PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل فونت در css



mahdiazarnia
2013/05/23, 12:12 AM
با سلام خدمت دوستان
یک تم آماده ای رو دانلود کردن از temp monster
که با css طرحی شده ولی وقتی می خوام منوها رو تغییر بدم به فارسی هیچ چیز نشون داده نمیشه
فقط انگلیسی میشه گذاشتش
سورس رو آپلود کردم ، لطفاً یکی راهنمایی کنه مارو کارمون راه بیفته
ممنون از شما

Dastyar
2013/05/23, 08:39 AM
با سلام خدمت دوستان
یک تم آماده ای رو دانلود کردن از temp monster
که با css طرحی شده ولی وقتی می خوام منوها رو تغییر بدم به فارسی هیچ چیز نشون داده نمیشه
فقط انگلیسی میشه گذاشتش
سورس رو آپلود کردم ، لطفاً یکی راهنمایی کنه مارو کارمون راه بیفته
ممنون از شما

باید فایل index رو ویرایش کنید .

Alibaba
2013/05/23, 09:54 AM
با سلام خدمت دوستان
یک تم آماده ای رو دانلود کردن از temp monster
که با css طرحی شده ولی وقتی می خوام منوها رو تغییر بدم به فارسی هیچ چیز نشون داده نمیشه
فقط انگلیسی میشه گذاشتش
سورس رو آپلود کردم ، لطفاً یکی راهنمایی کنه مارو کارمون راه بیفته
ممنون از شما

با عرض سلام

دوست عزیز فایلتون که در پیوست قرار دادم فارسی سازی شد. سوالی بود در خدمتم.

mahdiazarnia
2013/05/23, 02:37 PM
با عرض سلام

دوست عزیز فایلتون که در پیوست قرار دادم فارسی سازی شد. سوالی بود در خدمتم.
ممنونم دوست عزیز
بسیار زحمت کشیدید
ولی کاش می تونستم اصولش رو یاد بگیرم و بدونم چطور اینکار انجام شده

Alibaba
2013/05/23, 04:27 PM
ممنونم دوست عزیز
بسیار زحمت کشیدید
ولی کاش می تونستم اصولش رو یاد بگیرم و بدونم چطور اینکار انجام شده

فارسی کردن هر قالبی بستگی به نوع و طراح اون قالب داره مثلا برای این قالبی که شما قرار دادید شما باید تسلط کامل بر JS,CSS,HTML داشته باشید.

موفق و پیروز باشید

Roach
2013/05/23, 04:30 PM
توش یه حاوا اسکریپت بوده که فقط کاراکتر های انگلیسی رو نشون میداد

mahdiazarnia
2013/05/23, 04:41 PM
فارسی کردن هر قالبی بستگی به نوع و طراح اون قالب داره مثلا برای این قالبی که شما قرار دادید شما باید تسلط کامل بر JS,CSS,HTML داشته باشید.

موفق و پیروز باشید
به هرحال از شما متشکرم
و اگر بخوام فونت نوشته ها رو تغییر بدم از کجا می تونم اینکار رو بکنم ؟

2013/05/23, 05:28 PM
به قسمت additional.css استایل برید و در انجا فونت موردنظر رو تعریف کنید .

و بعد به قسمت متغیر استایل برید و در انجا عوض کنید !

Mr.Ramin
2013/05/23, 05:54 PM
به هرحال از شما متشکرم
و اگر بخوام فونت نوشته ها رو تغییر بدم از کجا می تونم اینکار رو بکنم ؟
درود .
در فایل CSS قالب به دنبال کد زیر بگردید :

body {
و font رو تغییر بدید .

mahdiazarnia
2013/05/24, 01:00 AM
درود .
در فایل CSS قالب به دنبال کد زیر بگردید :

body {
و font رو تغییر بدید .
من کد زیر رو گذاشتم تو css


@font-face { font-family: 'BYekan';
src: url('fonts/BYekan.eot?#') format('eot'), /* IE6�8 */ url('fonts/BYekan.woff') format('woff'), /* FF3.6+, IE9, Chrome6+, Saf5.1+*/ url('fonts/BYekan.ttf') format('truetype'); /* Saf3�5, Chrome4+, FF3.5, Opera 10+ */
}
@font-face {
font-family: 'BKoodakBold';
src: url('fonts/BKoodakBold.eot?#') format('eot'), /* IE6�8 */ url('fonts/BKoodakBold.woff') format('woff'), /* FF3.6+, IE9, Chrome6+, Saf5.1+*/ url('fonts/BKoodakBold.ttf') format('truetype'); /* Saf3�5, Chrome4+, FF3.5, Opera 10+ */
}

بعد همون قسمتی که شما گفتید رو تغییر دادم به byekan
ولی فونت تغییر نکرد ، حالا نمی دونم کجای کارم اشتباهه
چون قبلاً تو vb اینکارو کردم فونت تغییر کرد ، اینجا نمی دونم چرا نمیشه

Mr.Pedram
2013/05/24, 01:11 AM
آدرس فونتها خوانده نشده احتمالا

آدرس رو اصلاح کنید :


src: url('fonts/BYekan.eot?#')

mahdiazarnia
2013/05/24, 01:16 AM
آدرس فونتها خوانده نشده احتمالا

آدرس رو اصلاح کنید :


src: url('fonts/BYekan.eot?#')

آخه فونت ها تو همین آدرس هستند

Mr.Pedram
2013/05/24, 01:27 AM
آخه فونت ها تو همین آدرس هستند

آدرس سایتتون همینه تو امضا هست ؟

mahdiazarnia
2013/05/24, 01:42 AM
بله ولی این چیزی که می خوام هنوز آپلود نشده و روی لوکال هست
برای کاره دیگه داره طراحی میشه