PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ساخت اپلود سنتر



talent1
2013/01/30, 05:26 PM
دوستان اگر ميتونيد يه اپلود سنتر براي من درست كنيد چون بلد نيستم بعد يوزر و پسوردش رو بهم بديد ترجيح ميدم از وسپا هاست بگيريد ... خواهش ميكنم كمكم كنيد

Mr.M!ckeR
2013/01/30, 05:29 PM
دوست عزیز مگه به همین راحته ی

شما بگی بزن مردمم اومدن زدن

دوست ازیز وال باید یه هاستی یه دامینی چیزی بدید دست طرغ تا براتون نصب کنه و کارای دیگه

talent1
2013/01/30, 05:32 PM
خب ميدم شما ميتونيد بسازيد

اه ..........چرا كسي جوابمو نميده

ebixxx
2013/02/01, 11:29 PM
دوست عزیز برای آپلود سنتر به نظر من باید یک هاست جدا کار داشته باشید خیلی بهتره

یشنهاد میکنم برای نصب آپلود سنتر هاست جدا بگیرید و در هاست اصلیتون نصب نکنید به علت خطر های هک شدن و ...

وی بی ایران نیز یکبار به خاطر همین آپلودسنتر رفت رو هوا

یک هاست دانلود مجزا بگیرید که دیتا بیس هم داشته باشه

سپس از arecord استفاده کنید و دامین و دو هاست رو به هم متصل کنید

اگر برای اینکار راهنمایی خواستید بفرمایید تا بیشتر راهنماییتون کنم
-----------------------
آموزش ساخت A record در سی پنل


به سی پنل وارد شده و در بخش Simple DNS Zone Editor به Add an A Record در قسمت Nameنام زیر دامنه و در قسمت Address، آدرس آی پی را وارد کنید و در نهایت add recordرا بفشارید.

و درمرحله بعد

در بخش Advanced DNS Zone Editor و در قسمت Add a record در قسمت Name، نام زیر دامنه را واردکنید.

در قسمت TTL، عدد ۱۴۴۰۰ را وارد کنید، در قسمت Address، آدرس آی پی سرورمورد نظر را وارد کنید و در آخر بر روی Add Record کلیک کنید.

به زبان ساده تر و توضیحی واضح تر :

تو هاست اول دو تا a record تو قسمت Simple DNS Zone Editor درست کن یه بار با www یه بار بدون www مثلا

کد:

Page Not Found - Yahoo! Error Handler (www.dl.vbiran.ir).

کد:

dl.vbiran.ir.
نکته: آخرشون حتما . بزار اگه توجه کرده باشی آخرش( . )گذاشتم

دو تا a record هم در قسمت Advanced DNS Zone Editor هاست اول درست کن پس تا اینجا شد 4تا a record تو هاست اول

بعد تو هاست دوم در قسمت Advanced DNS Zone Editor
1 a record درست کن و یه CNAME
a record که درست میکنی رو بدون www درست کن به این شکل

کد:

dl.vbiran.ir.
به . آحرش توجه کن

و CNAME که درست میکنی با WWW درست کن : در قسمت NAME آدرس ساب دامینت مثلا :

کد:

Page Not Found - Yahoo! Error Handler (www.dl.vbiran.ir).
در قسمت TTL وارد کن: 14400
Type رو بزار رو CNAME
و در قسمت CNAME وارد کن: (آدرس ساب دامینت رو بدون WWW ) مثال:
کد:

dl.vbiran.ir.
******************************************