تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8

موضوع: کمک برای تصحیح کد های درجه کاربری css

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Dec 2014
    ورژن ویبولتین
    زیاد
    نوشته ها
    217
    مورد پسند
    228 بار
    اطلاعات
    Windows NT 6.3 Chrome 41.0.2272.101
    میزان امتیاز
    28

    پیش فرض کمک برای تصحیح کد های درجه کاربری css

    سلام

    راستش خیلی دنبال درجات css بودم و تو سایت یه بنده خدایی درجاتی پیدا کردم که واقعا خوشم اومد
    کدشون اینه :

    کد HTML:
    <div style="padding: 5px; margin: 15px 31px 15px 15px; font-family: byekan; color: rgb(255, 255, 255); font-size: 14px; background: none repeat scroll 0% 0% rgb(0, 0, 0); border-radius: 4px; text-shadow: 0px 1px rgb(10, 148, 159);">   کاربر انجمن </div>
    راستش دوتا سوال دارم یکی اینکه چجوری اینا رو استفاده کنم؟؟؟ یعنی این کد رو میذارم تو قسمت درجه کاربری درحه رو نشون میده ولی یکمی نافرم و دوم اینکه چجوری یکم طول درجه رو کم کنم؟؟؟
    باریک بودنش با اون padding:5 درست میشه ولی طولش نمیدونم باچی تغییر میکنه

    شات :





  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Jul 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    2,262
    مورد پسند
    1,802 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 36.0
    میزان امتیاز
    266

    کاربر مقابل از DARKSKIES بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Dec 2014
    ورژن ویبولتین
    زیاد
    نوشته ها
    217
    مورد پسند
    228 بار
    اطلاعات
    Windows NT 6.3 Chrome 41.0.2272.101
    میزان امتیاز
    28

    پیش فرض

    همین قابل تغییر نیست؟؟؟
    خیلی این ساده است آخه

    نقل قول نوشته اصلی توسط O'Sullivan نمایش پست ها
    عزیز شما که راهنمایی کردی راه کم کردن عرض و ارتفاعشونم بگو
    ممنون
    ویرایش توسط PaSHa : 2015/03/27 در ساعت 08:46 PM دلیل: ادغام دو پست

  5. Top | #4
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Jul 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    2,262
    مورد پسند
    1,802 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 36.0
    میزان امتیاز
    266

    پیش فرض

    دوست عزیز میتونید با ویرایش خاصیت width بر حسب px اندازش رو مشخص کنید یا بر حسب درصد

  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Dec 2014
    ورژن ویبولتین
    زیاد
    نوشته ها
    217
    مورد پسند
    228 بار
    اطلاعات
    Windows NT 6.3 Chrome 41.0.2272.101
    میزان امتیاز
    28

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط O'Sullivan نمایش پست ها
    دوست عزیز میتونید با ویرایش خاصیت width بر حسب px اندازش رو مشخص کنید یا بر حسب درصد
    فرمایش شما متین اما شما اگه همچین چیزی پیدا کردی به منم بگید
    کد HTML:
    <style>.daraje4{  display: block;background: #E94701; margin: 2px auto;border-radius: 3px;font: 15px 'byekan',byekan,byekan;font:byekan;padding: 8px 0px;color: #FFF;text-align: center;line-height: 1;}    .daraje4:hover {         top:3px;     border-bottom:0px solid #c0392b;   } </style> <center style="padding: 5px 0px;"><a class="daraje4" >معاونت انجمن</a></center>

  7. Top | #6
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Jul 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    2,262
    مورد پسند
    1,802 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 36.0
    میزان امتیاز
    266

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط PaSHa نمایش پست ها
    فرمایش شما متین اما شما اگه همچین چیزی پیدا کردی به منم بگید
    کد HTML:
    <style>.daraje4{  display: block;background: #E94701; margin: 2px auto;border-radius: 3px;font: 15px 'byekan',byekan,byekan;font:byekan;padding: 8px 0px;color: #FFF;text-align: center;line-height: 1;}    .daraje4:hover {         top:3px;     border-bottom:0px solid #c0392b;   } </style> <center style="padding: 5px 0px;"><a class="daraje4" >معاونت انجمن</a></center>
    خب دوست عزیز نیست خودتون بهش اضافه کنید

    کاربر مقابل از DARKSKIES بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Dec 2014
    ورژن ویبولتین
    زیاد
    نوشته ها
    217
    مورد پسند
    228 بار
    اطلاعات
    Windows NT 6.3 Chrome 41.0.2272.101
    میزان امتیاز
    28

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط O'Sullivan نمایش پست ها
    خب دوست عزیز نیست خودتون بهش اضافه کنید
    البته ممنون از راهنماییتون
    ولی بنده اگه بلد بودم که تاپیک نمیزدم


    اگر کسی هم بلده و میتونه بگه آیا امکانش هست اون قسمت که کد رنگ بک گراند هست علاوه بر کد بشه آدرس یه عکس کوچیک هم داد که سمت راست درجه ها کنار نوشته بیاد؟

  9. Top | #8
    مدیر بخش

    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    6,595
    مورد پسند
    5,934 بار
    نوشته های وبلاگ
    81
    اطلاعات
    Windows NT 6.3 Firefox 36.0
    میزان امتیاز
    809

    پیش فرض

    درود .

    ابتدا در قالب ادیشنال کدهاتون رو قرار بدید و از بک گراند عکسی استفاده کنید سپس در تنظیمات درجه کاربری از بک گراند رنگی استفاده کنید .

    ادیشنال :

    کد:
    .daraje { padding: 5px; margin: 15px 31px 15px 15px; font-family: byekan; color: rgb(255, 255, 255); font-size: 14px; background: background:url('LINK'); border-radius: 4px; text-shadow: 0px 1px rgb(10, 148, 159);}
    درجه کاربری :

    کد:
    <div class="daraje" style="background:COLOR">مدير کل انجمن</div>

    کاربر مقابل از FoX FuN بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    طراحی , ویرایش , نصب و راه اندازی انجمن ویبولتین شما از 0 تا 100



اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •