تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 20

موضوع: خطالا در صفحه پروفایل کاربر

  1. Top | #1
    پاسخگو و راهنمای سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2014
    ورژن ویبولتین
    :|:
    سن
    20
    نوشته ها
    3,340
    مورد پسند
    2,159 بار
    نوشته های وبلاگ
    3
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 42.0.2311.90
    میزان امتیاز
    380

    پیش فرض خطالا در صفحه پروفایل کاربر

    دوستان سلام
    الان ی چند وقته ی مشکلی توی پروفایل کاربرها هست بالا صفحه این کدها نوشته میشه
    ');} else {document.write('');document.write('');document.write('');document.write('');document.write('');document.write('');document.write('');document.write('');} document.write('');

    نمونه: نمایش مشخصات: uniQue - انجمن یونیک پت |دانشنامه حیوانات
    توی همه استایلها این مشکل هست




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    May 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    5,973
    مورد پسند
    5,728 بار
    نوشته های وبلاگ
    7
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 37.0
    میزان امتیاز
    720

    پیش فرض

    در ادرسی که دادین من چنین اروری ندیدم نمایش مشخصات: uniQue - انجمن یونیک پت |دانشنامه حیوانات

  4. Top | #3
    پاسخگو و راهنمای سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2014
    ورژن ویبولتین
    :|:
    سن
    20
    نوشته ها
    3,340
    مورد پسند
    2,159 بار
    نوشته های وبلاگ
    3
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 42.0.2311.90
    میزان امتیاز
    380

    پیش فرض

    مث اینکه فقط برای من نوشن میده و برای کاربری مدیر کل

  5. Top | #4
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    May 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    5,973
    مورد پسند
    5,728 بار
    نوشته های وبلاگ
    7
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 37.0
    میزان امتیاز
    720

    پیش فرض

    کد جاوا مثل کد جاوای ساعت یا ... استفاده کردین؟

  6. Top | #5
    پاسخگو و راهنمای سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2014
    ورژن ویبولتین
    :|:
    سن
    20
    نوشته ها
    3,340
    مورد پسند
    2,159 بار
    نوشته های وبلاگ
    3
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 42.0.2311.90
    میزان امتیاز
    380

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط MR.Shadow نمایش پست ها
    کد جاوا مثل کد جاوای ساعت یا ... استفاده کردین؟
    خیر

  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    12
    مورد پسند
    0 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows NT 6.3 Firefox 30.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    سلام برای من هم این ارور رو نشون میده نمیدونم چیکارش کنم لطفا راهنمایی کنید.



    ');} else {document.write('');document.write('');document.wr ite('');document.write('');document.write('');docu ment.write('');document.write('');document.write(' ');} document.write('');


    با تشکر از شما.

    اسکرین شات هم گذاشتم براتون
    456456.PNG

    نقل قول نوشته اصلی توسط aminkoas نمایش پست ها
    سلام برای من هم این ارور رو نشون میده نمیدونم چیکارش کنم لطفا راهنمایی کنید.



    ');} else {document.write('');document.write('');document.wr ite('');document.write('');document.write('');docu ment.write('');document.write('');document.write(' ');} document.write('');


    با تشکر از شما.

    اسکرین شات هم گذاشتم براتون
    456456.PNG
    کسی نیست جوابمو بده؟لطفا
    ویرایش توسط aminkoas : 2015/08/20 در ساعت 02:27 AM دلیل: ادغام دو پست

  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    سن
    18
    نوشته ها
    220
    مورد پسند
    113 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 44.0.2403.155
    میزان امتیاز
    27

    پیش فرض

    از هک مخفی کننده ارورهای دستوری استفاده کردید ؟ یا کلا از این دسته از هک‌ها؟
    الان فرومتون برای من ارور دیتابیس میده
    حرفه : برنامه‌نویسی
    به وبلاگ تازه ساختم سربزنین :
    www.irandevelopers.blog.ir
    خیلی مطالب کاربردی و مفید در زمینه برنامه‌نویسی ، مانند نمونه کدها ، انواع کامپایلرها و .. گذاشته خواهد شد ،
    تازه شروع به کار کردیم ،
    جذب نویسنده هم میکنیم + حقوق
    به وبلاگ سربزنید تا با شرایط بیشتر آشنا بشید



  9. Top | #8
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    12
    مورد پسند
    0 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows NT 6.3 Firefox 30.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط f0rest نمایش پست ها
    از هک مخفی کننده ارورهای دستوری استفاده کردید ؟ یا کلا از این دسته از هک‌ها؟
    الان فرومتون برای من ارور دیتابیس میده
    نه استفاده ایی نکردم

    کجای انجمن ارور دیتابس میده ؟

  10. Top | #9
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    سن
    18
    نوشته ها
    220
    مورد پسند
    113 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 44.0.2403.155
    میزان امتیاز
    27

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط aminkoas نمایش پست ها
    نه استفاده ایی نکردم

    کجای انجمن ارور دیتابس میده ؟
    mr.arya رو میگم
    حرفه : برنامه‌نویسی
    به وبلاگ تازه ساختم سربزنین :
    www.irandevelopers.blog.ir
    خیلی مطالب کاربردی و مفید در زمینه برنامه‌نویسی ، مانند نمونه کدها ، انواع کامپایلرها و .. گذاشته خواهد شد ،
    تازه شروع به کار کردیم ،
    جذب نویسنده هم میکنیم + حقوق
    به وبلاگ سربزنید تا با شرایط بیشتر آشنا بشید



  11. Top | #10
    440
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Nov 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    70
    مورد پسند
    20 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 40.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    بنده هم این مشکل رو تو بخش پروفایل دارم چیکار کنم رفع کنم

    ');} else {document.write('');document.write('');document.write('');document.write('');document.write('');document.write('');document.write('');document.write('');} document.write('');

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •