WFruit | Fruit Supplier and Wholesale
نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7

موضوع: مشکل با وسط چین کردن قالب

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.0 Pl3
    نوشته ها
    309
    مورد پسند
    112 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 38.0
    میزان امتیاز
    41

    پیش فرض مشکل با وسط چین کردن قالب

    چه چوری امکانش هست ک قالب را وسط چین کرد ؟ کدوم قسمت را باید ویرایش کرد ؟

    کدوم قسمت ها را اگه بخوایم پهنا تعریف کنیم از اهمیت ویژه ای برخوردار هست ؟
    پاسخ گو که نباشی ... بیخود می کنی که مسئول باشی




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ورژن ویبولتین
    همه جوره ....
    نوشته ها
    205
    مورد پسند
    121 بار
    اطلاعات
    Mac OS X 10.10 Firefox 38.0
    میزان امتیاز
    31

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Mercedes Benz نمایش پست ها
    چه چوری امکانش هست ک قالب را وسط چین کرد ؟ کدوم قسمت را باید ویرایش کرد ؟

    کدوم قسمت ها را اگه بخوایم پهنا تعریف کنیم از اهمیت ویژه ای برخوردار هست ؟
    سلام

    قطع باید به float ها و margin ها دقت کنین
    مثلا اینجوری :

    کد:
    margin-left: auto;
    margin-right: auto;
    text-align: center;


    کاربر مقابل از Tangram بابت این پست مفید تشکر کرده است:



    Follow me on twitter @David_saf

  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.0 Pl3
    نوشته ها
    309
    مورد پسند
    112 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 38.0
    میزان امتیاز
    41

    پیش فرض

    من می خوام به نوبار و هدر و بادی کلا یک پهنا 1000 پیکسل بدم و بعد وسط چین کنم
    منظور این هست
    با تشکر از کسایی که راهنمایی می کنند
    پاسخ گو که نباشی ... بیخود می کنی که مسئول باشی

  5. Top | #4
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Jul 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    2,269
    مورد پسند
    1,817 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 38.0
    میزان امتیاز
    269

    پیش فرض

    آدرس و توضیحات کافی که ببینیم کدام قسمت هارو به چه شکل میخواید ویرایش کنید


  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.0 Pl3
    نوشته ها
    309
    مورد پسند
    112 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 38.0
    میزان امتیاز
    41

    پیش فرض

    الان قبل از <div class="body_wrapper">

    <div align="center">
    قرار دادم
    ولی مشکل اینجاست که همه متن ها رو هم وسط چین کرده
    ویرایش توسط Mercedes Benz : 2015/07/01 در ساعت 12:21 AM
    پاسخ گو که نباشی ... بیخود می کنی که مسئول باشی

  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.0 Pl3
    نوشته ها
    309
    مورد پسند
    112 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 38.0
    میزان امتیاز
    41

    پیش فرض

    کسی نمی تونه کمکی کنه روی یک قالب دیفالت بگین اوکی می کنم اگه ممکنش هست
    پاسخ گو که نباشی ... بیخود می کنی که مسئول باشی

  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2014
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    476
    مورد پسند
    552 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 38.0
    میزان امتیاز
    65

    پیش فرض

    واسه وسط چین کردن فقط کافیه width و margin بهش بدی . و float روی none باشه . margin هم باید صفر باشه .

    کاربر مقابل از Soalfarsi بابت این پست مفید تشکر کرده است:


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. وسط چین کردن درجه کاربری
    توسط OE17 در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2014/06/03, 03:10 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •