PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در کد منوی آبشاری



jaboli
2013/08/10, 01:03 PM
سلام من میخوام یه منوی آبشاری درست کنم که کدهای html رو مطمئنم درسته ولی فکر کنم تو css مشکل داره
کسی میتونه کمک کنه؟

کد html



<ul>
<li>
<a href="http://darvishihotel.com/">صفحه نخست</a> &nbsp;
</li>
<li>
<a href="http://darvishihotel.com/">رزرو</a> &nbsp;
<ul>
<li><a href="http://darvishihotel.com/book/">رزرو آنلاین</a></li><br />
<li><a href="http://darvishihotel.com/book/">سایر روش ها</a></li><br />
</ul>
</li>
<li>
<a href="http://darvishihotel.com/">اتاق ها</a> &nbsp;
<ul>
<li><a href="http://darvishihotel.com/">اتاق های فصل</a></li><br />
<li><a href="http://darvishihotel.com/">پنت هاوس</a></li><br />
<li><a href="http://darvishihotel.com/">اتاق های ملل</a></li><br />
<li><a href="http://darvishihotel.com/">vip اتاق های</a></li><br />
</ul>
<li>
<li>
<a href="http://darvishihotel.com/">سالن های پذیرایی</a> &nbsp;
<ul>
<li><a href="http://darvishihotel.com/">رستوران آتریوم</a></li><br />
<li><a href="http://darvishihotel.com/">روف گاردن</a></li><br />
<li><a href="http://darvishihotel.com/">رستوران مراکشی</a></li><br />
<li><a href="http://darvishihotel.com/">رستوران باربی کیو</a></li><br />
<li><a href="http://darvishihotel.com/">رستوران برکه</a></li><br />
<li><a href="http://darvishihotel.com/">سالن صبحانه خوری</a></li><br />
<li><a href="http://darvishihotel.com/">تی لانچ</a></li><br />
</ul>
</li>
<li>
<a href="http://darvishihotel.com/">مرکز خرید</a> &nbsp;
<ul>
<li><a href="http://darvishihotel.com/">برندهای موجود</a></li><br />
<li><a href="http://darvishihotel.com/">درخواست همکاری</a></li><br />
</ul>
</li>
<li>
<a href="http://darvishihotel.com/">همایش و ضیافت</a> &nbsp;
<ul>
<li><a href="http://darvishihotel.com/">ضیافت</a></li><br />
<li><a href="http://darvishihotel.com/">همایش و سمینار</a></li><br />
</ul>
</li>
<li>
<a href="http://darvishihotel.com/">ارتباط با ما</a> &nbsp;
</li>
</ul>



کد css



ul>li{
float:right;
}
ul ul{
display:none;
position:absolute;
}
ul>li:hover{
display:block;
background:#274385;
}
ul>li>ul>li>a{
text-decoration:none;
color:white;
background-color:black;
}

p30web
2013/08/10, 01:07 PM
ادرس سایتتون ؟
---
بهتر بنر رو هم از امضا تون بردارید خلاف قوانین هست .

jaboli
2013/08/10, 01:08 PM
سایت نیس دارم یکی طراحی میکنم
شما ببینید مشکل کد Css چیه که درست کنم

yeketaz
2013/08/10, 01:12 PM
درود
خب عزیز منوهای آماده که هست

jaboli
2013/08/10, 01:14 PM
میخوام خودم انجام بدم...
کسی نیست کمک کنه؟!!!بگه مشکلش چیه؟!

p30web
2013/08/10, 01:17 PM
درود لطفا از طرحی که میخواهید درست کنید شات قرار بدید . وبیشتر توضیح بدید .
درمورد مشکل کلا شما css رو در html فراخوانی نکردید .

jaboli
2013/08/10, 01:19 PM
من فراخوانی کردم فقط قسمتی که مربوط به این هست رو برای شما گذاشتم بعدشم یه منوی آبشاری سادس همین نیاز به شات نداره

p30web
2013/08/10, 01:37 PM
باید طرح نهایی مشخص باشد تابتوانم راهنمایی کنم
باتوجه به این که طرح ساده ای است پس میتوانید از منو های اماده موجود در گوگل نیز استفاده کنید . ویا از ابزار های ایجاد انلاین نیز استفاده کنید .
موفق باشید

jaboli
2013/08/10, 03:00 PM
الان شما به کد css من نگاه کنید ببینید آیا با توجه به کد html که من نوشتم درست هست یا نه؟

Designer
2013/08/10, 04:04 PM
درود.
عزیزم ما که علم غیب نداریم ! ما یک شات بدید ببینم مشکلتون چیه
کد های سی اس اسی که گذاشتید من تا حالا اینجوری ننوشتم :دی نمی دونم شاید منوتون متفاوت باشه
چند تا کد دادید می گید مشکلش چیه :دی از کجا بدونیم !
یک شات قرار بدید تا براتون حلش بکنیم
:x

jaboli
2013/08/10, 06:58 PM
ببینید مشکلش اینه که وقتی روی یه گزینه با موس میرم منوی زیرش رو نشون نمیده مشکل همینه
حالا شما اگه کد بهتری سراغ دارید همونو بهم بدید

اینم شات31322