PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با حجم فایل کلیجا به صورت ریموت



enigma211
2014/03/20, 01:37 PM
سلام

من دسترسی بخش دانلود از آدرس را فعال کردم و پس از این که لینک عکس میدم متاسفانه بهم ارور میده که حجم فایل شما بیشتر از 2 مگ است ! ذر صورتی که عکس 100 کیلوبایت هم نیست

تمام تنظیمات حجم آپلود و گروه های کاربری هم چک کردم همه چیز درسته !
ادرس سایت جهت تست آپلود سنتر عروس باران (http://up.aroosbaran.com/)

عکس پیوست شد

37129

Z-Host
2014/03/20, 01:39 PM
شما به عنوان مهمان دارید آپلود میکنید یا لوگین کردید ؟

enigma211
2014/03/20, 01:40 PM
شما به عنوان مهمان دارید آپلود میکنید یا لوگین کردید ؟

هر دو مدل تست کردم
هم مدیر هم مهمان

Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk

p30web
2014/03/20, 02:01 PM
به نظرم مشکل میتونه به علت محدودیت های هاستتون باشه .
برای رفع مشکل اپلود بیش از دو مگابایت میتوانید به روش زیر عمل کنید .
1) در شاخه اصلی کلیجا (محل نصب کلیجا ) فایلی به نام "php.ini"ایجاد کنید و کد های زیر را در ان قرار دهید .


upload_max_filesize = 50M
post_max_size = 260M
memory_limit = 280M



یا در شاخه اصلی کلیجا ( محل نصب کلیجا ) فایلی به نام .htaccess ایحاد کنید و یا درصورتی که وجود دارد ان را ویرایش کنید و کد های زیر را قرار دهید



php_value upload_max_filesize 50M
php_value post_max_size 260M
php_value memory_limit 280M

enigma211
2014/03/20, 02:35 PM
به نظرم مشکل میتونه به علت محدودیت های هاستتون باشه .
برای رفع مشکل اپلود بیش از دو مگابایت میتوانید به روش زیر عمل کنید .
1) در شاخه اصلی کلیجا (محل نصب کلیجا ) فایلی به نام "php.ini"ایجاد کنید و کد های زیر را در ان قرار دهید .


upload_max_filesize = 50M
post_max_size = 260M
memory_limit = 280M



یا در شاخه اصلی کلیجا ( محل نصب کلیجا ) فایلی به نام .htaccess ایحاد کنید و یا درصورتی که وجود دارد ان را ویرایش کنید و کد های زیر را قرار دهید



php_value upload_max_filesize 50M
php_value post_max_size 260M
php_value memory_limit 280M



تو فایل .htaccess فقط یک خط وجود دارد که اون هم چون ساب دامین بالا نمی آمد دیروز خوده هاستینگ ادیتتش کرد


RewriteEngine On

اون 3 خط زیرش اضافه می کنم ساب دامین دیگه بالا نمیاد


-------------

فایل php.ini هم ساختم و کد را درش قرار دادم اما مشکل حل نشد

p30web
2014/03/20, 02:37 PM
روش اولی که گفتم را تست کردید ؟

enigma211
2014/03/20, 02:40 PM
روش اولی که گفتم را تست کردید ؟


فایل php.ini هم ساختم و کد را درش قرار دادم اما مشکل حل نشد

37130

37131

p30web
2014/03/20, 02:48 PM
پس اگر مشکل با روش های فوق رفع نشد . با مدیر هاستینگ تون در تماس باشید .

enigma211
2014/03/20, 02:52 PM
پس اگر مشکل با روش های فوق رفع نشد . با مدیر هاستینگ تون در تماس باشید .

من از زمانی که تصمیم گرفتم روی ساب دامین نصب کنم دارم اذیت میشم به نظر شما اگر داخل روت اصلی بدون ساب دامین نصب کنم مشکلاتم حل میشه ؟

p30web
2014/03/20, 03:01 PM
من از زمانی که تصمیم گرفتم روی ساب دامین نصب کنم دارم اذیت میشم به نظر شما اگر داخل روت اصلی بدون ساب دامین نصب کنم مشکلاتم حل میشه ؟
به نظرم ربطی به این موضوع نداره . در مورد مشکل عدم اپلود بیش از دو مگابایت بهتر با هاستینگ تون در تماس باشید

enigma211
2014/03/20, 03:28 PM
به نظرم ربطی به این موضوع نداره . در مورد مشکل عدم اپلود بیش از دو مگابایت بهتر با هاستینگ تون در تماس باشید

جوابیه هاستینگ اما همچنان مشکل حل نشده وقتی ریموت می کنه عکس سیاه میشه خودتون هم تست کنید ببینید چطوری میشه



با سلام خدمت شما

ظاهرا اسکرپیت نصب شده بر روی سابدامین

up.aroosbaran.com

از تابع
fsockopen
برای اتصال خارجی جهت دریافت لینک از فایل استفاده می کند که این تابع به صورت پیش فرض بر روی سرویس شما غیر فعال می باشد.

در حال حاضر به منظور رفع مشکل این تابع بر روی سابدامین فعال گردید.


به نظرم ربطی به این موضوع نداره . در مورد مشکل عدم اپلود بیش از دو مگابایت بهتر با هاستینگ تون در تماس باشید


مشکل حل شد سوال دوم اینکه چطور می تونم کاری کنم که واتر مارک سمت راست بالا قرار بگیره
به جای سمت راست پایین ؟

enigma211
2014/03/21, 09:27 PM
دوستان کسی می دونه چطور باید واتر مارک را کاری کنم که در سمت راست بالا قرار بگیره ؟

p30web
2014/03/21, 10:40 PM
تا جایی که اطلاع دارم . امکان تغییر موقعیت واتر مارک وجود ندارد .