PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل زبان فارسی در فتوشاپ



hosseinworld
2014/04/03, 04:29 PM
دوستان طبق عکس زیر در فتوشپ نصب شده تو سیستم من زبان فارسی اینطوری نوشته میشه باید چکار کنم اون کارایی که تو تاپیک قبلی بود انجام دادم ولی اثر نکرد.
3753537535
از شما خواهش میکنم جواب بدین اعصابم خورد شد وقتی اینطوری شد

H0sseiN
2014/04/03, 05:06 PM
نسخه فوتوشاپ؟

Cry
2014/04/03, 05:11 PM
تست کنید :

1 – در سمت راست یه منویی هست مثل شکل پایین. از تو این منو اون دکمه که روش نوشته A که تنظیمات مربوط به character هست رو انتخاب کنین.

http://cdn.vbiran.ir/images/imported/2014/04/25-1.jpg
2- از توی منویی که باز میشه ، تب Paragraph رو انتخاب کنید.

http://cdn.vbiran.ir/images/imported/2014/04/2-1.jpg
3- همونطوری که تو تصویر میبینید روی اون دکمه که با فلش قرمز نشون داده شده کلیک کنید. قدیما به این دکمه more میگفتن حالا نمیدونم چی میگن !

http://cdn.vbiran.ir/images/imported/2014/04/3-1.jpg
4- از این منو روی Middle East Single-line Composer کلیک کنید. همین ! مشکل به همین سادگی حل شد !

http://cdn.vbiran.ir/images/imported/2014/04/4-1.jpg

nateghon
2014/09/29, 11:27 AM
از نسخه me این نرم افزار استفاده کن که قابلیت تایپ مستقیم فارسی داره مثلاadobe photoshop cs6 me