تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8

موضوع: سوال درمورد وسط چين كردن لوگوي سايت

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    3.8.4
    نوشته ها
    152
    مورد پسند
    36 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    22

    Post سوال درمورد وسط چين كردن لوگوي سايت

    دوستان ميشه راهنمايي كنيد چطور ميتونم لوگوي سايت رو بزارم وسط الا ن ميره سمت راست البته با موزيلا درسته ولي با اينترنت اكسپلورر اينطوريه لطفا راهنمايي كنيد ممنون

    کاربر مقابل از reza13641 بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    [email protected]
    www.javanhosting.com
    جوان هاستينگ-هاست لينوكس- وارز-ثبت دامنه-هاست دانلود

    برای حمایت ازفعالیت بیشتر کاربران فعال فقط از گزینه ی تشكر استفاده کنید





  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,685
    مورد پسند
    54,809 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    درود.

    کد هدر رو بذارید .

    کاربر مقابل از VBIran بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    3.8.4
    نوشته ها
    152
    مورد پسند
    36 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    22

    پیش فرض

    خدمت شما در ضمن يك سوال ديگه توي اين كدي كه گذاشتم مثلا فروشگاه سايت داخلش هست وقتي كليك ميكني روش همونجا روي سايت باز ميشه من مي خوام روي يك صفحه جديد باز بشه آگه ميشه اونارم برام درست كنيد ممنون
    <!-- nav buttons bar -->
    <table cellpadding="0" cellspacing="0" border="0" width="100%" align="center">
    <tr align="center">
    <td class="vbmenu_control"><a rel="help" href="faq.php$session[sessionurl_q]" accesskey="5">$vbphrase[faq]</a></td>
    <td class="vbmenu_control"><a href="http://www.attarshop.com/">فروشگاه عطار</a></td>
    <td class="vbmenu_control"><a href="http://www.attarshop.com/UP/index.php/">آپلود سنتر</a></td>
    <td class="vbmenu_control"><a href="http://www.attarshop.com/dl//">مركز دانلود عطار</a></td>
    <td class="vbmenu_control"><a
    href="http://www.attar-gsm.com/showthread.php?t=387//">سرويس اس ام اس عطار</a></td>


    <center><img src="http://www.attar-gsm.com/images/W-ENTERv4.0/misc/wv4.0.gif"></center>




    <fieldset><legend align="center"><b>آخرين ارسالهاي انجمن</b></legend>
    <center>
    <iframe name="lastpost_frame" align="center" marginWidth="3" marginHeight="3" src="last.php?" width="800" scrolling="no" height="90" border="0" target="_top" frameborder="0"></iframe>
    </center>


    کاربر مقابل از reza13641 بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    [email protected]
    www.javanhosting.com
    جوان هاستينگ-هاست لينوكس- وارز-ثبت دامنه-هاست دانلود

    برای حمایت ازفعالیت بیشتر کاربران فعال فقط از گزینه ی تشكر استفاده کنید


  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    3.8.4
    نوشته ها
    152
    مورد پسند
    36 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    22

    پیش فرض

    كسي نيست جواب مارو بده؟؟

    کاربر مقابل از reza13641 بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    [email protected]
    www.javanhosting.com
    جوان هاستينگ-هاست لينوكس- وارز-ثبت دامنه-هاست دانلود

    برای حمایت ازفعالیت بیشتر کاربران فعال فقط از گزینه ی تشكر استفاده کنید


  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    3.8.4
    نوشته ها
    152
    مورد پسند
    36 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    22

    پیش فرض

    كسي نيست دوستان؟؟؟

    کاربر مقابل از reza13641 بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    [email protected]
    www.javanhosting.com
    جوان هاستينگ-هاست لينوكس- وارز-ثبت دامنه-هاست دانلود

    برای حمایت ازفعالیت بیشتر کاربران فعال فقط از گزینه ی تشكر استفاده کنید


  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    ورژن ویبولتین
    5
    نوشته ها
    1,698
    مورد پسند
    1,478 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    205

    پیش فرض

    کد:
    <!-- nav buttons bar -->
        <table cellpadding="0" cellspacing="0" border="0" width="100%" align="center">
        <tr align="center">
                    <td class="vbmenu_control"><a rel="help"  href="faq.php$session[sessionurl_q]"  accesskey="5">$vbphrase[faq]</a></td>
            <td class="vbmenu_control"><a href="http://www.attarshop.com/">فروشگاه عطار</a></td>
                    <td class="vbmenu_control"><a  href="http://www.attarshop.com/UP/index.php/">آپلود  سنتر</a></td>
                    <td class="vbmenu_control"><a  href="http://www.attarshop.com/dl//">مركز دانلود  عطار</a></td>
                    <td class="vbmenu_control"><a
    href="http://www.attar-gsm.com/showthread.php?t=387//">سرويس اس ام اس عطار</a></td>
     <center>
     
    <img src="http://www.attar-gsm.com/images/W-ENTERv4.0/misc/wv4.0.gif"></center>
     
     
     
     
    <fieldset><legend align="center"><b>آخرين ارسالهاي انجمن</b></legend>
    <center>
    <iframe name="lastpost_frame" align="center" marginWidth="3"  marginHeight="3" src="last.php?" width="800" scrolling="no" height="90"  border="0" target="_top" frameborder="0"></iframe>
    </center
    برای داشتن لینک فروشگاه اون قسمت قرمز رو تغییربدید یا ویرایش کنید
    پـ.ن:اگر همچنان با اکسپلورر مشکل داره کش رو پاک کنید

  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    3.8.4
    نوشته ها
    152
    مورد پسند
    36 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    22

    پیش فرض

    بازم دست نشد؟؟؟

    کاربر مقابل از reza13641 بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    [email protected]
    www.javanhosting.com
    جوان هاستينگ-هاست لينوكس- وارز-ثبت دامنه-هاست دانلود

    برای حمایت ازفعالیت بیشتر کاربران فعال فقط از گزینه ی تشكر استفاده کنید


  9. Top | #8
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.4 و 4.0.3 و 4.0.8
    نوشته ها
    153
    مورد پسند
    93 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    23

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط reza13641 نمایش پست ها
    خدمت شما در ضمن يك سوال ديگه توي اين كدي كه گذاشتم مثلا فروشگاه سايت داخلش هست وقتي كليك ميكني روش همونجا روي سايت باز ميشه من مي خوام روي يك صفحه جديد باز بشه آگه ميشه اونارم برام درست كنيد ممنون
    منظورت اینه که وقتی رویه لینک کلیک کردی تویه خودش باز نشه؟
    خب از target="_blank" استفاده کن.
    مثال :
    <a href="http://www.yoursite.com/" target="_blank" >اسم سایت</a>

    اگر می خوای سئو باشه و با کیفیت این رو هم بهش اضافه کن :
    <a title="اسم سایت وقتی موس روش می اد" href="http://www.yoursite.com/" target="_blank" >اسم سایت</a>


    اگر می خوای گوگل سمتش نره هم rel="nofollow" بهش اضافه کن.

    2 تشکر توسط:


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 9
    آخرين نوشته: 2011/10/10, 04:50 PM
  2. وسط چین شدن فعاليت هاي در حال انجام در انجمن
    توسط sklf در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2011/09/02, 07:53 PM
  3. لطفا يكي پست بيت منو وسطچين كنه (در خواست كمك)
    توسط haftir در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2011/08/05, 07:56 PM
  4. درخواست لوگو ، درجه كاربري، بنر براي سايت پرشين دي وي بي{گولد دي وي بي}
    توسط andytanha در انجمن درخواست های گرافیکی ( درجه ، هدر ، بنر و .. )
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2011/04/17, 10:40 AM
  5. ميخوام هدر سايت رو وسط چين كنم كمك كنيد
    توسط metzelder در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2011/01/28, 05:17 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •