WFruit | Fruit Supplier and Wholesale
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 11

موضوع: مشکل در درجه های کاربری + چند سوال جزئی

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2014
    ورژن ویبولتین
    4.0
    نوشته ها
    10
    مورد پسند
    5 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 46.0.2490.86
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض مشکل در درجه های کاربری + چند سوال جزئی

    درود دوستان من درجه هارو گذاشتم بعد می خوام به صورت ستونی باشه نه اینطوری درهم بر هم بعد میخوام فونتش BOLD باشه چیکار کنم ؟



    ---------

    2- هک ستونی کردن انجمن ریختم بعد میخوام تو یک ستون بنویسه انجمن زیر مجموعه رو چطوری میشه ؟

    اینطوری :

    -
    -
    -
    -
    -
    هر کدوم از - یک زیر مجموعه باشه بعد میخوام زیر مجموعه زیر مجموعه رو نمایش نده چیکار کنم ؟

    بعد میخوام مثلا یک انجمن بسازم رنگی باشه مثلا سبز چطوری باید انجام بدم ؟؟




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    پاسخگو و راهنمای سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2014
    ورژن ویبولتین
    :|:
    سن
    24
    نوشته ها
    3,418
    مورد پسند
    2,278 بار
    نوشته های وبلاگ
    3
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 45.0.2454.93
    میزان امتیاز
    393

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط chatdesign نمایش پست ها
    درود دوستان من درجه هارو گذاشتم بعد می خوام به صورت ستونی باشه نه اینطوری درهم بر هم بعد میخوام فونتش BOLD باشه چیکار کنم ؟



    ---------

    2- هک ستونی کردن انجمن ریختم بعد میخوام تو یک ستون بنویسه انجمن زیر مجموعه رو چطوری میشه ؟

    اینطوری :

    -
    -
    -
    -
    -
    هر کدوم از - یک زیر مجموعه باشه بعد میخوام زیر مجموعه زیر مجموعه رو نمایش نده چیکار کنم ؟

    بعد میخوام مثلا یک انجمن بسازم رنگی باشه مثلا سبز چطوری باید انجام بدم ؟؟
    برای این کار شما باید در گروه های کاربری قسمت جلوه های ویژه نام کاربری:
    از
    کد:
    <b></b>
    استفاده کنید:
    باکس سمت راست:<b>
    باکس سمت چپ:</b>

    2-
    تنظیمات=>تنظیمات اصلی=>VSa - Sub-Forum Manager=>
    Number of columns to arrange sub-forums into=> رو روی 1 بذارید
    تنظیمات=>تنظیمات اصلی=>تنظیمات نمایش لیست انجمن ها=>انجمن های زیر مجموعه در عمق رو روی یک بذارید

    برای رنگی کردن اسم انجمن
    وارد تنظیمات انجمن مورد نظر بشید و عنوان رو اینجوری بذارید
    کد:
    <span style="color: #ff0000;">اسم انجمن</span>
    بجای ff0000 هم کد رنگ موردنظر رو بذارید

    کاربر مقابل از Mr.AryA بابت این پست مفید تشکر کرده است:




  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2015
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    217
    مورد پسند
    34 بار
    اطلاعات
    Linux Chrome 46.0.2490.76
    میزان امتیاز
    27

    پیش فرض

    خواستی دسترسی بده درست کنم

    کاربر مقابل از mohammad3464 بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    نصب رایکان wp و جوملا و ویبولتین





  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2014
    ورژن ویبولتین
    4.0
    نوشته ها
    10
    مورد پسند
    5 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 46.0.2490.86
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    ببخشید دوستان عزیز وقتی تو ادمین سی پی لاگین میکنم این رو مینویسه از امروز اینطوری شد

    500 Internal Server Error


    nginx

  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2014
    ورژن ویبولتین
    4.0
    نوشته ها
    10
    مورد پسند
    5 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 46.0.2490.86
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.AryA نمایش پست ها
    برای این کار شما باید در گروه های کاربری قسمت جلوه های ویژه نام کاربری:
    از
    کد:
    <b></b>
    استفاده کنید:
    باکس سمت راست:<b>
    باکس سمت چپ:</b>

    2-
    تنظیمات=>تنظیمات اصلی=>VSa - Sub-Forum Manager=>
    Number of columns to arrange sub-forums into=> رو روی 1 بذارید
    تنظیمات=>تنظیمات اصلی=>تنظیمات نمایش لیست انجمن ها=>انجمن های زیر مجموعه در عمق رو روی یک بذارید

    برای رنگی کردن اسم انجمن
    وارد تنظیمات انجمن مورد نظر بشید و عنوان رو اینجوری بذارید
    کد:
    <span style="color: #ff0000;">اسم انجمن</span>
    بجای ff0000 هم کد رنگ موردنظر رو بذارید

    مربوط به سوال اولم انجام دادم ولی باز اوکی نشد

  7. Top | #6
    پاسخگو و راهنمای سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2014
    ورژن ویبولتین
    :|:
    سن
    24
    نوشته ها
    3,418
    مورد پسند
    2,278 بار
    نوشته های وبلاگ
    3
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 45.0.2454.93
    میزان امتیاز
    393

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط chatdesign نمایش پست ها
    ببخشید دوستان عزیز وقتی تو ادمین سی پی لاگین میکنم این رو مینویسه از امروز اینطوری شد

    500 Internal Server Error


    nginx
    به هاستینگتون تیکت بدید

    نقل قول نوشته اصلی توسط chatdesign نمایش پست ها
    مربوط به سوال اولم انجام دادم ولی باز اوکی نشد
    BOLD نشد؟؟؟!!!!

    نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad3464 نمایش پست ها
    خواستی دسترسی بده درست کنم
    به جای ماهی دادن ماهیگیری یاد دوستان بدید اگه بلدید!!!



  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2014
    ورژن ویبولتین
    4.0
    نوشته ها
    10
    مورد پسند
    5 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 46.0.2490.86
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.AryA نمایش پست ها
    به هاستینگتون تیکت بدید

    BOLD نشد؟؟؟!!!!


    به جای ماهی دادن ماهیگیری یاد دوستان بدید اگه بلدید!!!

    BOLD شد داداش اما ببین بهم ریخته تو هم دیگست میخوام ستونی بشه !

    دونه دونه زیره هم بشه درجه ها عکس رو ببین توهم دیگست

  9. Top | #8
    پاسخگو و راهنمای سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2014
    ورژن ویبولتین
    :|:
    سن
    24
    نوشته ها
    3,418
    مورد پسند
    2,278 بار
    نوشته های وبلاگ
    3
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 45.0.2454.93
    میزان امتیاز
    393

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط chatdesign نمایش پست ها
    BOLD شد داداش اما ببین بهم ریخته تو هم دیگست میخوام ستونی بشه !

    دونه دونه زیره هم بشه درجه ها عکس رو ببین توهم دیگست
    آدرس انجمنتون؟



  10. Top | #9
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2014
    ورژن ویبولتین
    4.0
    نوشته ها
    10
    مورد پسند
    5 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 46.0.2490.86
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.AryA نمایش پست ها
    آدرس انجمنتون؟
    forcegame.ir/gta

  11. Top | #10
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2014
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    12
    مورد پسند
    2 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 43.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    10 تا طملب برای یه پیام خصوصی؟

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. سوال درباره نصب vbseo روی ویبولتین 4.2.2 سوئیت
    توسط arvah در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2013/12/20, 05:34 AM
  2. پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2013/05/27, 09:00 PM
  3. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2012/08/25, 05:44 PM
  4. یک سوال در مورد ویبولتین سوئیت
    توسط AmirAshkan در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 24
    آخرين نوشته: 2012/07/09, 10:00 PM
  5. سوال درباره نصب استایل روی سوئیت
    توسط Mehdi13 در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2011/09/20, 02:48 AM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •