PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در آپلود از آدرس کلیجا



reza.t.t
2013/12/06, 12:25 PM
سلام عزیزان

من وقتی میخوام از آپلود از آدرس کلیجا استفاده کنم مثلا یه عکس رو اپلود کنم که حجمشم مثلا 100 کیلوبایت هست و از طرفی که برای مدیر 3 مگ اجازه آپ هست ارور میده میگه باید کمتر از 3 مگ باشه

از تمامی اسکریپت ها در سایت های مختلف استفاده کردم نشد که نشد

به پشتیبانی هاست هم گفتم گفتن تا 100 مگ اجازه دادیم اما باز نمیشه

چیکار کنم؟

p30web
2013/12/06, 12:33 PM
ادرس اپلود سنترتون ؟

reza.t.t
2013/12/06, 12:38 PM
ادرس اپلود سنترتون ؟
پ.خ شد

reza.t.t
2013/12/08, 10:19 AM
کسی نبود راهنمایی کنه؟ :o

p30web
2013/12/08, 11:29 AM
از چه ورژنی استفاده میکنید ؟
-
همچنین کلا پیشنهاد میکنم . یکبار اسکریپت موجود در ویی بی ایران را در مسیر دیگری اپلود ونصب کنید . ببینید همچنان مشکل وجود دارد یا خیر ؟

reza.t.t
2013/12/13, 04:59 PM
از چه ورژنی استفاده میکنید ؟
-
همچنین کلا پیشنهاد میکنم . یکبار اسکریپت موجود در ویی بی ایران را در مسیر دیگری اپلود ونصب کنید . ببینید همچنان مشکل وجود دارد یا خیر ؟

1.5.4

عزیز از سایت وی بی ایران ، کلیفا ، و هر چی سایت دیگه بود گرفتم نصب کردم باز همین ارور رو داد

reza.t.t
2013/12/19, 09:17 PM
دوستان من کارم گیره ممنون میشم هر کی میدونه بگه چطوری این مشکل رو حل کنیم

reza.t.t
2013/12/20, 02:35 PM
up

reza.t.t
2013/12/21, 05:15 PM
از مدیران عزیز کسی واقغا بلد نیست کمک کنه این مشکل حل شه :-"

VBIran
2013/12/21, 05:22 PM
توی تنظیمات کلیجا مطمئن بشید که درست هست.

phpinfo رو هم بگیرید ببینید max upload size روی چند هست.

reza.t.t
2013/12/22, 07:45 PM
توی تنظیمات کلیجا مطمئن بشید که درست هست.

phpinfo رو هم بگیرید ببینید max upload size روی چند هست.

max upload روی 10000000000 هست

منظورتون از phpinfo چیه؟

T!G3R
2013/12/22, 08:18 PM
max upload روی 10000000000 هست

منظورتون از phpinfo چیه؟

ادمین سی پی > تعمیرات > نمایش مشخصات PHP و بعد ببینید مقدار upload_max_filesize چقدر هست

reza.t.t
2013/12/22, 08:20 PM
ادمین سی پی > تعمیرات > نمایش مشخصات PHP و بعد ببینید مقدار upload_max_filesize چقدر هست
وقتی باز میکنم صفحه سفید میاد

مشکل کجاست؟

T!G3R
2013/12/22, 08:29 PM
به هاست تیکت بدید بگید چک کنن
شاید مشکل از PHP شما هست