PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک کنید - مشکل با اسکریپت آپلود سنتر میهالیسم



Mr Webyar
2013/11/18, 03:43 PM
سلام

دوستان یه مشکل دارم اونم اینه که صفحه مدیریت باز نمیشه هرکاری مکینم


dl.persianphone.ir

p30web
2013/11/18, 03:49 PM
از این استفاده کنید .
اموزش کامل حل مشکل ارور در صفحه admin.php در میهالیسم (http://www.vbiran.ir/thread74259.html)

Mr Webyar
2013/11/18, 03:57 PM
از آموزش بالا میخوام انجام بدم اما تو هاستم فایل
.htaccess رو پیدا نمیکنم :(

البته با سرچ نشون میده اما وفتی میخوام پیداش کنم انتخاب کنم ادیت کنم نمیشه ! انگار که مثلا هیدن شده :|

p30web
2013/11/18, 03:58 PM
از آموزش بالا میخوام انجام بدم اما تو هاستم فایل
.htaccess رو پیدا نمیکنم :(

البته با سرچ نشون میده اما وفتی میخوام پیداش کنم انتخاب کنم ادیت کنم نمیشه ! انگار که مثلا هیدن شده :|



کنترل پنل هاستتون چیه ؟

Mr Webyar
2013/11/18, 03:59 PM
cpanel

p30web
2013/11/18, 04:05 PM
به هنگام ورود به فایل منیجر در صفحه باز شده گزینه "Show Hidden Files (dotfiles)." رو تیک بزنید .

Mr Webyar
2013/11/18, 04:13 PM
آقا گل کاشتی دستت درد نکنه

یه سوال دیگه هم بکنم؛

چطور میشه کانکشن تایم اوت رو برد بالا؟

آخه تو ریموت آپ کردن فایل ها خیلی ضعیف عمل میکنه :(

p30web
2013/11/18, 04:14 PM
متوجه منظورتون نشدم . لطفا واضح تر توضیح دهید .

Mr Webyar
2013/11/18, 04:42 PM
ببین عزیز

وقتی میخوام ریموت آپلود کنم شروع میکنه آپلود کردن یه هو صفحه connetion timeout میاد

میشه تایمش رو برد بالاتر؟

p30web
2013/11/18, 04:52 PM
ببین عزیز

وقتی میخوام ریموت آپلود کنم شروع میکنه آپلود کردن یه هو صفحه connetion timeout میاد

میشه تایمش رو برد بالاتر؟
اون ارور که شما نمیتوانید کاری کتید .
وهمچنین منظورتون رو از ریموت اپلود کردن متوجه نمیشوم . منظورتون درگ اند دراپ ؟

Mr Webyar
2013/11/18, 05:02 PM
ریموت منظورم آپلود از طریق آدرسه

p30web
2013/11/18, 05:06 PM
ریموت منظورم آپلود از طریق آدرسه
توی چه نوع فایلی وبا چه سایزی معمولا با این ارور مواجه میشوید .
من الان یک تصویر تست کردم مشکل نبود

Mr Webyar
2013/11/18, 05:07 PM
سایز بالا ...

p30web
2013/11/18, 05:13 PM
ریموت منظورم آپلود از طریق آدرسه
گاهی طبیعی . باز میتوانید از تنظیمات حجم اپلود رو افزایش بدید . ببینید رفع میشه .

Mr Webyar
2013/11/18, 05:16 PM
ممنون

خیلی لطف کردی :$


لطفا تاپیک بسته بشه

p30web
2013/11/18, 08:21 PM
بسته شد .