تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 16

موضوع: مشکل دیتابیس

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2015
    ورژن ویبولتین
    x.4.2
    نوشته ها
    163
    مورد پسند
    40 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 42.0.2311.135
    میزان امتیاز
    19

    پیش فرض

    سلام
    من یه فایل ایمپورت کردم تو دیتابیس ، حالا انجمن باز نمیشه
    چیکار کنم؟ به کنترل پنل هم دسترسی ندارم

    The انجمن های دیـ الـ انیمــه database has encountered a problem.

    Please try the following:

    • Load the page again by clicking the Refresh button in your web browser.
    • Open the forum.dl-ani.ir home page, then try to open another page.
    • Click the Back button to try another link.

    The forum.dl-ani.ir forum technical staff have been notified of the error, though you may contact them if the problem persists.
    We apologise for any inconvenience.

    نمیدنم شاید مشکل از ابمپورت نباشه ولی من بعد از اینپورت انجمنم دیگه باز نشد .. هیچ حکی هم نصب نکردم
    ویرایش توسط Helper : 2015/05/14 در ساعت 11:15 AM دلیل: ادغام دو پست




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2015
    ورژن ویبولتین
    2
    نوشته ها
    3
    موردپسند
    1 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 37.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    با سلام

    به مدیر هاستینگ خودتون بگید تا فایل ایمپورت شده را پاک کنند

  4. Top | #3
    مدیر بخش

    تاریخ عضویت
    Jul 2014
    ورژن ویبولتین
    👑4.2
    نوشته ها
    1,866
    مورد پسند
    2,094 بار
    نوشته های وبلاگ
    3
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 37.0
    میزان امتیاز
    232

    پیش فرض

    ایمیلی که براتون ارسال میشه رو قرار بدید.

  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2015
    ورژن ویبولتین
    x.4.2
    نوشته ها
    163
    مورد پسند
    40 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 42.0.2311.135
    میزان امتیاز
    19

    پیش فرض

    ایمیلی در کانفیگ قرار ندادم...اگه الان بزارم واسم میفرسته؟

    خود به خود میفرسته؟

    این متن ایمیله

    Database error in vBulletin 4.2.2:

    Invalid SQL:

    SELECT
    userfield.*, usertextfield.*, user.*, UNIX_TIMESTAMP(passworddate) AS passworddate, user.languageid AS saved_languageid,
    IF(displaygroupid=0, user.usergroupid, displaygroupid) AS displaygroupid,
    language.phrasegroup_global AS phrasegroup_global,
    language.phrasegroup_activitystream AS phrasegroup_activitystream,
    language.phrasegroup_holiday AS phrasegroup_holiday,
    language.phrasegroupinfo AS lang_phrasegroupinfo,
    language.options AS lang_options,
    language.languagecode AS lang_code,
    language.charset AS lang_charset,
    language.locale AS lang_locale,
    language.imagesoverride AS lang_imagesoverride,
    language.dateoverride AS lang_dateoverride,
    language.timeoverride AS lang_timeoverride,
    language.registereddateoverride AS lang_registereddateoverride,
    language.calformat1override AS lang_calformat1override,
    language.calformat2override AS lang_calformat2override,
    language.logdateoverride AS lang_logdateoverride,
    language.decimalsep AS lang_decimalsep,
    language.thousandsep AS lang_thousandsep

    FROM user AS user
    LEFT JOIN userfield AS userfield ON (user.userid = userfield.userid)
    LEFT JOIN usertextfield AS usertextfield ON (usertextfield.userid = user.userid) LEFT JOIN language AS language ON (language.languageid = IF(user.languageid = 0, 2, user.languageid))

    WHERE user.userid = 1 LIMIT 1;

    MySQL Error : Unknown column 'passworddate' in 'field list'
    Error Number : 1054
    Request Date : Thursday, May 14th 2015 @ 0848 AM
    Error Date : Thursday, May 14th 2015 @ 0848 AM
    Script : http://forum.dl-ani.ir/
    Referrer :
    IP Address : 5.233.207.222
    Username :
    Classname : vB_Database
    MySQL Version :

    مشکلم حل میشه؟

    کسی نیست کمک برسونه؟!

    کسی نیست مشکل منو حل کنه؟؟؟؟؟!
    ویرایش توسط Helper : 2015/05/14 در ساعت 03:15 PM دلیل: ادغام دو پست

  6. Top | #5
    پاسخگو و راهنمای سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    ورژن ویبولتین
    ندارم :)
    نوشته ها
    3,396
    مورد پسند
    3,162 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 37.0
    میزان امتیاز
    410

    پیش فرض

    آخرین تغییری که در سایت دادید چی بوده؟


  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2015
    ورژن ویبولتین
    x.4.2
    نوشته ها
    163
    مورد پسند
    40 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 42.0.2311.135
    میزان امتیاز
    19

    پیش فرض

    هیچ تقییری ندادم

    میشه ویبولتینی که الان نصب کردم رو دوباره بزارم و با همین
    ورژن آپگریت کنم؟
    شاید درست شد

    چیکار کنم؟

    من فایل database.sql یه اسکریپتی رو در دیتابیس اینپورت کردم از طریق phpmyadmin بعد دیگه انجمنم بالا نیومد
    ویرایش توسط Helper : 2015/05/14 در ساعت 04:40 PM دلیل: ادغام دو پست

  8. Top | #7
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Oct 2011
    ورژن ویبولتین
    All Versions
    نوشته ها
    3,176
    مورد پسند
    5,786 بار
    اطلاعات
    Windows NT 6.3 Firefox 37.0
    میزان امتیاز
    447

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط morteza177 نمایش پست ها
    هیچ تقییری ندادم

    من فایل database.sql یه اسکریپتی رو در دیتابیس اینپورت کردم از طریق phpmyadmin بعد دیگه انجمنم بالا نیومد


    بکاپ ریستور کنید

    کاربر مقابل از Leberman بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  9. Top | #8
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2015
    ورژن ویبولتین
    x.4.2
    نوشته ها
    163
    مورد پسند
    40 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 42.0.2311.135
    میزان امتیاز
    19

    پیش فرض

    چطور؟

  10. Top | #9
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Oct 2011
    ورژن ویبولتین
    All Versions
    نوشته ها
    3,176
    مورد پسند
    5,786 بار
    اطلاعات
    Windows NT 6.3 Firefox 37.0
    میزان امتیاز
    447

    پیش فرض

    تیکت بدید هاستینگتون بگید آخرین بکاپ رو ریستور کنن براتون

    کاربر مقابل از Leberman بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  11. Top | #10
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2015
    ورژن ویبولتین
    x.4.2
    نوشته ها
    163
    مورد پسند
    40 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 42.0.2311.135
    میزان امتیاز
    19

    پیش فرض

    تو cpanel قسمت بکاپ هست . از اونجا نمیشه؟

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 13
    آخرين نوشته: 2015/07/05, 02:43 PM
  2. مشکل دیتا بیس ارور پس از تغییر collition در دیتابیس
    توسط ortegoli2010 در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2013/10/30, 10:14 PM
  3. پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 2013/10/19, 03:41 PM
  4. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2013/07/01, 10:10 AM
  5. پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2012/08/21, 08:15 AM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •