگفا sql111.gigfa.com آدرس لوگین پیج دیتابیسه داخل هاست سپید فا چیه این آدرس؟

نیاز نیست اصلاً

ببخشید من همه ی دستورات رو مو به مو انجام می دم ولی Step 2) Connect to the database Attempting to attach to database Error description: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'forumpol_baces'@'localhost' (using password: YES) /home/forumpol/public_html/pl/includes/class_core.php on line 311 The database has failed to connect because you do not have permission to connect to the server. Please confirm the values entered in the 'includes/config.php' file. توی لوکال هاست مشکل پیدا می کنه باید چیکار کنم؟ آدرس لوکال هاست یا همین دیتبایس سپید فا رو نمی دونم

یوزر رو به دیتابیس ADD نکردید.

rahmni
2011/01/31, 10:37 PM
از دیتابیس ویزارد استفاده کردم و یوزر رو اد کردم ! ولی این ارور رو داد

VBIran
2011/01/31, 10:42 PM
اگر نتونستید اطلاعات رو بفرستید من براتون درست کنم ..

Sattarforum
2011/01/31, 11:08 PM
مگه من برای شما نصب نکردم ؟
پس دوباره میخوایید چه کار؟
بعد هم یکبار عرض کردم که نیازی نیست شما Localhost را تغییر دهید :212:

rahmni
2011/01/31, 11:29 PM
نصب کردید در جواب اقا علی گفتم که یوزر دیتابیس رو اد کردم :h:

Sattarforum
2011/01/31, 11:52 PM
شما میخوایید بکاپ دیتابیس و ایمپورت کنید؟
انجمن و که همین 3 روز پیش ساختیت حالا برای چی میخوایید بکاپ و ایمپورت کنید؟

rahmni
2011/02/01, 12:23 AM
خب می خواستم پک آپی که دارم رو روی دیتابیس پیاده کنم تا فروم درست بشه و کارمون آغاز بشه ولی انگار نمی شه همیشه 0 فایل آپلود می شه و هیچی اضافه نمی شه همون نوشته ای هم که می گه پاک شده هم هست ! حالا راهنمایی کنید انجام بدیم!:212:

Sattarforum
2011/02/01, 10:22 AM
بکاپی که داری پسوندش چیه ؟
مثلا
zip , gz , sql,tar

بکاپ و از چه طریقی ایمپورت کردی ؟ مثلا phpmyadmin ؟
نکته : بکاپ دیتابیس مربوط vbulltein یا مثلا smf ویا mybb ,... ؟

rahmni
2011/02/01, 07:35 PM
پسوند بک آپ در حقیقت sql هست که در فایل zip قرار داده شده و از طریق phpmyadmin سعی دارم import کنم بک آپ ویبولتین هم هست!

Sattarforum
2011/02/02, 11:22 AM
میدونم
فکر کنم باید به مدیر سرور تیکت بزنید
احتمالا تنظیمات سی پنل شما به هم خورده :h:

rahmni
2011/02/02, 02:38 PM
درست شد ، ممنونم باید فقط فایل sql رو آپ می کردم
فقط یه سوال دیگه چجوری میشه از طریق قسمت user یه کاربر جدید ساخت؟
الان من رمزم رو گم کردم سایت هم تعطیله نمی تونم استفاده کنم :=

rahmni
2011/02/03, 03:14 AM
up......:bb:

AdminWeb
2011/02/03, 09:13 AM
فقط یه سوال دیگه چجوری میشه از طریق قسمت user یه کاربر جدید ساخت؟
الان من رمزم رو گم کردم سایت هم تعطیله نمی تونم استفاده کنم :=
شما درخواست بازیابی پسورد بدی حله دیگه. ایمیلت رو وارد کن و... :h:

rahmni
2011/02/14, 10:29 AM
واقعا که×!
کلاه بردارا هم کم می آرند امروز بعد از کلی زحمت رفتم توی سایتم دیدم سایتم رو بستند!
واقعا زور داره این همه زحمت بکشی ، دیبتابیس آپ کنی سایت رو درست کنی بیاین اکانتت رو بنندند بدون هیچ دلیلی !
:ee:

VBIran
2011/02/15, 12:16 AM
بهتر بود قبلش تذکر میدادن ولی ..