PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : این ارور در نصب اسکریپت میهالیسم پیش اومد



eyeabadan
2014/04/11, 09:20 PM
سلام
خسته نباشید
میخاستم ببینم این ارور مال چیست ؟
http://cdn.vbiran.ir/images/imported/2014/04/9Snapshot20140411140526-1.jpg (http://0up.ir/)

Dark Knight
2014/04/11, 10:20 PM
برای حل این مشکل، توی فایل install.php ، هر کجا TYPE وجود داره به ENGINE تغییر بدید.

eyeabadan
2014/04/11, 10:33 PM
داداش چک کردم حداقل 6 تا وجود داره
همه رو
یعنی هرچی هست رو به english تغییر بدم ؟

Mosi.Pro
2014/04/11, 10:35 PM
چندین بار ذکر کردم / بله این کاری که استاد گفتن بکن و پسورد سخت برای دینابیس انتخاب نکن / پسورد سخت باشه سناسایی نمیکنه :|

ENGINE
:D

eyeabadan
2014/04/11, 10:37 PM
والا زدم ولی بازم ارور داد
میهش تیم بدم که بیایید نگاه کنید که اسپم هم نشه :(

Mosi.Pro
2014/04/11, 10:41 PM
اونم به چشم / یاهو با من در تماس باش

eyeabadan
2014/04/11, 10:47 PM
پیام دادم تو یاهو انگار نیستی داداشb-)

Mosi.Pro
2014/04/11, 11:20 PM
حل شد

تاپیک بسته بشه