PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اتصال دامین به هاست



Mr.Ho3ein
2013/08/12, 02:02 PM
سلام ، من یه دامین جدید خریدم . میخوام به هاستم وصل کنم و دامین قبلیو از هاست قطع کنم. اینم بگم که من به پنل دامین قبلیم دسترسی ندارم . کسی میتونه راهنمایی کنه؟ ممنون.

Dastyar
2013/08/12, 02:20 PM
سلام ، من یه دامین جدید خریدم . میخوام به هاستم وصل کنم و دامین قبلیو از هاست قطع کنم. اینم بگم که من به پنل دامین قبلیم دسترسی ندارم . کسی میتونه راهنمایی کنه؟ ممنون.

dns هاست رو در دامین جدید وارد کنید و دامین رو ادان کنید .

Mr.Ho3ein
2013/08/12, 02:27 PM
Sorry, you are not allowed to add any more than (0) addon domains! The domain below was not setup!

این ارورو میده

Dastyar
2013/08/12, 02:38 PM
Sorry, you are not allowed to add any more than (0) addon domains! The domain below was not setup!

این ارورو میده

باید اول dns رو تغییر بدید تا دامین توسط سرور شناسایی بشه .