PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نصب کلیجا



elmi1413
2014/09/16, 04:29 PM
سلام دوستان
موقع نصب کلیجا، بعد از ورود اطلاعات بانک اطلاعاتی، در صحه بعد پیام 1044 و 1045 که مربوط به ارتباط دیتابیس هست ظاهر میشه
نوع دیتابیس را در کنترل پنل هاست، mysql زده
بعد در فایل config.php، نوع دیتابیس رو musql گذاشتم و بعد آپلود کردم. دیگه مراحل نصب ادامه پیدا نمی کنه و صفحه خالی باز میشه
راه حل چیست دوستان؟

p30web
2014/09/16, 04:31 PM
لطفا متن کامل خطا رو قرار بدید یا شات قرار بدید

elmi1413
2014/09/16, 04:54 PM
[*=right] خطا در بروزرساني پايگاه داده..! : call[basic]
[*=right]http://cdn.vbiran.ir/images/imported/2014/09/error-1.png خطا در بروزرساني پايگاه داده..! : reports[basic]
[*=right]http://cdn.vbiran.ir/images/imported/2014/09/error-1.png خطا در بروزرساني پايگاه داده..! : stats[basic]
[*=right]http://cdn.vbiran.ir/images/imported/2014/09/error-1.png خطا در بروزرساني پايگاه داده..! : users[basic]
[*=right]http://cdn.vbiran.ir/images/imported/2014/09/error-1.png خطا در بروزرساني پايگاه داده..! : files[basic]
[*=right]http://cdn.vbiran.ir/images/imported/2014/09/error-1.png خطا در بروزرساني پايگاه داده..! : config[basic]
[*=right]http://cdn.vbiran.ir/images/imported/2014/09/error-1.png خطا در بروزرساني پايگاه داده..! : hooks[basic]
[*=right]http://cdn.vbiran.ir/images/imported/2014/09/error-1.png خطا در بروزرساني پايگاه داده..! : plugins[basic]


1045:Access denied for user 'abcd'@'localhost' (using password: YES)

r00t3r
2014/09/16, 04:55 PM
با عرض سلام و درود

دیتابس فعلی رو حذف کنید و دیتابس جدید ایجاد کنید .

موفق و پیروز باشید .

در پناه حق

elmi1413
2014/09/16, 09:02 PM
با عرض سلام و درود

دیتابس فعلی رو حذف کنید و دیتابس جدید ایجاد کنید .

موفق و پیروز باشید .

در پناه حق

بیش از 6 بار دیتابیس رو پاک کردم ولی درست نشد که نشد :(:(:(:(

p30web
2014/09/16, 09:05 PM
احتمالا اطلاعات دیتابیس رو به درستی وارد نمیکنید از درستی اطلاعات وارد شده اطمینان حاصل فرمایید

r00t3r
2014/09/16, 09:40 PM
میخواین اطلاعات رو پ.خ کنید بنده نصب کنم .

در پناه حق

elmi1413
2014/09/16, 10:45 PM
ممنون دوستان
بلاخره مشکل رو پیدا کردم
البته مشکل از جایی فراتر بود
پسورد اتومات رو برای دیتابیس میزدم و مشکل از همان بود. دستی وارد کردم و درست شد
ممنون که وقت گذاشتید دوستان

Leberman
2014/09/17, 03:36 AM
موفق باشید.... بسته شد