WFruit | Fruit Supplier and Wholesale
نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5

موضوع: اموزش مخفی کردن ایکون وبگذر !

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.10
    نوشته ها
    149
    مورد پسند
    93 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    25

    پیش فرض اموزش مخفی کردن ایکون وبگذر !

    با سلام یکی از دوستان خوبم اموزش مخفی کردن ایکون رو برای وی بی گذاشتند منم گفتم برای وردپرس بذارم !
    کد:
    <div style="display:none">http://www.webgozar.com/counter/stats.aspx?code=2143867</div>
    برای مخفی کردن این کد رو در هر جا که من فوتر سایتتون رو پیشنهاد میکنم بذارید !
    فق بجای لینک وبگذر ما لینک وبگذر خودتون رو بذارید که با رنگ ابی مشخص کردم ! فکر کنم برای وی بی هم سازگار باشه !

    ما هم داریم از همین کد استفاده میکنیم !
    اموزش اختصاصی از ایرانا فروم

    2 تشکر توسط:

    Www.Persian98.Com
    _____________________________
    Best Fun Site
    ________________________________________________
    MR .Hamid And Mr.Persian98




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.4
    نوشته ها
    635
    مورد پسند
    688 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    86

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط 0142 نمایش پست ها
    با سلام یکی از دوستان خوبم اموزش مخفی کردن ایکون رو برای وی بی گذاشتند منم گفتم برای وردپرس بذارم !
    کد:
    <div style="display:none">http://www.webgozar.com/counter/stats.aspx?code=2143867</div>
    برای مخفی کردن این کد رو در هر جا که من فوتر سایتتون رو پیشنهاد میکنم بذارید !
    فق بجای لینک وبگذر ما لینک وبگذر خودتون رو بذارید که با رنگ ابی مشخص کردم ! فکر کنم برای وی بی هم سازگار باشه !

    ما هم داریم از همین کد استفاده میکنیم !
    اموزش اختصاصی از ایرانا فروم
    درود

    در داخل تگ div بایستی کد به صورت کامل ذکر شود ، نه فقط لینک ، چون اینگونه وب گذر شماره نمی ندازه .

    موفق باشید

  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.10
    نوشته ها
    149
    مورد پسند
    93 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    25

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط 6801 نمایش پست ها
    درود

    در داخل تگ div بایستی کد به صورت کامل ذکر شود ، نه فقط لینک ، چون اینگونه وب گذر شماره نمی ندازه .

    موفق باشید
    سلام محمد جان ولی من دارم همین کدو استفاده میکنم و میشماره ! میخواین کلیک راست کنین کدی که استفاده میکنم ببینید ! خواستین از وبگذرم هم عکس بگیرم
    Www.Persian98.Com
    _____________________________
    Best Fun Site
    ________________________________________________
    MR .Hamid And Mr.Persian98

  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.4
    نوشته ها
    635
    مورد پسند
    688 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    86

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط 0142 نمایش پست ها
    سلام محمد جان ولی من دارم همین کدو استفاده میکنم و میشماره ! میخواین کلیک راست کنین کدی که استفاده میکنم ببینید ! خواستین از وبگذرم هم عکس بگیرم
    تا جای که من اطلاع دارم این کد

    <script type="text/javascript" language="javascript" src="http://www.webgozar.ir/c.aspx?Code=1714410&amp;t=counter" ></script>

    باعث شمارش میشه ، نه این

    href="http://www.webgozar.com/counter/stats.aspx?code=1714410"




    در هر صورت اگه وبگذر با کد دومی شماره بندازه به راحتی میشه یر این شمارنده هم کلاه گذاشت

    موفق باشید

  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.10
    نوشته ها
    149
    مورد پسند
    93 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    25

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط 6801 نمایش پست ها
    تا جای که من اطلاع دارم این کد

    <script type="text/javascript" language="javascript" src="http://www.webgozar.ir/c.aspx?Code=1714410&amp;t=counter" ></script>

    باعث شمارش میشه ، نه این

    href="http://www.webgozar.com/counter/stats.aspx?code=1714410"




    در هر صورت اگه وبگذر با کد دومی شماره بندازه به راحتی میشه یر این شمارنده هم کلاه گذاشت

    موفق باشید
    محمد جان ما هم داریم استفاده میکنیم از دوستان خودت تقاضا دارم چک کنند ببینند کار میکنه یا نه !
    Www.Persian98.Com
    _____________________________
    Best Fun Site
    ________________________________________________
    MR .Hamid And Mr.Persian98

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. +آموزش باز شدن پنجره‌ی پاپ آپ
    توسط Zirmizi در انجمن آموزش ( غیر از ویبولتین )
    پاسخ: 25
    آخرين نوشته: 2015/05/11, 01:32 PM
  2. آموزش آپگراید ویبولیتن ورژن 3 به 4 ( اموزش تصویری )
    توسط Reza در انجمن اموزشهای تصویری ویبولتین
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2014/11/17, 09:38 PM
  3. آموزش حل کردن مشکل سفید شدن صفحه پروفایل
    توسط VBIran در انجمن آموزش های وی بولتین
    پاسخ: 15
    آخرين نوشته: 2012/09/18, 02:06 AM
  4. آموزش نحوه نمایش گروه کاربری...
    توسط manmigham در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 2011/12/21, 02:51 PM
  5. آموزش برداشتن قالب کاربران حاضر در انجمن
    توسط PakGameCenter در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2011/11/01, 05:31 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •