تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 21 به 30 از 32

موضوع: چگونگی قرار دادن آمار گیر وبگذر در انجمن

  1. Top | #21
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1
    نوشته ها
    389
    مورد پسند
    121 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    46

    پیش فرض

    باید رمز بزاری تا هرکسی نتونه آمار سایتت راببینه دوست عزیز توی تنظیماتش هست
    در ضمن پیشنهاد میدم وبگذر را بنداز دور چون خیلی ضعیفه و خیلی از بازدید هارا نمیشماره
    از این استفاده کن در حد لالیگاس

    http://www.histats.com

    کاربر مقابل از fanbook بابت این پست مفید تشکر کرده است:










  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #22
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    ندارم
    سن
    23
    نوشته ها
    1,934
    مورد پسند
    1,503 بار
    نوشته های وبلاگ
    2
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    229

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط TOMCAT نمایش پست ها
    اقا این وبگذر که همه اطلاعات سایت ادم رو نشون میده حتی ایپی کاربر ها را هم به همه نشو میده.
    این دیگه چجورشه.!!!
    مگه بد هست؟

    خوب ميتوني رمز رو آمار بزاري كه فقط خودن ببيني

    کاربر مقابل از Zirmizi بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  4. Top | #23
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.5
    نوشته ها
    574
    مورد پسند
    83 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    64

    پیش فرض

    دوستان من هم این رو نیاز دارم
    میخواستم بدونم فوتر قالب کجاس؟
    از کجا برم تو فوتر؟
    و چجوری ویرایش بدم؟

  5. Top | #24
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Nov 2010
    ورژن ویبولتین
    3.8.6
    نوشته ها
    107
    مورد پسند
    60 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    18

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Zirmizi نمایش پست ها
    مگه بد هست؟

    خوب ميتوني رمز رو آمار بزاري كه فقط خودن ببيني
    نه بد نیست به شرطی که فقط خدت ببینی امار رو اما من از سایتش ساین اوت کردم و روی ایکون وبگذر توی سایتم کلیک کردم دیدم ایپی کاربر ها را هم نشون میده به همه،بدون نیاز به لاگ این کردن.

    دوستان میشه ایکون کنتر این سایت
    http://www.histats.com را توی سایتمون وسط چین کنیم؟
    ویرایش توسط TOMCAT : 2011/11/10 در ساعت 03:37 PM

  6. Top | #25
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.5
    نوشته ها
    574
    مورد پسند
    83 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    64

    پیش فرض

    کسی جواب من و میده/؟/

  7. Top | #26
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Nov 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    2,936
    مورد پسند
    2,993 بار
    نوشته های وبلاگ
    4
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    357

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط sajad baraghi نمایش پست ها
    دوستان من هم این رو نیاز دارم
    میخواستم بدونم فوتر قالب کجاس؟
    از کجا برم تو فوتر؟
    و چجوری ویرایش بدم؟
    جستجو در قالب > footer رو سرچ کنید و تهش قرار بدید کد رو.

    کاربر مقابل از Dark Knight بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    √ فروش دامنه های زیبا، کاربردی و کمیاب
    √ نصب، راه اندازی و پشتیبانی انجمن شما
    √ فروش هاست با کیفیت با قیمت معقول
    © چت در تلگرام: 09357816755

  8. Top | #27
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1
    نوشته ها
    389
    مورد پسند
    121 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    46

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط TOMCAT نمایش پست ها
    نه بد نیست به شرطی که فقط خدت ببینی امار رو اما من از سایتش ساین اوت کردم و روی ایکون وبگذر توی سایتم کلیک کردم دیدم ایپی کاربر ها را هم نشون میده به همه،بدون نیاز به لاگ این کردن.

    دوستان میشه ایکون کنتر این سایت
    http://www.histats.com را توی سایتمون وسط چین کنیم؟
    کد را بعد از این که در منوهای سایت آماده کرده بزار روی html وبزارش ته فوتر خودش وسط چین میشه نمونش را میتونی توی سایت خودم ببینی
    موفق باشی






  9. Top | #28
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    ورژن ویبولتین
    5
    نوشته ها
    1,698
    مورد پسند
    1,478 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    205

    پیش فرض

    نه بد نیست به شرطی که فقط خدت ببینی امار رو اما من از سایتش ساین اوت کردم و روی ایکون وبگذر توی سایتم کلیک کردم دیدم ایپی کاربر ها را هم نشون میده به همه،بدون نیاز به لاگ این کردن.

    دوستان میشه ایکون کنتر این سایت
    http://www.histats.com را توی سایتمون وسط چین کنیم؟
    بذاریدش بین تگ <center></center>

    کاربر مقابل از Ali-Reza بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  10. Top | #29
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    877
    مورد پسند
    228 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    98

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط fanbook نمایش پست ها
    کد را بعد از این که در منوهای سایت آماده کرده بزار روی html وبزارش ته فوتر خودش وسط چین میشه نمونش را میتونی توی سایت خودم ببینی
    موفق باشی
    من از کد no java script استفاده کردم ایرادی نداره ک؟

  11. Top | #30
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1
    نوشته ها
    389
    مورد پسند
    121 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    46

    پیش فرض

    تنها را هش هم همونه دوست عزیز باید از همون استفاده کنید اگر از بقیه استفاده کنید قالب ارور میده و انجام نمیده
    بزارین ته فوتر البته به نوع قالب هم بستگی داره که وسط چین بشه یا نه ولی اگه نشد از کد بالا که گذاشته شد برای وسط چین کردن استفاده کنید
    موفق باشید

    کاربر مقابل از fanbook بابت این پست مفید تشکر کرده است:







صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •