PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال درمورد نصب دومین (کمکککککککککک)



omidg2
2011/06/11, 01:15 PM
سلام من یه دومین خریدم .biz و سایتم که هاستش از گیگفا بود فرستادم رو .biz اما الان که میزنم www.mahvareh90.biz میره تو سایتم اما فقط صفحه اول سایتم .biz میرم تو صفحه دیگه دوباره میشه .gigfa ???? کسی میتونه کمکم کنه ؟؟؟؟انجمن vb 4 نصب کردم..کمک کنید لطفا..

Ariyan
2011/06/11, 01:17 PM
گیگفا وارز نیست
فکر کنم مشکل از همینجاست ...
موفق باشید

AmirSina
2011/06/11, 01:27 PM
تو تنظیمات اصلی بزنید ادرس سایت رو با ادرس جدید

omidg2
2011/06/11, 01:54 PM
[QUOTE=AmirSina;70355]تو تنظیمات اصلی بزنید ادرس سایت رو با ادرس جدید[/QUOTE


اقا دستت درد نکنه کارت درسته درست شد

Ariyan
2011/06/11, 01:56 PM
[QUOTE=AmirSina;70355]تو تنظیمات اصلی بزنید ادرس سایت رو با ادرس جدید[/QUOTE


اقا دستت درد نکنه کارت درسته درست شد

بازم میگم گیگفا وارز نیست!!!
مواظب باشید که یه موقع مشکلی پیش نیاد ...

omidg2
2011/06/11, 02:05 PM
[QUOTE=omidg2;70363]

بازم میگم گیگفا وارز نیست!!!
مواظب باشید که یه موقع مشکلی پیش نیاد ...

متوجه نمیشم بیشتر توضیح میدید ؟

General Pouya
2011/06/11, 02:35 PM
اگــه لایــسنس ندارید و ورژن نال شــده اســتفــاده میــکنید امــکان داره گیـگفا سایـت شما رو حــذف کنـه ، البـته بعد از ایــمیل دیــتاسنتر بهشــون که خیــلی طول میــکشه http://www.vbiran.ir/images/vbiran/smilies-azardl (13).gif