PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : رهنمایی نصب کلیجا



xvid
2014/03/14, 03:51 PM
سلام


ساب داین ساختم

اپلود سنترم تو پوشه ریختم

http://up.vbiran.ir/uploads/Snapshot_2014-03-14_154523_291611394799874408.png


ادرس نصب رو میرم قسمت انتخاب زبان میاد

بعد از انتخاب زبان این پیام رو میده


http://up.vbiran.ir/uploads/Snapshot_2014-03-14_154554_19354139479988327986.png

DaQooN
2014/03/14, 04:06 PM
آموزش تصویری نصب کلیجا (اختصاصی وی بی ایران ) (http://www.vbiran.ir/thread75481.html)
اموزش های لازم برای راه اندازی یک اپلود سنتر کلیجا (اختصاصی وی بی ایران ) (http://www.vbiran.ir/thread75284.html)

xvid
2014/03/14, 04:13 PM
دقیقا هیمن کارارو میکنم ولی نمیشه

mahyar007
2014/03/14, 04:32 PM
سلام
اسکریپتشو از کجا دانلود کردین؟
یه ورژن دیگشو دانلود کنید

xvid
2014/03/14, 04:52 PM
دانلود نسخه نهایی کلیجا 1.5.4 فارسی (http://www.vbiran.ir/thread82906.html)


اینم دانلود و اپلود کردم تو پوشه مربوط به خودش

http://up.vbiran.ir/uploads/3-14-2014%204-49-05%20PM_37529139480354543508.png

تا اینجا میام بعد از انتخاب زبان
404 Not Found

p30web
2014/03/14, 05:02 PM
ادرس صفحه نصب رو قرار بدید .

xvid
2014/03/14, 05:03 PM
رو هاست خود انجمن ساب ساختم تو پوشه ساب اپلود کردم

اشتباهه ؟

com/install

بعد از کام هموطوری که نوشتم

/install/index.php?step=language&ln=fa

p30web
2014/03/14, 05:23 PM
مسیر درسته . مورد دیگری رو میخواستم چک کنم با این حال
در شاخه اصلی کلیجا در فایل .htaccess کد زیر را قرار دهید .


RewriteEngine on

RewriteCond %{HTTP_HOST}!^www\.domain\.com
RewriteRule (.*) http://www.domain.com/$1 [L,R=301]


بجای domain ادرس سایتتون رو قرار بدید . ببینید مشکل رفع میشه .

xvid
2014/03/14, 05:36 PM
public_html/up/uploads
تو این مسیر بود ویرایش کردم نشد

public_html/up/cache
این مسیر هم بود اضافه کردم نشد

بیرون پوشه ها هم که نبود این فایل

http://cdn.vbiran.ir/images/imported/2014/03/77835585457736977638-1.png (http://8pic.ir/)

p30web
2014/03/14, 05:47 PM
اون دو فایل رو به حالت اولیه اشون برگرودنید .
در شاخه اصلی کلیجا منظورم محلی که کلیجا رو اپلود کردید . که ظاهرا در مسیر


public_html/up
در این مسیر در صورتی که فایل .htaccess وجود دارد . این فایل را ویرایش کنید و کد هایی که گفتم رو در ان قرار دهید . واگر وجود ندارد . یک فایل به نام .htaccess ایجاد کنید و کدهای که در پست 8 دادم را در ان قرار دهید وسیو کنید .

xvid
2014/03/14, 05:50 PM
خیلی ممنون درست شد بعد از کلی زحمت به شما دوستان حرف لاتین اپ رو گذاشتم بعد از ادرس درست شد

دلیلش چیه ؟

من تو ساب اینجوری ثبت نکردم ولی اینجا اپ رو بعد از ادرس گذاشتم درست کار کرد ؟

omid1744
2014/03/14, 06:12 PM
اگر مشکل تون حل شد اعلامکنید تاپییک رو ببندند.موفق باشید

xvid
2014/03/14, 06:16 PM
حل شد فقط دلیل این که چرا اپ بعد از ادرس افتاد رو نفهمیدم

متشکرم ببندید

MR.Shadow
2014/03/14, 06:51 PM
closed