PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در ایجاد پسوند کلیجا



.TK
2013/11/12, 03:48 AM
سلام . من میخوام 3پسوند
html . htm . txt رو اضافه کنم . اما می نویسه که این پسوند پشتیبانی نمی شود . باید چیکار کنم؟

p30web
2013/11/12, 01:24 PM
از این اموزش استفاده کنید .
افزودن پسوند های مانند : txt - html - php (http://www.vbiran.ir/thread72951.html)

sahel401
2019/12/28, 05:27 PM
از این اموزش استفاده کنید .
افزودن پسوند های مانند : txt - html - php (http://www.vbiran.ir/thread72951.html)


لینک کار نمیکنه مینویسه :

پیام سیستم این موضوع وجود ندارد . ممکن است حذف شده باشد و یا لینک اشتباه وارد کرده باشید. اگر از موجودیت این لینک مطمئن هستید برای کسب اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت (http://www.vbiran.ir/vbiran.php) تماس بگیرید.


لطفاً آموزش اضافه کردن php , txt , html رو برای نسخه 3.1.3 قرار بدید . ممنون

Inna
2019/12/28, 09:01 PM
لینک کار نمیکنه مینویسه :

پیام سیستم

این موضوع وجود ندارد . ممکن است حذف شده باشد و یا لینک اشتباه وارد کرده باشید. اگر از موجودیت این لینک مطمئن هستید برای کسب اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت (http://www.vbiran.ir/vbiran.php) تماس بگیرید.


لطفاً آموزش اضافه کردن php , txt , html رو برای نسخه 3.1.3 قرار بدید . ممنون
سلام

لینک متاسفانه حذف شده است و دسترسی به آن ممکن نیست.
در گوگل و از طریق دیگر سایت ها جستجو کنید.

sahel401
2019/12/29, 04:05 PM
سلام

لینک متاسفانه حذف شده است و دسترسی به آن ممکن نیست.
در گوگل و از طریق دیگر سایت ها جستجو کنید.


با سلام و احترام
ممنون . ولی قبل از اینکه اینجا درخواست کنم توی گوگل و خیلی سایتها رو گشته بودم . ولی متاسفانه راه حلی که ارائه کرده بودن کاربردی نبود و یا اینکه نوشته بودن مخصوص نسخه های خیلی قدیمی بود که در نسخه جدید کارایی نداشت . برای همین درخواست کردم . ممنون خواهم شد اگر راه حل کاربردی و عملیش در نسخه فارسی 3.1.3 رو مجدد برای آموزش قرار بدید چون ممکنه به درد خیلی از دوستان دیگه هم بخوره . ممنون .
و یک سوال دیگه هم داشتم . ممنون میشم در این مورد هم راهنمایی کنید .
یه سوال دیگه اینکه تو پنل آپلود سنتر این پیام میاد : فايل config.php در حال حاضر پرميشن کامل براي دسترسي دارد. به شدت توصيه ميکنيم سطح دسترسي را به 640 و يا حداقل 644 تغيير دهيد. چطور میتونم سطح دسترسی رو تغییر بدم ؟
با تشکر و احترام

Inna
2019/12/30, 01:54 AM
با سلام و احترام
ممنون . ولی قبل از اینکه اینجا درخواست کنم توی گوگل و خیلی سایتها رو گشته بودم . ولی متاسفانه راه حلی که ارائه کرده بودن کاربردی نبود و یا اینکه نوشته بودن مخصوص نسخه های خیلی قدیمی بود که در نسخه جدید کارایی نداشت . برای همین درخواست کردم . ممنون خواهم شد اگر راه حل کاربردی و عملیش در نسخه فارسی 3.1.3 رو مجدد برای آموزش قرار بدید چون ممکنه به درد خیلی از دوستان دیگه هم بخوره . ممنون .
و یک سوال دیگه هم داشتم . ممنون میشم در این مورد هم راهنمایی کنید .
یه سوال دیگه اینکه تو پنل آپلود سنتر این پیام میاد : فايل config.php در حال حاضر پرميشن کامل براي دسترسي دارد. به شدت توصيه ميکنيم سطح دسترسي را به 640 و يا حداقل 644 تغيير دهيد. چطور میتونم سطح دسترسی رو تغییر بدم ؟
با تشکر و احترام
با کلیجا آشنایی ندارم متاسفانه