PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قالب اسکریپت میهالیسم رو کجای هاست باید آپلود کنم ؟



eyeabadan
2014/04/12, 03:32 AM
سلام
خسته نباشید
میخاستم ببینم قالب رو کجای هاست بذارم ؟
ایا میشه چندتا قالب رو گذاشت و بعد انتخاب کرد ؟

OM!DTAK
2014/04/12, 05:42 AM
سلام
خسته نباشید
میخاستم ببینم قالب رو کجای هاست بذارم ؟
ایا میشه چندتا قالب رو گذاشت و بعد انتخاب کرد ؟
با سلام جایی که آپلود سنتر هست مثلا تو پوشه آپ اگه باشه آپلود سنترتون اونجا آپلود و استرکت کنید :$

eyeabadan
2014/04/12, 05:44 AM
منظوورم اینه تو کدوم پوشه بریزم یا تو کدوم پوشه اکتسرکت کنم

OM!DTAK
2014/04/12, 05:53 AM
منظوورم اینه تو کدوم پوشه بریزم یا تو کدوم پوشه اکتسرکت کنم

جایی که آپلود سنتر نصب شده

eyeabadan
2014/04/12, 07:22 AM
یعنی تو پوشه خاصی نیست ؟
تو همون پوشه دامین یا ساب دامین باید اکسترکت بشه ؟

اگه اون قالب رو نخام و یه قالب دیگه رو بخوام تست کنم باید اونوقت چیکار کنم ؟

p30web
2014/04/12, 10:27 AM
یعنی تو پوشه خاصی نیست ؟

خیر


تو همون پوشه دامین یا ساب دامین باید اکسترکت بشه ؟
بله برای تغیر قالب یک بکاپ از فایل هاتون بگیرید وقالب جدید رو در محل نصب اپلود سنتر میهالیسمتون اپلود واز حالت فشرده خارج کنید


اگه اون قالب رو نخام و یه قالب دیگه رو بخوام تست کنم باید اونوقت چیکار کنم ؟
باتوجه به این قالب به صورت یکپارچه تعریف شده برای هر بار تغییر قالب باید مجدد قالب جدید رو بر روی اسکریپت از حالت فشرده خارج کنید