PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در کلیجا



Slice
2014/02/24, 07:16 PM
سلام

دوستان من یه مشکلی دارم با اپلود سنتر کلیجا

مشکل ست کردن کلیجا با وبیلتون رو دارم

طبق اموزش ها هم پیش رفتم ولی به نتیجه نرسیدم و موقع ورود به پنل اصلی ارور میده و وارد نمیشه

الان یه سوال دارم بهم گفتن از مشخصات دیتا بیس سایت اصلی رو استفاده کنم شاید درست شه میخواستم بدونم مشکلی پیش نمیاد این کارو کنم

با تشکر

MaMaD.LooTi
2014/02/24, 07:20 PM
هر دو ( فروم و آپلود سنتر ) روی یک هاست قرار دارن؟

Slice
2014/02/24, 07:22 PM
بله

اپلود سنتر رو ساب دامین هست البته

MaMaD.LooTi
2014/02/24, 07:26 PM
باید در هنگام نصب مشخصات دیتابیس وی بی رو به کلیجا بدید.

یا از این آموزش استفاده کنید.

آموزش اتصال کلیجا به وی بی (تست شده) (http://www.vbiran.ir/thread73483.html)

Slice
2014/02/24, 07:40 PM
باید در هنگام نصب مشخصات دیتابیس وی بی رو به کلیجا بدید.

یا از این آموزش استفاده کنید.

آموزش اتصال کلیجا به وی بی (تست شده) (http://www.vbiran.ir/thread73483.html)

الان من اطلاعات دیتا بیس سایت اصلی رو دادم باید این اموزش هم انجام بدم ؟

MaMaD.LooTi
2014/02/24, 09:06 PM
نه منظورم این بود که اطلاعات تکمیلی و جامع رو اینجا میتونید مطالعه کنید. و الا اصلش و لم کار اینه که اطلاعات دیتابیس وی بی رو باید به کلیجا بدید.