تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8

موضوع: ارور دیتابیس موقع ذخیره پست

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.2
    نوشته ها
    74
    مورد پسند
    16 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 43.0
    میزان امتیاز
    13

    پیش فرض ارور دیتابیس موقع ذخیره پست


    با سلام و خسته نباشید.



    من موقع ذخیره کردن پست هام این رور رو می گیریم ( Database Error ) دیگه ارور خاصی نشون نمیده که بذار اینجا.

    مشکل از کجاست ؟




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر مفید و فعال

    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    ورژن ویبولتین
    3.8 و 4.2
    سن
    25
    نوشته ها
    586
    مورد پسند
    426 بار
    اطلاعات
    Windows NT 10.0 Chrome 48.0.2564.116
    میزان امتیاز
    72

    پیش فرض

    شما باید اون متن ارور دیتابیس که به ایمیلتون فرستاده میشه رو بزارین.
    اینطوری هیچکس نمیتونه کمکتون کنه.

    2 تشکر توسط:


  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.2
    نوشته ها
    74
    مورد پسند
    16 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 43.0
    میزان امتیاز
    13

    پیش فرض


    اینم ارورش

    Database error in vBulletin 4.2.2:

    Invalid SQL:
    SELECT postedithistoryid FROM postedithistory WHERE original = 1 AND postid = 25888;

    MySQL Error : Table './---/postedithistory' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed
    Error Number : 144
    Request Date : Wednesday, March 9th 2016 @ 06:55:37 PM
    Error Date : Wednesday, March 9th 2016 @ 06:55:38 PM
    Script : وان تیم - برترین انجمن ترجمه آنلاین و اطلاعات فیلم و سریال های کره ای و آسیایی
    Referrer : وان تیم - برترین انجمن ترجمه آنلاین و اطلاعات فیلم و سریال های کره ای و آسیایی
    IP Address : 5.235.252.193
    Username :
    Classname : vB_Database
    MySQL Version : 5.5.48-cll



    با تشکر

  5. Top | #4
    کاربر مفید و فعال

    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    ورژن ویبولتین
    3.8 و 4.2
    سن
    25
    نوشته ها
    586
    مورد پسند
    426 بار
    اطلاعات
    Windows NT 10.0 Chrome 48.0.2564.116
    میزان امتیاز
    72

    پیش فرض

    شما از ادمین پنل برین قسمت تعمییرات > تعمیر و استاندار سازی جداول
    تیک برسی همه رو بزنین ودکمه ادامه رو بزنین. صبر کنین تا جدول رو تعمییر کنه.


    اگر بعد از این دیدین درست نشد، باید کوئری زیر رو اجرا کنین که دو راه داره هرکدوم رو دوست دارین انجام بدین. (اولی بیشتر ترجیح میشه)؛

    کد:
    REPAIR TABLE postedithistory 
    TRUNCATE TABLE postedithistory
    1. برای اینکار از پنل ادمین برین قسمت تعمییرات، اجرای پرس و جوی SQL رو بزنین و کد رو بریزین اون جا و ادامه رو بزنین. (اگر ارور دسترسی نداشتن گرفتین فایل کانفیگ رو باز کنین و این خط رو پیدا کنین:
    کد:
    $config['SpecialUsers']['canrunqueries'] = 'ID';
    جای ID عدد ایدی کاربریتون رو بزارین. اگر ادمین کل هستین معمولا 1 هست.) بعد دوباره برین پنل ادمین صفحه رو رفرش کنین و میبینین که دسترسی دارین)



    2. برای اجرای کوئری هم وارد دیتابیس (PHP Myadmin) بشین و تب SQL رو انتخاب کنین و اون دو خط کد بزنین و کمه Go رو کلیک کنین.

    موفق باشین.

  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.2
    نوشته ها
    74
    مورد پسند
    16 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 43.0
    میزان امتیاز
    13

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Anbient نمایش پست ها
    شما از ادمین پنل برین قسمت تعمییرات > تعمیر و استاندار سازی جداول
    تیک برسی همه رو بزنین ودکمه ادامه رو بزنین. صبر کنین تا جدول رو تعمییر کنه.


    اگر بعد از این دیدین درست نشد، باید کوئری زیر رو اجرا کنین که دو راه داره هرکدوم رو دوست دارین انجام بدین. (اولی بیشتر ترجیح میشه)؛

    کد:
    REPAIR TABLE postedithistory 
    TRUNCATE TABLE postedithistory
    1. برای اینکار از پنل ادمین برین قسمت تعمییرات، اجرای پرس و جوی SQL رو بزنین و کد رو بریزین اون جا و ادامه رو بزنین. (اگر ارور دسترسی نداشتن گرفتین فایل کانفیگ رو باز کنین و این خط رو پیدا کنین:
    کد:
    $config['SpecialUsers']['canrunqueries'] = 'ID';
    جای ID عدد ایدی کاربریتون رو بزارین. اگر ادمین کل هستین معمولا 1 هست.) بعد دوباره برین پنل ادمین صفحه رو رفرش کنین و میبینین که دسترسی دارین)



    2. برای اجرای کوئری هم وارد دیتابیس (PHP Myadmin) بشین و تب SQL رو انتخاب کنین و اون دو خط کد بزنین و کمه Go رو کلیک کنین.

    موفق باشین.

    با سلام و خسته نباشید.
    این ارور گرفتم وقتی اون 2 تا کد با هر دو راه امتحان کردم.

    #1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'TRUNCATE TABLE postedithistory' at line 2

    ممنون میشم بگین چه کاری باید بکنم.

  7. Top | #6
    کاربر مفید و فعال

    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    ورژن ویبولتین
    3.8 و 4.2
    سن
    25
    نوشته ها
    586
    مورد پسند
    426 بار
    اطلاعات
    Windows NT 10.0 Chrome 48.0.2564.116
    میزان امتیاز
    72

    پیش فرض

    موقعی که کد رو وارد میکنید،مطمئن بشید که آخر هر خط فاصله نباشه یا اول کد رو بریزین توی نوت++ و بعد کپی کنین اونجا اجراش کنین.

    کد:
    REPAIR TABLE postedithistory;
    TRUNCATE TABLE postedithistory;

  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.2
    نوشته ها
    74
    مورد پسند
    16 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 43.0
    میزان امتیاز
    13

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Anbient نمایش پست ها
    موقعی که کد رو وارد میکنید،مطمئن بشید که آخر هر خط فاصله نباشه یا اول کد رو بریزین توی نوت++ و بعد کپی کنین اونجا اجراش کنین.

    کد:
    REPAIR TABLE postedithistory;
    TRUNCATE TABLE postedithistory;
    این کارو کردم گفت :
    Your SQL query has been executed successfully
    ولی زیرش اینم گفت :

    database.postedithistory repair error Can't create new tempfile: './database/poste...
    database.postedithistory repair status Operation failed

    اونجا هایی که نوشته database اسم دیتابیسم بود.

  9. Top | #8
    کاربر مفید و فعال

    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    ورژن ویبولتین
    3.8 و 4.2
    سن
    25
    نوشته ها
    586
    مورد پسند
    426 بار
    اطلاعات
    Windows NT 10.0 Chrome 48.0.2564.116
    میزان امتیاز
    72

    پیش فرض

    موقعی که این ارور گرفتین، شماره ارور دیتابیس نبود اونجا؟ مثل این : MySQL Error : ------ Errcode: 28

    در هرحال این الان مشکل سرور هست چون نمیتونه فایل temp رو rewrite کنه و اون جدول رو از نو بسازه، با هاستینگ در تماس باشین.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. ارور دیتابیس هنگام پست گذاشتن
    توسط behnam_rs232 در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 16
    آخرين نوشته: 2015/04/30, 11:20 AM
  2. ارور دیتا بیس هنگام ارسال پست
    توسط Mr.AryA در انجمن ارور های دیتابیس و راه حل
    پاسخ: 12
    آخرين نوشته: 2014/12/31, 09:15 AM
  3. دیتابیس ارور هنگام نمایش پست ها
    توسط raihani در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2014/10/06, 07:48 PM
  4. پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2012/08/21, 08:15 AM
  5. مشکل در ارسال پست + دیتابیس
    توسط iLove در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 9
    آخرين نوشته: 2011/08/03, 11:20 PM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •