تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6

موضوع: ارور صفحه اصلی کلیجا

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2014
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    4
    مورد پسند
    0 بار
    اطلاعات
    Windows NT 6.3 Firefox 39.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض ارور صفحه اصلی کلیجا

    سلام.
    کلیفای من این ارور میده
    Kleeja error :

    [ 8192:mysql.php:53 ]

    mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead

    Visit Kleeja Website for more details.

    به این ادرس در هاست دانلود خودم رفتم
    includes/mysql.php
    و این کد روpreg_replace
    با این کد
    preg_replace_callback
    عوض کردم
    اما بازم نشد و همینطور فایل start.php رو هم این دو کد رو جایگزین کردم بازم نشد
    مشکل چیه؟؟؟
    با




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    پاسخگو و راهنمای سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2010
    ورژن ویبولتین
    all version
    نوشته ها
    7,261
    مورد پسند
    9,128 بار
    نوشته های وبلاگ
    73
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 40.0
    میزان امتیاز
    917

    پیش فرض

    باسلام

    چه زمانی با این ارور مواجه شدید ؟
    w w w . p 30 w e b . o r g

  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2014
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    4
    مورد پسند
    0 بار
    اطلاعات
    Windows NT 6.3 Firefox 39.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    سلام
    خب بردار من همین امروز دیگه

    اینم ادرس سایتم.
    shahabup.ir

    سلام
    خب بردار من همین امروز دیگه

    اینم ادرس سایتم.
    shahabup.ir

  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2014
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    4
    مورد پسند
    0 بار
    اطلاعات
    Windows NT 6.3 Firefox 39.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    کسی نیست پاسخ بده؟؟

  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    ورژن ویبولتین
    5
    نوشته ها
    5,334
    مورد پسند
    4,777 بار
    اطلاعات
    Windows NT 6.3 Firefox 39.0
    میزان امتیاز
    645

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط sajad78 نمایش پست ها
    سلام
    خب بردار من همین امروز دیگه

    اینم ادرس سایتم.
    shahabup.ir

    سلام
    خب بردار من همین امروز دیگه

    اینم ادرس سایتم.
    shahabup.ir
    آخرین تغییرات چی بوده ؟

  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2014
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    4
    مورد پسند
    0 بار
    اطلاعات
    Windows NT 6.3 Firefox 39.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    هیچی.تازه نصب کردم
    اخرین ویرایشی هم که دادم
    به این ادرس در هاست دانلود خودم رفتم
    includes/mysql.php
    و این کد روpreg_replace
    با این کد
    preg_replace_callback
    عوض کردم
    اما بازم نشد و همینطور فایل start.php رو هم این دو کد رو جایگزین کردم بازم نشد

    اگه بلد نیستین بگید من راه حلی واسه خودم پیدا کنم
    خیلی خیلی ممنون

    اگه بلد نیستین بگید من راه حلی واسه خودم پیدا کنم
    خیلی خیلی ممنون
    ویرایش توسط sajad78 : 2015/08/17 در ساعت 10:27 PM دلیل: ادغام دو پست

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •