PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل دامنه و هاست



rezarnh
2013/09/17, 04:16 PM
سلام میخواستم آپلود سنتر بزنم
قبلا آپلود سنتر داشتم ولی دامنه رایگان رو خودش نصب بوده
حالا میخوام یکی دیگه بزنم با دامنه ir و توشکلیجا نصب کنم
ولی هاست دامنه رو نمیشناسه
میتونید کمکم کنید
هاست xzn دامنه رو میشناسه ولی نمیتونم ولی اطلاعات هاست رو نمیشه از روی دامنه خوند
فک کنم مال تنظیمات dns هست باید چیکار کنم؟

کسی نیس:(

gentleman
2013/09/17, 04:23 PM
میشه توضیح بدی ؟!

mahyar007
2013/09/17, 04:24 PM
شما کی دی ان اس هارو روی هاست جدید ست کردین؟

rezarnh
2013/09/17, 04:25 PM
حدود یه هفته پیش
ولی دیدم تغییری نکرده بود دیروز دو باره انجامش دادم یه 24 ساعتی میشه

اصلا ست نکردم
مشکلم همینه

مشه توضیح بدین ؟

gentleman
2013/09/17, 04:44 PM
برو توی این تاپیک DNS یعنی چی؟ (http://www.vbiran.ir/thread69106.html)

mahyar007
2013/09/17, 04:52 PM
شما وقتی دی ان اس رو ست کردی دامنه رو هم رو هاست پارک کردی؟

SelenaTor
2013/09/17, 04:57 PM
dns هارو اشتباه وارد میکنین
dns های ایکس زد ان 15-16 تا هستن
شما کدومو وارد میکنین؟

rezarnh
2013/09/17, 05:01 PM
سلام تو سایت ایرانیک دی ان اس ها رو وارد کردم درسته؟
ns1.up-XXXXXX.ir طبق یه آموزش تو یه سایت
xxxxهمون دامنه هست

SelenaTor
2013/09/17, 05:08 PM
dns های ایک زد ان بخش اول پنلش نگاه کنین
ns15.xzn.ir
فک کنم این باشه یکیش

mhy
2013/09/17, 05:10 PM
سلام تو سایت ایرانیک دی ان اس ها رو وارد کردم درسته؟
ns1.up-XXXXXX.ir طبق یه آموزش تو یه سایت
xxxxهمون دامنه هست
دوست عزیز توی dnsتون که معمولا نباید اون اسمی از دامنه تون برده شده باشه
احتمالا اشتباه وارد میکنید

rezarnh
2013/09/17, 05:13 PM
dns های ایک زد ان بخش اول پنلش نگاه کنین
ns15.xzn.ir
فک کنم این باشه یکیش

تو دی ان اس های پیش فرض mx1.xzn.ir. هست تا 4


dns های ایک زد ان بخش اول پنلش نگاه کنین
ns15.xzn.ir
فک کنم این باشه یکیش

میشه اطلاعات رو بدم یه نگا بندازی بلکه از این سر در گمی در بیام:(

تو ایرانیک آدرس دی ان اس هاش مال تهران هاستینگ بود که یه هاست دیگه ازش گرفته بودم

gentleman
2013/09/17, 05:30 PM
دی ان اس های هاست : اون سایتی که ازش سرویس میگیری دی ان اس ها رو داره
n1.xzn.ir
n2.xzn.ir
دی ان اس ها ی هاستتون رو کپی میکنین بعدش میرید تو کنترل پنل دامنه و بعد پیست میکنید
خیلی آسون بعدش هم که تو خود هاست دامنه رو پارک میکنین

rezarnh
2013/09/17, 05:39 PM
چیکار کنم؟
دی ان اس های این دوست رو تو تاپیک قبلی وارد کتم؟

Dastyar
2013/09/17, 08:39 PM
چیکار کنم؟
دی ان اس های این دوست رو تو تاپیک قبلی وارد کتم؟

آدرس دامین رو بدید چک کنم .