PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش بازگردانی کلیه تنظیمات فایرفاکس به حالت اولیه



p30web
2013/06/27, 02:40 PM
باسلام

اعمال تغییرات در مرورگر، نصب افزونه‌ها، پلاگین‌ها و… از جمله دلایلی است که موجب می‌شود هنگام استفاده از مرورگر فایرفاکس با مشکلاتی مواجه شوید. هنگ کردن‌های متوالی، نداشتن کارکرد صحیح، کاهش سرعت هنگام بازکردن صفحات سایت‌ها و… برخی از این مشکلات است.

یکی از روش‌های متداول برای رفع این مشکلات حذف مرورگر از روی سیستم‌عامل و نصب مجدد آن است تا تنظیمات و دیگر اطلاعات آن دوباره‌سازی شده و بتوانید همچون روز اول از آن استفاده کنید. انجام این کار گرچه بین بسیاری از کاربران متداول است اما روش درستی نیست؛ چرا که نصب و حذف مداوم برنامه‌ها می‌تواند روی عملکرد سیستم‌عامل تاثیرگذار باشد و علاوه بر این وقت شما نیز تلف شود. باتوجه به بروز این مشکلات، سازندگان این مرورگر قابلیتی را در آن گنجانده‌اند که به کمک آن می‌توانید براحتی و با چند کلیک ساده، تنظیمات مرورگر را همچون روز اول بازنشانی کنید. برای استفاده از این قابلیت در ادامه ترفند با ما همراه باشید.

برای این کار:

۱ـ ابتدا مرورگر فایرفاکس را اجرا کنید.

۲ـ به منوی Help بروید . و روی گزینه Restart with Add-ons Disabled کلیک کنید. (چنانچه نمایش منوهای کلاسیک در مرورگر فعال نیست باید پس از کلیک روی گزینه Firefox از بالا ـ سمت چپ مرورگر، به منوی Help بروید سپس روی گزینه مربوط را کلیک کنید)

۳ـ پنجره به‌نمایش درآمده را با انتخاب گزینه Restart تایید کرده و منتظر بمانید تا مرورگر بسته شده و به‌طور خودکار اجرا شود.

۴ـ در این مرحله پنجره‌ای با عنوان Safe Mode به‌شما نمایش داده می‌شود که در آن گزینه‌هایی برای بازنشانی تمامی تغییرات به حالت اولیه وجود دارد. با فعال‌کردن علامت چک‌مارک کنار گزینه‌های موجود در این پنجره همچون Reset toolbars and controls، Reset all user preferences to Firefox defaults و Restore default search engines و کلیک روی گزینه Make Changes and Restart همه گزینه‌های انتخاب شده به‌حالت پیش‌فرض بازنشانی می‌شود و بدون نیاز به حذف و نصب مجدد نرم‌افزار می‌توانید همچون روز اول به استفاده از آن بپردازید.

امیدوارم مفید واقع شده باشد

reza-mont
2013/06/29, 10:10 AM
درود من پسوردهام ذخیره نمیشه

از این روش استفاده کردم و بی نتیجه بود برای من

p30web
2013/06/30, 12:31 PM
به قسمتی که میگم مراجعه کنید

ابتدا از منوی Tools وارد بخش Options و سپس Security شوید. در بخش Password گزینه اول را فعال کنید (این گزینه در حالت پیش فرض فعال است)


با فعال کردن Remember passwords for sites بعد از وارد کردن یوزرنیم و پسورد، مرورگر پیامی را مبنی بر ذخیره یا عدم ذخیره پسورد نشان می دهد. با کلیک برروی Remember، یوزرنیم و پسورد در مرورگر ذخیره می شود.


روش فوق را امتحان کنید احتمالا مشکلتون برطرف خواهد شد

reza-mont
2013/06/30, 12:38 PM
نه متاسفانه برطرف نشد و نمیشه

اینا رو میدونستم

نمیدونم چرا

ولی انگار همیشه با حالت سیف مود بالا میاد مرورگر

p30web
2013/06/30, 04:09 PM
یک راه حل هست که کلا مرورگر رو مجدد پاک ونصب کنید وخیال تون رو راحت کنید
ولی باز راهکار هایی وجود دارد که بستگی به حوصله خودتون داره
میتوانید از افزونه هایی هم که برای ذخیره پسورد هست استفاده کنید

reza-mont
2013/06/30, 04:23 PM
پاک کردم و دوباره نصب کردم

باور میکنید بازم درست نشد
ویندوزم 7 هست

میتونه به اون ربطی داشته باشه

هرچند نباید اصلا ربطی داشته باشه

p30web
2013/06/30, 04:50 PM
بله . ربطی ندارد
بهتر توضیح بدهید به چه صورت اقدام به ذخیره پسورد ها میکنید .

reza-mont
2013/07/03, 01:55 PM
فکر کنم عکس خودش گویا باشه

ولی تو هر سایتی پسورد رو که میزنی خوده فایرفاکس یه آلارمی میده که میخواهید پسورد ذخیره بشه یا نه
من هم اوکی میکنم
http://up.vbiran.ir/uploads/137284342942837_0untitled.JPG

p30web
2013/07/03, 02:38 PM
در قسمت exceptions پسورد های ذخیره شده نمایش داده نمیشود بلکه این قسمت برای سایت هایی است که میخواهید اصلا پسورد انها ذخیره نشود .
قسمت save passwords پسورد های ذخیره شده رو نمایش می دهد
این قسمت رو چک کنید

reza-mont
2013/07/03, 02:48 PM
ببخشید من اشتباه کردم
ولی بازم فرقی نمیکنه
تو قسمت پسوردها چیزی نیست

p30web
2013/07/03, 04:24 PM
به روش زیر پسورد هاتون رو ذخیره میکنید ؟

----
http://cdn.vbiran.ir/images/imported/2013/07/4119_1e-1.png


---------------------------------------


http://cdn.vbiran.ir/images/imported/2013/07/y6971_2e-1.png

درسته ؟

reza-mont
2013/07/03, 04:46 PM
دقیقا

راستی ممنون که وقت میذارید

p30web
2013/07/03, 04:59 PM
خواهش میکنم
-------
توی ریجستری تغییرات خاصی اعمال کرده اید ؟

reza-mont
2013/07/03, 05:10 PM
نه به هیچ وجه

فقط من 3.6 نصب کرده بودم قدیما و همون هی آپدیت شد

از همون موقع هم مشکل داشت

چند بار به تنظیمات اولیه برگردوندم

چند بار هم کلا پاکش کردم از اول نصب کردم

ویندوزم هم مشکلی نداره و کلی آپدیت شده
واقعا دوست ندارم از نو ویندوز نصب کنم

p30web
2013/07/03, 05:20 PM
نه به هیچ وجه

فقط من 3.6 نصب کرده بودم قدیما و همون هی آپدیت شد

از همون موقع هم مشکل داشت

چند بار به تنظیمات اولیه برگردوندم

چند بار هم کلا پاکش کردم از اول نصب کردم

ویندوزم هم مشکلی نداره و کلی آپدیت شده
واقعا دوست ندارم از نو ویندوز نصب کنم
در انجمن فایر فاکس مطرح میکنم به نتیجه ای رسیدم در همین تاپیک مطرح خواهم کرد

p30web
2013/07/10, 04:15 PM
نه به هیچ وجه

فقط من 3.6 نصب کرده بودم قدیما و همون هی آپدیت شد

از همون موقع هم مشکل داشت

چند بار به تنظیمات اولیه برگردوندم

چند بار هم کلا پاکش کردم از اول نصب کردم

ویندوزم هم مشکلی نداره و کلی آپدیت شده
واقعا دوست ندارم از نو ویندوز نصب کنم

باسلام ایا مشکلتون در این مورد برطرف گردید .؟

reza-mont
2013/07/10, 04:29 PM
سلام
نه والا کاری نکردم که

خدا اگه یه نیرو بهم بده میخوام ویندوزو از نو نصب کنم
البته اصلا دلم نمیخواد
فکر کنم یکی دو گیگ آپدیت نرم آفزارام باشه

شاید هم بیشتر

Amir Jahed
2013/07/10, 05:09 PM
مرسی از تایپیک مطلب مفیدی بود

p30web
2013/07/10, 06:13 PM
سلام
نه والا کاری نکردم که

خدا اگه یه نیرو بهم بده میخوام ویندوزو از نو نصب کنم
البته اصلا دلم نمیخواد
فکر کنم یکی دو گیگ آپدیت نرم آفزارام باشه

شاید هم بیشتر
خوب اگر نمیخواهید نیازی نیست . برای این کار نیز بهتر یک ویندوز قابل حمل ایحاد کنید . ویا یک درایو مجازی درست کنید و توی اون ویندوز نصب کنید .
بهتر از یک افزونه استفاده کنید در قبل نیز خدمتتون گفته بودم
از یه Addon به نام Last pass استفاده کنید
یکی از مزایای استفاده از این افزونه اینه که شما با عوض کردن مرورگر و اپ دیت دیگر نیازی نیست مجدد پسورد ها را در فایر فاکس ذخیره کنید