PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یک سوال درمود آپلود سنتر



amanj74
2013/10/25, 10:53 PM
سلام
دوستان من الان در انجمنم یه آپلود سنتر دارم.

آپلود سنتر | اختصاصی سایت هواداران استقلال تهران (http://fcesteghlalworld.com/Mihalism/)

الان میخوام یه کاری کنم.. میخوام وقتی کاربری عکسی رو آپلود کرد.. مثلا به این آدرس باشه

up.fcesteghlalworld.com/image/2342355325

باید چیکار کنم؟
یک آپلود سنتر جدید درست کنم یا همین آپلود سنتر میشه عوضش کرد.

ممنون میشم راهنماییم کنین

amanj74
2013/10/26, 09:55 AM
کسی نیس راهنماییم کنه؟

T!G3R
2013/10/26, 09:58 AM
باید یک ساب دامین با آدرس up.yoursite.ir درست کنید و بعد فایل های مربوط به آپلود سنتر رو توی پوشه ای به نام image کپی کنید
فکر کنم نیاز باشه دوباره نصب کنید

amanj74
2013/10/26, 10:02 AM
ساب دامین یعنی بخرم؟؟؟؟؟

خوب نمیشه fcesteghlalworld.com/up/image

این طوری هم باشه مشکلیس نیس.. الان میشه همین قالب خودم رو تو هاست کپی کنم تو این آدرس.. آپلود سنتر کار میکنه

T!G3R
2013/10/26, 10:03 AM
نه ساب دامین نیازی به خریداری نداره
از توی کنترل پنل هاست میشه ساب دامین اضافه کرد

amanj74
2013/10/26, 10:04 AM
داداش میشه دسترسی رو بهت بدم.. خودت برام.. یه آپلود سنتر هم نصب کنی؟؟؟

ممنون میشم


نه ساب دامین نیازی به خریداری نداره
از توی کنترل پنل هاست میشه ساب دامین اضافه کرد

دادا میشه برام انجامش بدی؟

T!G3R
2013/10/26, 11:03 AM
داداش میشه دسترسی رو بهت بدم.. خودت برام.. یه آپلود سنتر هم نصب کنی؟؟؟

ممنون میشم



دادا میشه برام انجامش بدی؟

داداش تشریف بیار یاهو

amanj74
2013/10/26, 11:11 AM
باش.. بعدا تو یاهو مزاحم میشم

VBlord
2013/10/26, 11:19 AM
شما باید تویه فایل اچ تی تی اکس ی ه کد براش بنویسید اگه اشتباه نکنم;;)

فعلا وقت نمیکنم تا امشب براتون اچ تی تی اکس رو اپلود میکنم:)