PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دانلود اسکریپت آپلود سنتر کلیجا نسخه 1.5.4 و آموزش اتصال به انجمن ویبولتین



sarirha
2013/06/06, 09:52 PM
با سلام دوستان

خوب کلیجا یک اپلود سنتر محبوب و دارای امکانات بالاست

شما این اپلود سنتر که کاملا فارسی است میتوانید از آدرس زیر مستقیم دریافت کنید.

http://up.vbiran.ir/uploads/137053813639847_kleefa.ir 1.5.4.zip


آموزش نصب :

ابتدا یک پوشه با اسم دلخواه مثلا upload داخل هاست ایجاد میکنید .

فایل فشرده آپلودسنتر را داخل پوشه بریزید و اکسترکت کنید .

پوشه install را به این صورت باز کنید : http://yourdomain.com/upload/install

این مراحل را پشت سر بگذارید:
زبان فارسی را انتخاب کنید .
نام، یوزر و پسورد دیتابیس که میخواهید آپلودسنتر روی ان نصب شود را وارد کنید .
در قسمت مشخصات ادمین، یوزر و پسورد انجمن خود را وارد کنید.
اپلودسنتر به راحتی نصب شد .



نحوه اتصال به انجمن ویبولتین :

درون هاست خود، فایل config را در محل نصب آپلودسنتر پیدا کنید و بعد از کد زیر


<?php

1. در صورتی که هر کدام در یک پوشه جداگانه باشند مثلا
محل قرار گیری انجمن : انجمن/yourdomain
محل قرار گیری آپلودسنتر : آپلودسنتر/yourdomain
این کد را قرار دهید :

$script_path = '../vb';// نام پوشه انجمن خود را وارد کنید vb بجای
$script_encoding = 'utf-8';//


2.در صورتی که
محل قرار گیری انجمن : انجمن/yourdomain
محل قرار گیری آپلودسنتر : yourdomain
این کد را قرار دهید :

$script_path = './vb';// نام پوشه انجمن خود را وارد کنید vb بجای
$script_encoding = 'utf-8';//



3.در صورتی که
محل قرار گیری انجمن : yourdomain
محل قرار گیری آپلودسنتر : آپلودسنتر/yourdomain
این کد را قرار دهید :

$script_path = '../';//
$script_encoding = 'utf-8';//



صفحه آپلودسنتر را باز کنید http://yourdomain.com/upload
وارد کنترل پنل ادمین شوید .
حال در قسمت کنترل پنل مدیریت >> در قسمت تنظیمات عمومی >> تنظیمات پیشرفته >> سیستم کاربران >> را روی vb بگذارید .



منبع : کلیفا (کلیجا فارسی ) (http://kleefa.ir)

OnT!me
2013/06/14, 01:54 AM
ببخشید با این روش اتصال دیگه کسی نمیتونه جز کاربرای انجمن توش آپلود کنن ؟

من میخوام فقط کاربرای انجمنم با یوزر و پسورد انجمن وارد آپلود سنتر بشن و عکس ها یا فایل هاشونو آپلود کنن. نمیخوام هرکس رسید فایلی یا عکسی آپلود کنه

sarirha
2013/06/14, 01:20 PM
ببخشید با این روش اتصال دیگه کسی نمیتونه جز کاربرای انجمن توش آپلود کنن ؟

من میخوام فقط کاربرای انجمنم با یوزر و پسورد انجمن وارد آپلود سنتر بشن و عکس ها یا فایل هاشونو آپلود کنن. نمیخوام هرکس رسید فایلی یا عکسی آپلود کنه

از قسمت گروه های کاربری تعداد اپلود مهمان را روی 0 قرار بدید
همینطور میشه
اگر عضویت را هم باز بذارید کاربر برای عضویت به فروم ارجاع داده میشه

OnT!me
2013/06/17, 03:32 PM
چطوری میتونم لیست کاربران رو ببینم و یکی رو خذف کنم ؟

gsmshop
2013/06/17, 03:36 PM
منم همین مشکل رو دارم کمک کنید

sarirha
2013/06/17, 04:29 PM
همه کاربران انجمن میتونند با یوزر و پسورد خودشون به اپلودسنتر وارد بشند
اگه میخواید کسی نتونه وارد بشه یا باید کلا از کاربران انجمن حذفش کنید یا اینکه از طریقه اپلودسنتر توقیف یا بنش کنید

pooua
2013/06/20, 02:57 AM
آپلود سنتر من رو ساب دامین هست

از کدوم باید استفاده کنم؟

OnT!me
2013/06/21, 02:16 PM
داداش امکان آپلود از آدرس رو چطوری باید توش فعال کنم تا کاربرا از لینک های عکس بتونن آپلود کنن دوباره ؟

alirezarastegar
2013/06/21, 02:50 PM
والا منظورتون رو نفهمیدم
اگه فعال کردن آپلود از آدرس باشه که توی تنظیمات هست

OnT!me
2013/06/21, 02:54 PM
والا منظورتون رو نفهمیدم
اگه فعال کردن آپلود از آدرس باشه که توی تنظیمات هست

آره همین میخوام هم آپلود از آدرس باشه هم از کامپیوتر

میشه آدرس دقیق بگین ؟


والا منظورتون رو نفهمیدم
اگه فعال کردن آپلود از آدرس باشه که توی تنظیمات هست

آره همین میخوام هم آپلود از آدرس باشه هم از کامپیوتر

میشه آدرس دقیق بگین ؟

ممنون اوکی شد.

babakps
2013/06/28, 11:55 PM
دوستان توی مراحل آخر نصب این ارور رو می ده:



چیکار باید بکنم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

http://cdn.vbiran.ir/images/imported/2013/06/75985387723886796862-1.jpg (http://www.8pic.ir/)

hamid_shahrsaz
2013/07/02, 01:41 AM
من نصب کردم وقتی یوزرنیم و پسورد رو میزنم مینویسه ورود اما باز صفحه اصلی میاد که ورود و عضویت داره
چیکار کنم؟
آپلود سنتر علم اندیش (www.upload.elmandish.com)

alirezarastegar
2013/07/02, 01:47 AM
متصل کردی؟ اگر کردی یوز و پس مدیریت انجمن رو باید بدی

اگر نه ورژن چند رو نصب کردی؟

MaMaD.LooTi
2013/07/02, 02:07 AM
دوستان توی مراحل آخر نصب این ارور رو می ده:



چیکار باید بکنم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید



با سلام

دوست عزیز وارد phpmyadmin بشید و دیتابیسی که برای اپلود سنتر ساختید رو پیدا کنید. تمام جدول ها رو پاک کنید. یا دیتا بیس رو پاک کنید از سی پنل و مجدد بسازید و در مرحله نصب وارد کنید. قبلش هم فایلهای اپلود شده رو پاک کنید و مجدد اکستراکت کنید. همیشه اصل فایل رو روی هاست داشته باشید که در این مواقع مجبور به اپلود مجدد نشید.

زرتشت
2013/07/02, 02:11 AM
من نصب کردم وقتی یوزرنیم و پسورد رو میزنم مینویسه ورود اما باز صفحه اصلی میاد که ورود و عضویت داره
چیکار کنم؟
آپلود سنتر علم اندیش (http://www.upload.elmandish.com)

این مشکل در اسکریپت به صورت پیش فرز بود چون منم به همین مشکل خوردم . از لینک زیر اسکریپت رو دانلود کنید و استفاد کنید :

دانلود قالب VBIran Triangle همرا با kleeja 1.5.4 فیکس شده فارسی( بدون مشکل (http://www.vbiran.ir/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%DA%A9%D9%84%DB%8C%D8%AC%D8%A7/63046-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-vbiran-triangle-%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D8%A7-kleeja-1-5-4-%D9%81%DB%8C%DA%A9%D8%B3-%D8%B4%D8%AF%D9%87-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%A8%D8%AF%D9%88%D9%86-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84.html)

mehdinet
2013/07/20, 05:56 PM
اقا یکی راهنمایی کنه
من یه هاست دانلود میخوام بگیرم سیستم انجمن من هم ویبولینه
چطوری میتونم حرکتی بزنم که رو هاست دانلود کاربرا آپلود کنند فایلها رو در انجمن بزارند
یمی کمک کنه

photoblog
2013/07/21, 04:34 PM
سلام دوستان عزیز و گرامی ... من دقیقاً طبق آموزش پیش رفتم (از این نسخه ی کلیجا استفاده کردم : دانلود قالب VBIran Triangle همرا با kleeja 1.5.4 فیکس شده فارسی (http://www.vbiran.ir/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%DA%A9%D9%84%DB%8C%D8%AC%D8%A7/63046-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-vbiran-triangle-%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D8%A7-kleeja-1-5-4-%D9%81%DB%8C%DA%A9%D8%B3-%D8%B4%D8%AF%D9%87-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%A8%D8%AF%D9%88%D9%86-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84.html)) ولی هنگام ورود با این پیغام مواجه میشم :


خطا...ورود ناموفق بود!!!


پ.ن : محل قرار گیری انجمن : yourdomain
محل قرار گیری آپلودسنتر : آپلودسنتر/yourdomain
این کد را قرار دادم :


$script_path = '../';// $script_encoding = 'utf-8';//

و بعد از ورود به پنل مدیریتی آپلودسنتر و قراردادن تنظیمات بر روی Vb ... برای ورود مدام پیغام خطا...ورود ناموفق بود!!! را نمایش میده !!!؟

photoblog
2013/07/21, 11:00 PM
ببخشید عزیزان برای این مشکل من راه حلی نیست !؟

softmaj7
2013/07/24, 08:45 AM
سلام دوستان
من متصلش کردم ولی حجم آپلوده محدوده و چنگی به دل نمیزنه. الان فقط میتونم تا سایز 2 میگابایت آپلود کنم چطور میتونم حجمشو بیشتر کنم ؟ و یه سوال دیگه آپلود سنتر دیگه ایی هم داریم که حجم فایل آپلودی بیشتری اختصاص داشته باشهیعنی بالاتر از 2 میگابایت؟


یه مشکل دیگه هم داره
چرا وقتی لاگین میشم با یوزر و پسوردم زودی برمیگرده به صفحه اصلی و انگار نه انگار من لاگین کرده باشم.
ممنون جواابمو بدین.

softmaj7
2013/07/24, 04:56 PM
up up

Mordred
2013/07/24, 07:10 PM
دوست عزیز میشه حجم رو اضافه کرد از سیتینگ بعد هم اپلود

Ali.1376
2013/07/24, 07:20 PM
دوستان سلام و درود
دوستان انجمن و آپلود سنتر بنده در آدرس های زیر است :
Forum : YourDomain.ir
UploadCenter : Up.YourDomain.ir
من برای وصل کردن کلیجا به وی بولتین چه کدی رو باید وارد کنم ؟

monji12
2013/07/31, 02:25 AM
سلام دوستان
بنده دامنه ی up.zaman-aj.ir رو در یک هاست دیگه (پکیج دیگه) از سرورم ساختم
میخوام حالا ویبی وصل بشه به این
یعنی forum.zaman-aj.ir از یک هاست
به up.zaman-aj.ir از یک هاست دیگه وصل بشن بهم.
با آموزش ها هم رفتم نشد!

کمکم کنید.

Hamed72
2013/08/11, 09:25 PM
باسلام
چجوری باید محدودیت حجمی رو بردارم؟
توی پنل مدیریت هرکاری میکنم تغییری نمیکنه

p30web
2013/08/11, 09:36 PM
درود .
باید از مدیریت تغییر بدید از کدوم قالب استفاده میکنید .

Hamed72
2013/08/11, 10:31 PM
قالب defualt کلیجا
همون آبی کمرنگ

Hamed72
2013/08/12, 03:15 PM
شرمنده ولی ظاهرا باید بگم Up !

F30T
2013/08/17, 01:19 PM
این ارور رو میده همه کارهارو طبق مراحل انجام دادم

31570

lilolil
2013/08/19, 07:53 PM
سلام.
کلیجا با کلیفا چه فرقی دارن؟
2 تاشون یکی هستن یا 2 تاشون 2 تان:دی

Mr.Al!reza
2013/08/19, 07:55 PM
سلام.
کلیجا با کلیفا چه فرقی دارن؟
2 تاشون یکی هستن یا 2 تاشون 2 تان:دی


درود
دوتاشون یکی هستن فقط کلیفا فارسی هست!!!
البته برای کلیجا هم فارسی ساز وجود داره!!

Pb.GraphisT
2013/08/24, 01:14 PM
چطوری توی ساب دامین نصب کنم ؟

من هیچی از ساب دامین نمیدونم کامل کامل آموزش بدید لطفا

SelenaTor
2013/08/24, 01:17 PM
از سی پنل قسمت دامنه های یه قسمت داره به اسم ساب دامین.از اونجا یه ساب دامین ایجاد کنین و پوششو مشخث کنید.و بعد فایلارو بریزین توی پوشه ی ساب دامین و مراحل نصبو انجام بدین

MR.Shadow
2013/08/24, 01:18 PM
چطوری توی ساب دامین نصب کنم ؟

من هیچی از ساب دامین نمیدونم کامل کامل آموزش بدید لطفا

http://up.vbiran.ir/uploads/137562188917364_Capture.PNG

Pb.GraphisT
2013/08/24, 01:19 PM
دایرکت ادمین دارم

SubDomains ؟؟

SelenaTor
2013/08/24, 01:23 PM
بله همون قسمت

Pb.GraphisT
2013/08/24, 01:24 PM
یه سوال دیگه !

توی دیتا بیس خود فروم نصب کنم ؟

یا یک دیتا بیس جدید بسازم ؟

p30web
2013/08/24, 01:29 PM
دیتابیس جدید ایجاد کنید .

Pb.GraphisT
2013/08/24, 01:31 PM
ای واااای، خیلی دیر جواب دادید !!!!!

توی خودش نصب کردم الان سایتم داغون میشه ؟؟؟

p30web
2013/08/24, 01:33 PM
مشکلی پیس نمیاد . اما بهتر دیتابیس جداگانه باشه .

Pb.GraphisT
2013/08/24, 01:36 PM
الان 99% صفحه ها 404 not found میان !!!

آپلود سنتر فروم بکس (http://up.forumbax.com/)

صفحه ی admin هم نمیشه وارد شد،

همش 404 Not Found هست!!

چیکار کنم ؟

p30web
2013/08/24, 01:39 PM
مشکلی مشاهده نشد .
کش مرورگرتون پاک کنید مجدد چک کنید .

Pb.GraphisT
2013/08/24, 01:40 PM
:o

http://up.forumbax.com/ucp.php?go=register

http://up.forumbax.com/ucp.php?go=login

صفحه ی اصلیش مشکلی نداره !!

بقیه صفحه ها مشکل دارن

فکر کنم ساب دامین رو درست حسابی درست نکردم !

Danialskh
2013/08/24, 01:46 PM
درود
یوزر تست بدید امتحان کنم.

Pb.GraphisT
2013/08/24, 01:48 PM
مطمئنم مشکل از ساب دامینه !

موقع نصب آدرس فولدر رو فک کنم اشتباه دادم،

چون الان با این آدرس بریم کاملا درسته :

آپلود سنتر فروم بکس (http://forumbax.com/uploadcenter)

این یوزر تست که گفتید یعنی چی منظورتون چیه ؟

%100 دوباره باید از اول نصبش کنم :((

فقط بگید چطوری پاکش کنم ؟

Danialskh
2013/08/24, 01:50 PM
درود
همه این راه هایی که برای ست گفتند رو برعکس برید.

Pb.GraphisT
2013/08/24, 02:00 PM
ممنون دوستان، درستش کردم


این قالب رو از کجا بگیرم ؟؟

اپلود سنتر پرشین بکس (http://up.persianbax.ir)

درست نشد اههههههه

الان بازم این آدرس درسته فقط :

آپلود سنتر فروم بکس (http://forumbax.com/uploadcenter/)

اون ساب دامینه خرابه :(

Danialskh
2013/08/24, 02:03 PM
درود
اختصاصی هست.
با عضویت در بخش ویژه از قالب VBIran Tech برای آپلودر استفاده کنید.

Pb.GraphisT
2013/08/24, 02:05 PM
درست نشد اههههههه

الان بازم این آدرس درسته فقط :

آپلود سنتر فروم بکس (http://forumbax.com/uploadcenter/)

اون ساب دامینه خرابه :(

یکی منو بن کنهههه

Patch Master
2013/08/24, 02:07 PM
خب شما آدرس رو به اینگونه وارد کردید!
مشکلی نداره...

Danialskh
2013/08/24, 02:07 PM
درود
برعکس اموزش رو برید.
دوباره از اول آموزش رو طی کنید.
یه ساب دیگه بسازید و سپس تست کنید.

Pb.GraphisT
2013/08/24, 02:08 PM
دسترسی بدم کسی میتونه برام درست کنه دوستان ؟؟

آقا پارسا ؟

آقا دانیال ؟

Danialskh
2013/08/24, 02:09 PM
بدید آقا پارسا.
من باید برم.

Pb.GraphisT
2013/08/24, 02:10 PM
آقا پارسا !

زوی مارو که زمین نمیندازی !

Danialskh
2013/08/24, 02:12 PM
عزیزم عرض کردم وقت ندارم!
بحث روی زمین انداختن روی شما نیست!
من کلا کار انجام نمیدم برای کسی.
فقط پاسخگوی شما کاربران عزیز هستم.
اگر هم ناراحت شدید معذرت می خوام.

Pb.GraphisT
2013/08/24, 02:13 PM
گفتم آقا پارسا !!:o

Danialskh
2013/08/24, 02:15 PM
منظورم این بود که یکوقت از دست من ناراحت نشید که کار رو انجام ندادم.

Pb.GraphisT
2013/08/24, 02:18 PM
:o

شما نمیخوایید یه کاریو انجام بدید، من چرا باید ناراحت شم ؟

شما آزادید هر کاری دوست دارید انجام بدید،

من فقط درخواست کمک کردم

2013/08/31, 09:03 PM
من تو نتظیمات پیشرفته سیستم کاربران رو روی vb میزارم ولی با هر یوزری از انجمن حتی با یوزر مدیر کل می خواهم وارد بشم وارد نمیشه

مجبور میشم کل کلیفا رو پاک کنم و دوباره نصب کنم چند بار اینکارو کردم ولی نمیشه

Fatemion
2013/08/31, 09:04 PM
عزیز ما هم این مشل رو داریم / ست نکنی بهرته من هم الان کلیجا نصب کردم ولی رو انجمنم ست نکردم وبه کاربرام گفتم با نام کاربریتون ثبت نام کنید

2013/08/31, 11:06 PM
عزیز ما هم این مشل رو داریم / ست نکنی بهرته من هم الان کلیجا نصب کردم ولی رو انجمنم ست نکردم وبه کاربرام گفتم با نام کاربریتون ثبت نام کنید

راه حلی نداره این مشکل؟؟

OE17
2013/09/01, 04:03 PM
من کد آخری رو کپی پیست کردم توی کانفیگ بعدش رفتم توی پنل اینکارو هم انجام دادم حالا با این ارور مواجه شدم در هنگام ورود به پنل ادمین !!

http://up.vbiran.ir/uploads/137803520326020_0Capture1.JPG

MR.ImaN
2013/10/05, 02:43 PM
چرا این ارورو میده ؟
[ cache ] : پوشه مورد نظر حق دسترسي نوشتن را ندارد. (در اکثر موارد بايد دسترسي 777 باشد) http://cdn.vbiran.ir/images/imported/2013/10/k_info-1.png[ uploads ] : پوشه مورد نظر حق دسترسي نوشتن را ندارد. (در اکثر موارد بايد دسترسي 777 باشد)

http://cdn.vbiran.ir/images/imported/2013/10/k_info-1.png[ uploads/thumbs ] : پوشه مورد نظر حق دسترسي نوشتن را ندارد. (در اکثر موارد بايد دسترسي 777 باشد)

p30web
2013/10/05, 04:21 PM
چرا این ارورو میده ؟
[ cache ] : پوشه مورد نظر حق دسترسي نوشتن را ندارد. (در اکثر موارد بايد دسترسي 777 باشد) http://cdn.vbiran.ir/images/imported/2013/10/k_info-1.png[ uploads ] : پوشه مورد نظر حق دسترسي نوشتن را ندارد. (در اکثر موارد بايد دسترسي 777 باشد)

http://cdn.vbiran.ir/images/imported/2013/10/k_info-1.png[ uploads/thumbs ] : پوشه مورد نظر حق دسترسي نوشتن را ندارد. (در اکثر موارد بايد دسترسي 777 باشد)

درود . سطح دسترسی فایل uploads را به 777 تغییر بدید.

rkm4
2013/10/06, 09:00 AM
سلام دوستان
من تمام پست های داخل این تاپیک رو مطالعه کردم ، اما دوستان برای ست کردن مشکل داشتن دقیقا مثل خودم ، من کلیفا رو نصب کردم روی ساب دامنه به این شکل :
Up.YourDomain.ir
و الا فرومم هم روی سابدامنه هست :
Forum.YourDomain.ir
خب اون کدهایی که درج کردید برای فایل کانفیگ این مورد من رو نداره ، اگه امکانش هست لطفا بگید باید چی کار کنم تا انجمن رو به کلیفا ست کنم.

p30web
2013/10/06, 01:44 PM
با استفاده از اموزش ها پیش برید .
اپلود سنتر کلیجا بهمراه اتصال به ویبولتین و کاربران سیستم (http://www.vbiran.ir/thread21281.html)
-
دانلود اسکریپت آپلود سنتر کلیجا نسخه 1.5.4 و آموزش اتصال به انجمن ویبولتین (http://www.vbiran.ir/thread61122.html)

tajishop
2013/10/30, 11:55 PM
سلام آپلودسنتر و ویبولتین من تو دوتا هاست هستند چیکار کنم

p30web
2013/10/31, 12:04 AM
سلام آپلودسنتر و ویبولتین من تو دوتا هاست هستند چیکار کنم

میتوانید از این اموزش استفاده کنید .
اپلود سنتر کلیجا بهمراه اتصال به ویبولتین و کاربران سیستم (http://www.vbiran.ir/thread21281.html)

hadi21s
2014/04/07, 12:28 PM
دوستان اینو متصل کردم کامل
ولی میشه یکی کاملا توضیح بده متصل کردنش به چه دردی میخوره و چه فایده ایی داره؟

سیدرضا بازیار
2014/07/10, 09:02 AM
اگه آپلود سنتر رو به انجمن متصل نکنید، کاربر ها میونن توی اون ثبت نام کنن و وارد بشن؟
میشه کاربر رو هم بن کرد؟

p30web
2014/07/10, 03:42 PM
اگه آپلود سنتر رو به انجمن متصل نکنید، کاربر ها میونن توی اون ثبت نام کنن و وارد بشن؟
میشه کاربر رو هم بن کرد؟
بله میشه

babensi
2014/08/24, 10:46 AM
سلام دوستان . من همه مراحل رو پیش رفتم و همه چیز درست کار میکنه . فقط اینکه تعداد فایل آپلود مهمان را روی 0 میگذارم 2 تا باز بهش اجازه آپلود میده . 1 بذارم میشه 1 یا عدد های دیگه . فقط 0 میذارم کار نمیکنه

p30web
2014/08/24, 10:48 AM
سلام دوستان . من همه مراحل رو پیش رفتم و همه چیز درست کار میکنه . فقط اینکه تعداد فایل آپلود مهمان را روی 0 میگذارم 2 تا باز بهش اجازه آپلود میده . 1 بذارم میشه 1 یا عدد های دیگه . فقط 0 میذارم کار نمیکنه

0 مورد قبول نیست

ali1378007
2015/09/12, 04:01 PM
سلام دوستان کسی میتونه آپلود سنتر و برام نصب و متصل به ویبولتین کنه؟
اگه کسی هست بی زحمت ای دی یاهوشو خصوصی بده

Mr.AryA
2015/09/12, 04:33 PM
سلام دوستان کسی میتونه آپلود سنتر و برام نصب و متصل به ویبولتین کنه؟
اگه کسی هست بی زحمت ای دی یاهوشو خصوصی بده
p30web

12345678s
2015/09/12, 04:43 PM
سلام
سلام

سلام

سلام

سلام

سلام