تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 4 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 32

موضوع: چگونگی قرار دادن آمار گیر وبگذر در انجمن

  1. Top | #1
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.3 DGT
    سن
    22
    نوشته ها
    53
    مورد پسند
    16 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض چگونگی قرار دادن آمار گیر وبگذر در انجمن

    سلام
    من میخواستم امارگیر وبگذر رو تو انجمن قرار بدم
    ولی میخوام جایی از قالب باشه که همیشه و همه ی جای انجمن که میریم نشون داده بشه

    یعنی تو همه ی صفحات باشه


    لطفا کمک کنین

    کاربر مقابل از shahin-hacker بابت این پست مفید تشکر کرده است:





  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    ورژن ویبولتین
    5
    نوشته ها
    1,698
    مورد پسند
    1,478 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    205

    پیش فرض

    کد رو در انتهای فوتر انجمن وارد کنید

    2 تشکر توسط:


  4. Top | #3
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    26
    نوشته ها
    3,478
    مورد پسند
    3,629 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    425

    پیش فرض

    برو تو قالب footer اضافه کن . زیر {vb:rawphrase all_times_are_gmt_x_time_now_is_y} یا هرجایی که بهتره .

    5 تشکر توسط:


  5. Top | #4
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.3 DGT
    سن
    22
    نوشته ها
    53
    مورد پسند
    16 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    مرسی حل شد
    ممنون از هر دوتون

    3 تشکر توسط:


  6. Top | #5
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    سن
    24
    نوشته ها
    3,040
    مورد پسند
    4,497 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    402

    پیش فرض

    با سلام دوستان من میخوام آمارگیر بزارم ولی به این صورت میشه :


    حالا من میخوام به این صورت باشه :


    این هم کدم :

    کد PHP:
    <!-- PersianStat -->
    <!-- 
    URLhttp://www.irgoya.ir -->
    <script language='javascript' type='text/javascript' src='http://www.persianstat.com/service/stat.js'></script>
    <script language='javascript' type='text/javascript'>
    persianstat(10139146, 0);
    </script>
    <!-- /PersianStat -->

    <!-- Begin WebGozar.com Counter code -->
    <script type="text/javascript" language="javascript" src="http://www.webgozar.ir/c.aspx?Code=2113640&amp;t=counter" ></script>
    <noscript><a href="http://www.webgozar.com/counter/stats.aspx?code=2113640" target="_blank">آمار</a></noscript>
    <!-- End WebGozar.com Counter code -->

    <!--TinyStat-->
    <script language="JavaScript" src="http://service.tinystat.ir/stat.js"></script>
    <script language="JavaScript" >tinystat(1474,1,'image');</script>
    <!--TinyStat--> 

    ممنون میشم یکی برام درستش کنه اگه بین عکس ها هم فاصله باشه بهتره .

    کاربر مقابل از GoyaFilter بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  7. Top | #6
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    May 2010
    ورژن ویبولتین
    Connect
    نوشته ها
    2,771
    مورد پسند
    2,584 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    335

    پیش فرض

    درود .

    3تا نذارید !

    به شدت سرعت میاد پاینین

    TinyStat بذارید کافیه !

    کاربر مقابل از Amir Lord بابت این پست مفید تشکر کرده است:



    ( Drupal Hosting ( linahost




  8. Top | #7
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    سن
    24
    نوشته ها
    3,040
    مورد پسند
    4,497 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    402

    پیش فرض

    میدونم سرعت میاد پایین ولی کدش رو لازم دارم .

    کاربر مقابل از GoyaFilter بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  9. Top | #8
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.3
    نوشته ها
    525
    مورد پسند
    148 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    سلام

    ممنونم از کسی که این تاپیک رو زد

    منم اینت وبگذر کدش رو واسه بازدیدای روزانه ماهان و.. لازم دارم

    داداش من کد TinyStat رو قرار دادم اما اون پایین فرومم میزاره

    داداش یک چیز مهمیم که من میخوام باشه اینکه نشون بده کلا بازدیدای رو زانه و .. رو در فرومم مستقیما نه اکه مثل این شکلکا باشه که روش کلیک کنیم اونوقت که ببین چی میاره میگه که::
    ===================
    گزارشات آماری این قسمت توسط مدیر آمارگیر بسته شده است
    ===================


    ئداداش اگه کد دیگه ای دارین که مستقیما آمار بازدید رو نشون بده رو بزارین که توی فروم بزارم

    سپاسگذارم

    کاربر مقابل از فروم - پاسارگاد بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  10. Top | #9
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    سن
    24
    نوشته ها
    3,040
    مورد پسند
    4,497 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    402

    پیش فرض

    وب گذر داره که شما میتونید از کد مربع شکل اون استفاده کنید مثل این :


    کاربر مقابل از GoyaFilter بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  11. Top | #10
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.3
    نوشته ها
    525
    مورد پسند
    148 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    توی سایت وبگذر http://www.webgozar.com گکفته واسه اینکه کد رو دریافت کنید عضو بشین
    منم عضو شدم اما واسه عضویت ایمیل میفرسته باید دریافت کنم

    اما هنوز هیچ ایمیلی واسم نیومده

    کسی میتونه بره این کارو کنه وعضو بشه توش وکمد رو بیاره اینجا بزاره؟؟؟

    همین کد وبگذر به طورت مربعی همین شکل بالا

صفحه 1 از 4 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •