تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 13

موضوع: ||||| درخواست اموزش یک ویرایش ساده |||||

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    332
    مورد پسند
    96 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 40.0
    میزان امتیاز
    39

    پیش فرض ||||| درخواست اموزش یک ویرایش ساده |||||

    سلام دوستان من چیکار باید کنم تا این ستاره ها وسط اون کادر سبز قرار بگیره ؟؟ یعنی یخورده بیاد پاین تر ..
    من ب کلاسش این کد و اضافه کردم اما تغییر نکرد ..



    کد HTML:
    <style> 
    .didyouknow img{ 
    vertical-align:middle; 
    } 
    .didyouknow{ 
    padding-bottom:5px !important; 
    } 
    </style>
    ویرایش توسط hellriser : 2015/09/07 در ساعت 11:05 PM




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    332
    مورد پسند
    96 بار
    اطلاعات
    Windows NT 6.3 Firefox 40.0
    میزان امتیاز
    39

    پیش فرض

    uppppppppppp

  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2014
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    11
    مورد پسند
    7 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 35.0.1849.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    سلام و احترام

    دوست گرامی مطمئنید اون دو کلاسی که قرار دادید اصلا در html اون منو استفاده شده؟ ما که نمی بینیم. بعلاوه اینکه آیا خودتان کدش رو نوشتید؟ یکمی کدنویسیش عجیب و غریب هست. یه تگ <b> </b> گذاشتید و داخلش چندتا anchor و img ردیف کردید. تگ های img تون هم هیچ کدوم alt ندارن که برای سئو تون مضر هست. برای فاصله دادن ها هم از یکی دوتا &nbsp; پشت سر هم استفاده کردید. بنظر من دوباره از صفر و اصولی بنویسید. نوشتن ناوبار خیلی سادست. در ضمن بهتره بجای img از css استفاده کنید برای این کارتون که بهینه تر هست.

    کاربر مقابل از M-AUDIO بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  5. Top | #4
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Jul 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    2,262
    مورد پسند
    1,801 بار
    اطلاعات
    Windows NT 10.0 Firefox 40.0
    میزان امتیاز
    266

    پیش فرض

    کاری به اچ تی ام ال نوشته شده ندارم

    اما در CSS میتونید line-height بدید

    کاربر مقابل از DARKSKIES بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    332
    مورد پسند
    96 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 40.0
    میزان امتیاز
    39

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط DARKSKIES نمایش پست ها
    کاری به اچ تی ام ال نوشته شده ندارم

    اما در CSS میتونید line-height بدید
    یخورده بیشتر توضیح میدید ؟

    نقل قول نوشته اصلی توسط M-AUDIO نمایش پست ها
    سلام و احترام

    دوست گرامی مطمئنید اون دو کلاسی که قرار دادید اصلا در html اون منو استفاده شده؟ ما که نمی بینیم. بعلاوه اینکه آیا خودتان کدش رو نوشتید؟ یکمی کدنویسیش عجیب و غریب هست. یه تگ <b> </b> گذاشتید و داخلش چندتا anchor و img ردیف کردید. تگ های img تون هم هیچ کدوم alt ندارن که برای سئو تون مضر هست. برای فاصله دادن ها هم از یکی دوتا &nbsp; پشت سر هم استفاده کردید. بنظر من دوباره از صفر و اصولی بنویسید. نوشتن ناوبار خیلی سادست. در ضمن بهتره بجای img از css استفاده کنید برای این کارتون که بهینه تر هست.
    سلام عزیز . نه اون کلاس و من مثال زدم . کلاس ناوبار فکر کنم tools باشه ...والا ما تازه کاریم زیاد از کدنویسی سر در نمیاریم ..همینطوری میخواستم
    تو قالب ی تغیراتی بدم چون منو های قبلی یجورایی می اومد رو لوگو اونا رو حذف کردم و بجا تب منو ها منو های اصلی رو قرار دادم . اره کدنویسیش و خودم کردم میدونم افتضاحه
    ولی خب یچیزی در اومد ازش کسی رو نداشته باشی مجبور میشی خودت دست ب کار شی ...

  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2015
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    41
    مورد پسند
    18 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 45.0.2454.85
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    درود ، دوست عزیز به کلس مورد نظر کد زیر رو تعریف میکنید .
    کد:
    margin-bottom:2px;

    کاربر مقابل از Mr.Turk بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    بهـــ زودیـــ ...

  8. Top | #7
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Jul 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    2,262
    مورد پسند
    1,801 بار
    اطلاعات
    Windows NT 10.0 Firefox 40.0
    میزان امتیاز
    266

    پیش فرض

    مثلا شما یک کلاس دارید با اسم

    star

    خب

    حالا میخواید اون رو میخواید جا به جا کنید یا میتونید از خاصیت margin استفاده کنید یا line-height

    به این شکل که
    کد:
    star {
        line-height: 7px;
    }

  9. Top | #8
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    332
    مورد پسند
    96 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 40.0
    میزان امتیاز
    39

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.Turk نمایش پست ها
    درود ، دوست عزیز به کلس مورد نظر کد زیر رو تعریف میکنید .
    کد:
    margin-bottom:2px;
    نقل قول نوشته اصلی توسط DARKSKIES نمایش پست ها
    مثلا شما یک کلاس دارید با اسم

    star

    خب

    حالا میخواید اون رو میخواید جا به جا کنید یا میتونید از خاصیت margin استفاده کنید یا line-height

    به این شکل که
    کد:
    star {
        line-height: 7px;
    }
    نمیدونم من ک گیچ شدم ...الان ب کدوم کلاس باید line-height اضافه کنم تا بتونم جاب جاش کنم ؟

  10. Top | #9
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2015
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    41
    مورد پسند
    18 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 45.0.2454.85
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط hellriser نمایش پست ها
    نمیدونم من ک گیچ شدم ...الان ب کدوم کلاس باید line-height اضافه کنم تا بتونم جاب جاش کنم ؟
    فکر میکنم باید به این اضافه کنیـد !
    ( اگر کلس عکس اینو تعریف کرده باشـید !)
    کد:
    .didyouknow img{
    بهـــ زودیـــ ...

  11. Top | #10
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    332
    مورد پسند
    96 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 40.0
    میزان امتیاز
    39

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.Turk نمایش پست ها
    فکر میکنم باید به این اضافه کنیـد !
    ( اگر کلس عکس اینو تعریف کرده باشـید !)
    کد:
    .didyouknow img{
    نه عزیز این نیست ...

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. در خواست آموزش کامل نصب همزمان ویبولتن و ورد پرس
    توسط hooman2007 در انجمن آموزش های وردپرس
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2015/02/25, 09:02 PM
  2. آموزش ویدئویی نصب ویبولتین 5 روی هاست [اختصاصی وبیران]
    توسط NadeR Shah در انجمن اموزشهای تصویری ویبولتین
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2013/10/02, 04:13 PM
  3. درخواست آموزش تبدیل PSD به قالب ویبولتبن
    توسط 4patogh در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2013/09/06, 09:47 PM
  4. درخواست آموزش ویرایش قالب...
    توسط سیدرضا بازیار در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 28
    آخرين نوشته: 2013/08/18, 03:12 AM
  5. درخواست آموزش ویجت
    توسط asphalt30000 در انجمن آموزش های CMS
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2011/07/02, 12:14 AM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •