PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دانلود اسکریپت آپلود سنتر کلیجا نسخه 1.5.2



ALIREZA_2010
2013/04/10, 10:42 PM
درود.
ورژن جدید اسکریپت آپلود سنتر کلیجا منتشر شد. از ویژگی های بارز این نسخه دارا بودن زبان فارسی می باشد.
هم اکنون می توانید نسخه 1.5.2 این آپلود سنتر را از وی بی ایران دانلود کنید.
لیست تغییرات انجام شده :

[x] Add Persian language (thanx for dverbame)
[x] Fix bug with thumbs size (reported by : Tony Broomfield)
[x] fix bug where Last visit in ACP doesnt use Kleeja zone (reborted by: Bader_vip)
[x] fix bug where total files number excludes images (reborted by: Bader_vip)
[x] fix bug where guests can not access user folders, ucp.php?go=fileuser&id=[userid] (reported by: ibragate)
[x] fix bug where kleeja doesnt respect decoding type when it set to nothing (reported by: althani)
[x] fix security issue ..
[x] Username at registering now should be between 4 to 25 characters (reported by ibragate)
[x] fix bug where user can not open other page while uploading files (reported by gulfup.com)
[x] faster home page with new improved javascript tabs
[x] Juqery.js library is included offically with Kleeja now
[x] fix bug when there is no file and request thumbf=..., it shows txt error instead of image error.
[x] good look of images at userfile while loading instead of just white spaces.
[x] return back to "mysql_real_escape_string, (reported by twitter/Abdullah_says)

invisible
2013/04/13, 04:56 PM
پس این دیگه نیازی به فارسی ساز و اینجور حرفا نداره؟ قابلیت درگ&دراپ رو هم داره؟!

و یه سوال دیگه! یوزر هاش با یوزر های وی بی یکی هستند؟یا این که کاربرا باید تو این هم اکانت بسازند؟

ALIREZA_2010
2013/04/13, 08:57 PM
خیر دیگر نیازی به فارسی سازی ندارد. با وی بی هم ست می شود. امکان درگ اند دراپ هم ندارد.

اپلود سنتر کلیجا بهمراه اتصال به ویبولتین و کاربران سیستم (http://www.vbiran.ir/thread21281.html)

reza-mont
2013/04/13, 09:42 PM
با این میشه 1.5.1 رو آپدیت کرد یا اون رو باید پاک کرد

2013/04/13, 09:50 PM
[x] Add Persian language (thanx for dverbame)
دم سینا گرم واسه فارسی ساز :O:دی

پس چرا تو سایت خودش نذاشته ؟! کلا استادیه واسه خودش ، قالب رو نگاه کنید چه ردیفه :دی

اپلود سنتر رپیدلیچ فارسی (http://up.dverleech.com/)

ممنون

ALIREZA_2010
2013/04/13, 10:49 PM
دم سینا گرم واسه فارسی ساز :O:دی

پس چرا تو سایت خودش نذاشته ؟! کلا استادیه واسه خودش ، قالب رو نگاه کنید چه ردیفه :دی

اپلود سنتر رپیدلیچ فارسی (http://up.dverleech.com/)

ممنون

من خودم داشتم فارسی سازی می کردم نسخه 1.5.1 رو ، 90 درصد کار هم تموم بود که این نسخه اومد ضدحال زد بهمون :دی

ایشون هم از همین کلیجا استفاده می کنه قالب اختصاصی می باشد.

reza-mont
2013/04/16, 01:12 PM
up

کسی اینو نصب کرده

2013/04/16, 03:33 PM
چی up ؟! یعنی کلیجا کسی نصب نکرده ؟!
.............................
این سایت معروفی هست و داره ازش استفاده میکنید ، خود ایشون هم کار فارسی سازی رو انجام دادن

اپلود سنتر رپیدلیچ فارسی (http://up.dverleech.com/)

معتبره ، میتونید استفاده کنید !

reza-mont
2013/04/16, 04:29 PM
شما هم هر جا ما یه چیزی میپرسیم بزن تو ذوقمون

من 1.5.1 نصب کردم

الان بعد از یه ماه با هیچ یوزر پسی وارد نمیشه
تعمیرات و بقیه کاراشو هم انجام دادم
نشد که نشد

به خاطر همین
up
گفتم ببینم 1.5.2 رو کسی نصب کرده یا نهx_x

آقا یه سئوال خیلی مسخره دارم من
البته ببخشیدا
فایل کانفیگ این کجاست؟؟

invisible
2013/04/16, 10:47 PM
من یه مشکل بدی با این نسخه دارم! همش 403 forbidden میده، مجبورم دونه دونه دسترسی هارو تغییر بدم که باز به مشکل میخوره.

2013/04/16, 10:58 PM
شما هم هر جا ما یه چیزی میپرسیم بزن تو ذوقمون

من 1.5.1 نصب کردم

الان بعد از یه ماه با هیچ یوزر پسی وارد نمیشه
تعمیرات و بقیه کاراشو هم انجام دادم
نشد که نشد

به خاطر همین
up
گفتم ببینم 1.5.2 رو کسی نصب کرده یا نهx_x

آقا یه سئوال خیلی مسخره دارم من
البته ببخشیدا
فایل کانفیگ این کجاست؟؟

برای این مشکل و سوالتون تاپیک بزنید راهنمایی خواهید شد ، احتمالا میشه یوزر و پسورد رو از دیتابیس عوض کرد


من یه مشکل بدی با این نسخه دارم! همش 403 forbidden میده، مجبورم دونه دونه دسترسی هارو تغییر بدم که باز به مشکل میخوره.

برای مشکلتون تاپیک جدید بزنید و لینک جایی که ارور 403 میده رو قرار بدید .

feyzcity
2013/04/16, 11:47 PM
درود
نسخه ای که من استفاده میکنم 1.5.1 هست واسه نصب این باید اون نسخه قبلیمو پاک کنم یا نه میتونید راهنماییم کنیدممنون

MaMaD.LooTi
2013/04/17, 01:01 AM
آقا یه سئوال خیلی مسخره دارم من
البته ببخشیدا
فایل کانفیگ این کجاست؟؟


این آپلود سنتر که فایل کانفیگ نداره پیش از نصب. شما زمانی که فرایند نصب رو انجام میدی و اطلاعات دیتابیس رو بهش میدی در روند نصب پس از پایان کار خودش فایل کانفیگ رو میسازه. اگر هم بعد از عملیات نصب باهاش کار داری که دقیقا در پوشه آپلود سنتر قابل مشاهده هست. ظاهر میشه

invisible
2013/04/17, 07:08 PM
آقا من اینو روی لوکال هاست نصب کردم توی admin میرفت اما الآن که رو هاست ریختم تو example/admin که میرم ریدایرکت میشه به ورود کاربران معمولی، و خوب تنظیماتش پیش قرض آپلود سنتر بسته هست و نمی تونم با یوزر معمولی هم لاگین کنم

کسی میدونه مشکل از کجاست؟

MaMaD.LooTi
2013/04/17, 08:29 PM
آقا من اینو روی لوکال هاست نصب کردم توی admin میرفت اما الآن که رو هاست ریختم تو example/admin که میرم ریدایرکت میشه به ورود کاربران معمولی، و خوب تنظیماتش پیش قرض آپلود سنتر بسته هست و نمی تونم با یوزر معمولی هم لاگین کنم

کسی میدونه مشکل از کجاست؟


پوشه ها رو پاک کنید. دیتابیسی رو که ساخته بودید رو هم پاک کنید. مجدد فایلها رو انتقال بدید. دیتابیس رو بسازید و نصب کنید. ببینید مشکل حل میشه یا نه

invisible
2013/04/17, 08:32 PM
پوشه ها رو پاک کنید. دیتابیسی رو که ساخته بودید رو هم پاک کنید. مجدد فایلها رو انتقال بدید. دیتابیس رو بسازید و نصب کنید. ببینید مشکل حل میشه یا نه

نه حل نمیشه

وقتی که به عنوان یوزر عادی لاگین میکنم لاگین میشه و سریع مینویسه سایت بسته هست و دوباره میاد تو قسمت لاگین

حتی رفتم فایل ایندکس admin رو دستکاری کردم نذاشتم لاگین کنه به متغیر یوزرنیمش یوزر دمین رو دادم و حالا قسمت پسورد از ادمین رو میخواد که وقتی وارد می کنم میگه یوزر شما دسترسی ادمین نداره!

reza-mont
2013/04/24, 03:31 PM
منم نصب کردم برای بار هزارم
میگه سایت بستست

-----------

بعد از پاک کردن install دیگه این پیام نمیاد
ولی وارد پنل مدیریت هم نمیشه

ALIREZA_2010
2013/04/27, 06:52 PM
لینک سایت؟

reza-mont
2013/04/27, 07:14 PM
یادنگار خاطره ها | پایگاه دوستیها (http://yad-negar.com/forum.php)

الان رو سایت نصبه
ولی لینک ندادم بهش
البته خودتون استادید میدونید کجاست

ALIREZA_2010
2013/04/27, 08:33 PM
لینک آپلود سنترتون رو بدید.

reza-mont
2013/04/28, 02:01 PM
یادنگار خاطره ها (http://www.yad-negar.com/Kleefa/)

soltane7posh
2013/04/28, 02:16 PM
سلام چجوری به اول سایتم یه پوشه ایجاد کنم که اینجوری بشه up.orpf.ir
میشه یکی راه نماییم کنه شاید خیلی ساده و خنده دار به نظر برسه اما من بلد نیستم :دی

reza-mont
2013/04/28, 02:37 PM
شما باید ساب دومین بسازی و آدرس اون جایی که میخوای رو بهش بدی
یه جستجو بکنی همینجا هست

feyzcity
2013/04/28, 11:20 PM
درود
نسخه ای که من استفاده میکنم 1.5.1 هست واسه نصب این باید اون نسخه قبلیمو پاک کنم یا نه میتونید راهنماییم کنیدممنون

کسی نیست منو راهنمایی کنه

MaMaD.LooTi
2013/04/29, 06:10 AM
کسی نیست منو راهنمایی کنه


در سایت مرجع دو نسخه وجود داره. یکی پک کامل جهت نصب و دیگری پک مخصوص ارتقا ورژن قبل به 1.5.2

شما اون بسته رو از سایت مرجع فارسیش دانلود کنید فایل ها رو در روت آپلود سنتر خودتون اکستراکت کنید. و مجدد فرایند نصب رو انجام بدید. به جای نصب گزینه آپگرید رو خواهید داشت و به ورژن بالاتر آپگرید خواهید کرد.

dr.only
2013/04/29, 08:17 AM
چجوری یه پسوند به آپلود سنتر اضافه کنم ؟ مثل jar-exe-apk

2013/04/29, 08:30 AM
شات پیوست کردم

feyzcity
2013/06/13, 06:00 PM
در سایت مرجع دو نسخه وجود داره. یکی پک کامل جهت نصب و دیگری پک مخصوص ارتقا ورژن قبل به 1.5.2

شما اون بسته رو از سایت مرجع فارسیش دانلود کنید فایل ها رو در روت آپلود سنتر خودتون اکستراکت کنید. و مجدد فرایند نصب رو انجام بدید. به جای نصب گزینه آپگرید رو خواهید داشت و به ورژن بالاتر آپگرید خواهید کرد.


درود دوست عزیز

ممنون ولی تکلیف اون عکس هایی که کاربران آپلود کردند چی میشه
میشه دوست عزیز لینک دانلود رو بهم بدید ممنون
میشه بیشتر راهنمایی کنید