PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نصب اسکريپت [کليجا]



U3F-X
2014/04/01, 12:51 PM
سلام، نمي دونم جاي درستي پست زدم يا نع!

من از هسات رايگان XZN استفاده مي کنم، تاحالا هم اسکريپت هايي مثل وردپرس و نيوک رو ب درستي نصب کردم و کمي آشنا هستم ..

از آموزش در اين صفحه هم استفاده کردم:

ولي الان ي مشکل واسم پيش اومده! اينکه بعد از انجام مرحله 7 (با توجه به آموزش بالا) مرحله بعدي وجود ندارد! يني صفحه نصفه لود مي شود! و فرمي براي تکميل نمياد! با يک PC ديگ هم امتحان کردم، ولي همين مشکل بود!

حالا راهنمايي مي خواستم ازتون ..

البته اينم بگم که قبلش چند بار امتحان کردم که در مرحله 6 MySQL Improved انتخاب ميکردم که مشکلم اين بود:

http://up.vbiran.ir/uploads/01_4160513848616233386.jpg

ولي حالا که MuSQL Standard انتخاب مي کنم اين مشکل دارم!

اسکريپت هم از اول آپلود کردم و ديتابيس جديد ساختم ولي باز هم همين مشکل داشتم!

الان ي ديتابيس جديد ساختم و فايل ها هم از اول آپلود کردم، و اگ ميشه راهنماييم کنيد ..


با تشکر

Reza Stops
2014/04/01, 01:04 PM
بنده از اسکریپت کلیجای وی بی ایران استفاده کردم بدون مشکل بود احتمالا مشکل از هاست هستش

U3F-X
2014/04/01, 01:09 PM
بنده از اسکریپت کلیجای وی بی ایران استفاده کردم بدون مشکل بود احتمالا مشکل از هاست هستش

خب ميشه لينکشُ واسم قرار بديد لدفا ..

راستي مشکل از هاست نيست! روي هاست UGiG هم متحان کردم! اين هم نمونه: http://Up-YazdanDL.UGiG.ir

براي خودم نيست البته!

DaQooN
2014/04/01, 01:27 PM
اموزش های لازم برای راه اندازی یک اپلود سنتر کلیجا (اختصاصی وی بی ایران ) (http://www.vbiran.ir/thread75284.html)

U3F-X
2014/04/01, 01:51 PM
خب من از آموزش ها استفاده کردم! هنوز مشکل دارم!

starplan
2014/04/01, 02:39 PM
با پشتیبانی هاستینگ در تماس باشید احتمالا پلاگین هایی بر روی سرورشون فعال نیست

p30web
2014/04/01, 02:44 PM
شما هاست میزبان رو در مرحله 6 اطلاعات دیتابیس چی وارد میکنید ؟
توجه داشته باشید در هاست های رایگان هاست میزبان localhost نمی باشد
-
باتوجه به تصویری که پیوست کرده اید به نطرم مشخصات دیتابیس رو به درستی وارد نکرده اید . مشخصات دیتابیس رو مجدد بررسی نمایید

U3F-X
2014/04/01, 05:39 PM
شما هاست میزبان رو در مرحله 6 اطلاعات دیتابیس چی وارد میکنید ؟
توجه داشته باشید در هاست های رایگان هاست میزبان localhost نمی باشد
-
باتوجه به تصویری که پیوست کرده اید به نطرم مشخصات دیتابیس رو به درستی وارد نکرده اید . مشخصات دیتابیس رو مجدد بررسی نمایید

اطلاعات ديتابيس مطمئنم درست وارد ميکنم!

و توي انجمن خود کليفا نوشته بود اگ ب مشکل برخورديد (همون عکسي که گذاشتم) روي MySQL Standard قرار دهيم!

بيقيه هم اطلاعات نام و يوزر و پسورد ديتابيس وارد مي کنم ..

ولي روي localhost قرار ميدهم! بايد چيز ديگري باشه؟! هساتينگ هم XZN هست ..

U3F-X
2014/04/01, 09:31 PM
مشکل همون هاست ميزبان و نوع MySQL بود!

هاست ميزبان mysql.xzn.ir و نوع MySQL ، Standard قرار دادم مشکل حل شد!

ممنونم از راهنمايي دوستان ..

لدفا پست ببنيديد ديگ ..

p30web
2014/04/01, 09:33 PM
بسته شد