تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 21

موضوع: مشكل در پيكر بندي فايل كانفيگ

  1. Top | #1
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    ورژن ویبولتین
    -
    نوشته ها
    3,971
    مورد پسند
    4,923 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    502

    پیش فرض مشكل در پيكر بندي فايل كانفيگ

    با سلام
    دوستان عزيز اگه كسي ميتونه منو راهنمايي كنه . من فايل كانفيگ را مطابق با اموزش داده شده تنظيم كردم در قسمت local هم بدون تغيير و با تغيير دادن
    اما خطا ميده يكي از اين خطا ها مثل زير هست بگيد من چطور كانفيگ كنم ؟

    ممنون

    Database error in vBulletin :

    mysql_connect() [<a href='function.mysql-connect'>function.mysql-connect</a>]: Host '96.9.163.181' is not allowed to connect to this MySQL server
    /home/u182134935/public_html/includes/class_core.php on line 313

    MySQL Error :
    Error Number :
    Request Date : Monday, June 20th 2011 @ 12:55:18 PM
    Error Date : Monday, June 20th 2011 @ 12:55:18 PM

    2 تشکر توسط:





  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.4
    نوشته ها
    636
    مورد پسند
    688 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    83

    پیش فرض

    خلاصه میگم
    اطلاعات را به درستی در فایل کانفیگ ننوشتید !

    کاربر مقابل از 6801 بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  4. Top | #3
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    ورژن ویبولتین
    -
    نوشته ها
    3,971
    مورد پسند
    4,923 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    502

    پیش فرض

    ممنون كه به اين سرعت جواب داديد اينو ميدونم عرض كردم كه يكي راهنمايي كنه چطور كانفيگ را بايد تنظيم كنم ؟

    اطلاعاتي كه من وارد كردم به اين شرح بوده :

    1- ['dbname'] = 'اسم ديتا بيس را قرار دادم';

    2- ['technicalemail'] = 'ادرس ايميل خودم را نوشتم';

    3- ['servername'] = 'localhost';

    ['username '] = 'يوزر ديتا بيس را قراردادم';

    و در اخر ['password'] = 'پسورد ديتا بيس را نوشتم';

    حالا اساتيد محترم بفرماييد كه كجا اشتباه كردم چه كاري بايد ميكردم خلاصه

    راهنمايي كنيد كه مشكل حل بشه

    3 تشکر توسط:


  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.4
    نوشته ها
    636
    مورد پسند
    688 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    83

    پیش فرض

    مشخصصاتی که وارد کردید درست هست .
    احتمال میدم که دارید از هاست رایگان استفاده میکنید .
    چون یوزرتون u182134935 هست .
    اگه میشه لینک انجمنی که دارید نصب میکنید بزارید .

    کاربر مقابل از 6801 بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  6. Top | #5
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    ورژن ویبولتین
    -
    نوشته ها
    3,971
    مورد پسند
    4,923 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    502

    پیش فرض

    ممنون از پي گيري شما دوست عزيز
    بله رايگان هست چون براي ياد گيري دارم انجامش ميدم
    با كمال ميل البته اگه اشكال نداره براتون پ خ ميفرستم
    بازم ازتون تشكر ميكنم كه كمك ميكنيد

    کاربر مقابل از Mehdi13 بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.4
    نوشته ها
    636
    مورد پسند
    688 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    83

    پیش فرض

    اینو به آخر آدرس انجمن اضافه کن

    install/install.php

    کاربر مقابل از 6801 بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  8. Top | #7
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    ورژن ویبولتین
    -
    نوشته ها
    3,971
    مورد پسند
    4,923 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    502

    پیش فرض

    فدات داداش گلم ممنون
    فقط كجا اضافه كنم ؟ تو فايل كانفيگ بعد از ادرس اضافه كنم ؟ بعد از com اينو تايپ كنم منظورته ؟

    داداش الهي قربونت برم من سه روز بود در گير بودم
    درست شد
    من اينستال را كه گفتي توي ادرس بروزر زدم و منوي نصب اومد

    2 تشکر توسط:


  9. Top | #8
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.4
    نوشته ها
    636
    مورد پسند
    688 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    83

    پیش فرض

    xxxxxxx.xxxxxxxxxxx.com/install/install.php

    ارسال دیگه :
    پ.ن : موفق باشد

    کاربر مقابل از 6801 بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  10. Top | #9
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    ورژن ویبولتین
    -
    نوشته ها
    3,971
    مورد پسند
    4,923 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    502

    پیش فرض

    ممنون داداش قربونت برم لطف كردي
    من اينو به اخر ادرس در بروزر اضافه كردم و منوي نصب اومد دستت درد نكنه بازم ممنون

    واو خدا شرمنده از شما
    حالا يه مشكل ديگه دارم اونم اينه :
    The database has failed to connect because you do not have permission to connect to the server. Please confirm the values entered in the 'includes/config.php' file.

    من تو فايل منيجر سطح دسترسي رو براي اين فايل چند قرار بدم روي 700 جواب نميده بزارم روي 777

    دوستان كسي هست كه كمك كنه ؟ من بايد چيكار كنم ؟

    دوستان كسي هست كه كمك كنه ؟ من بايد چيكار كنم ؟
    ویرایش توسط Mehdi13 : 2011/06/21 در ساعت 12:02 AM دلیل: ادغام دو پست

    2 تشکر توسط:


  11. Top | #10
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,681
    مورد پسند
    54,801 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    درود.

    به نظر میرسه اطلاعات دیتابیس یا اطلاعات لاگین درست وارد نشده .

    2 تشکر توسط:


صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •