PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغییر هاست



hossein_tahee
2014/09/13, 12:01 PM
سلام ، دوستان من هاستم رو عوض کردم و کل فایل ها آپلود شده در هاست قدیمی رو به هاست جدید انتقال دادم ، الان کلیجا اون فایل ها قدیمی رو نمیتونه بخونه ! باید چیکار کرد !

DARKSKIES
2014/09/13, 12:02 PM
دیتابیس رو کانفیگ کردین ؟

hossein_tahee
2014/09/13, 12:07 PM
نه متاسفانه بلد نیستم ، فقط اسکریپت رو نصب کردم ، ممنون میشم راهنمایی کنید

DARKSKIES
2014/09/13, 12:10 PM
شما در هنگام نصب کلیجا یک دیتابیسی ساختید در هاست قبلی درسته ؟

باید اون اطلاعات رو در دیتابیس جدید هم وارد کنید

فایل config کلیجای نصب بر روی هاست قبلیتون رو جایگزین همین فایل در هاست جدید کنید

ARASH_96
2014/09/13, 12:23 PM
نه متاسفانه بلد نیستم ، فقط اسکریپت رو نصب کردم ، ممنون میشم راهنمایی کنید

برای ریستور بک اپ دیتابیس کلیجاتون از این اموزش میت تید استفاده کنید ( البته بخش ریستور بک اپش رو)
آموزش کامل منتقل کردن انجمن به هاست دیگه (www.vbiran.ir/thread93505.html)

Dastyar
2014/09/13, 02:17 PM
سلام ، دوستان من هاستم رو عوض کردم و کل فایل ها آپلود شده در هاست قدیمی رو به هاست جدید انتقال دادم ، الان کلیجا اون فایل ها قدیمی رو نمیتونه بخونه ! باید چیکار کرد !

شما چه اروری دریافت میکنید ؟

+ دوستانی که پاسخگویی میکنند لطفا اول ببینید مشکل چی هست بعد پاسخگویی کنند !

ARASH_96
2014/09/13, 03:40 PM
شما چه اروری دریافت میکنید ؟

+ دوستانی که پاسخگویی میکنند لطفا اول ببینید مشکل چی هست بعد پاسخگویی کنند !

ایشون فایل هار منتقل کردن ولی دیتا بیس رو منتقل نکردن
چشم

broozgame
2014/09/13, 03:44 PM
نه متاسفانه بلد نیستم ، فقط اسکریپت رو نصب کردم ، ممنون میشم راهنمایی کنید
اگه از دیتابیس بکاپ دارید به راحتی میتونید در دیتابیس خود ایمپورت کنید ولی اگر ندارد با مدیریت سرور قبلی خود تماس برقرار کنید و درخواست بکاپ دیتابیس رو بکنید:$

hossein_tahee
2014/09/14, 12:47 PM
شما چه اروری دریافت میکنید ؟

+ دوستانی که پاسخگویی میکنند لطفا اول ببینید مشکل چی هست بعد پاسخگویی کنند !

اسکریپت ارور میده که همچین فایلی موجود نیست


اگه از دیتابیس بکاپ دارید به راحتی میتونید در دیتابیس خود ایمپورت کنید ولی اگر ندارد با مدیریت سرور قبلی خود تماس برقرار کنید و درخواست بکاپ دیتابیس رو بکنید:$

بک آپ کامل رو انتقال ندادم ، فقط فایل های آپلود شده رو انتقال دادم

broozgame
2014/09/14, 12:59 PM
اسکریپت ارور میده که همچین فایلی موجود نیست



بک آپ کامل رو انتقال ندادم ، فقط فایل های آپلود شده رو انتقال دادم
:O الان بکاپ دیتابیس رو دارد یا نه؟!

Dastyar
2014/09/14, 01:16 PM
اسکریپت ارور میده که همچین فایلی موجود نیست



بک آپ کامل رو انتقال ندادم ، فقط فایل های آپلود شده رو انتقال دادم

آدرس بدید .